Nieuw West in the Picture
Architectuur

Tiny House beleving

Een tiny house is veel duurzamer dan een normaal huis. Er wordt vaak gebruik gemaakt van zonne energie en andere alternatieve manieren om energie te verkrijgen. Ze zijn vanwege hun formaat makkelijk te verhuizen en er zijn natuurlijk ook veel minder kosten verbonden aan een tiny house. Zeker voor starters kan het dus een goede optie zijn.

Het is niet voor iedereen weggelegd maar voor sommige is het juist de ultieme oplossing voor het woning te kort in Nederland. Ik heb het namelijk over de Tiny House movement. Het is een beweging die zich inzet voor kleiner en duurzamer wonen. Als iedereen op deze manier zou leven dan zouden we een veel kleinere ecologische voetafdruk achterlaten.

 

Tiny House Voordelen

Zoals ik al zei is het zeker niet voor iedereen weggelegd want er zijn natuurlijk beperkingen als je kleiner gaat wonen. Maar toch vinden veel mensen dat het ook veel voordelen met zich mee brengt. Genoeg om het dus serieus te overwegen. Je kunt het eventueel laagdrempelig uit proberen met een tiny house vakantie.

 

 

 

 

https://www.nieuwwestinthepicture.nl/woning-en-tuin/eenvoudigweg-uw-eigen-tiny-house-bouwen/