Categorie: Banen en opleidingen

Veel baankansen wanneer je binnenstapt bij hét uitzendbureau in Gorinchem en Oosterhout

Wanneer je op zoek bent naar een baan wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Het liefst binnen een functie die helemaal bij jou past. Niet meer constant switchen tussen verschillende banen, maar dé baan vinden die op jouw lijf geschreven is. Of juist wel veel afwisseling en ervaring binnen verschillende bedrijven? Bij Raaak Personeel helpen zij jou graag met het vinden van de juiste baan. Met tal aan openstaande vacatures ben je hier aan het juiste adres.

Ga op banenjacht met een persoonlijke consultant

Bij Raak uitzendbureau stap je gewoon binnen in bijvoorbeeld de vestiging Gorinchem of Oosterhout. Een persoonlijke consultant zal je ontvangen met een heerlijke kop koffie om vervolgens met jou in gesprek te gaan. Vertel wat je zoekt en waar jouw interesses liggen. Zoek je iets commercieels, in de productie of een administratieve functie? De mogelijkheden zijn eindeloos en er zijn dan ook veel baankansen. Doordat Raaak Personeel vanuit de regio werkt, kennen de consultants de bedrijven van binnen en gaan vervolgens meteen actief voor je aan de slag.

De voordelen van jouw samenwerking met Raaak Personeel.

Raak uitzendbureau in Oosterhout, Gorinchem en in andere plaatsen is dé geschikte partner om jouw droombaan te vinden in de regio. Naast de vele vestigingen, zijn zij ook nog eens één van de snelst groeiende uitzendbureaus in Nederland! Zij hebben al ruim 10.000 mensen aan werk geholpen en betalen zelfs jouw opleiding. Daarbij groeit 70% van de mensen door naar een vaste baan.

Altijd bij jou in de buurt

Raaak uitzendbureau zit niet alleen in Gorinchem en Oosterhout, maar nog veel verder! Zij hebben zij bijvoorbeeld ook vestigingen in Waalwijk, Capelle aan den IJssel en Alblasserdam. Hierdoor kan Raaak Personeel zich precies op de regio’s concentreren waarin jij aan het zoeken bent, zoals de vele commerciële en administratieve functies. De consultants van Raaak uitzendbureau hebben in de verschillende vestigingen dan ook kennis over de lokale arbeidsmarkt en informeren jou graag.  

Haal kennis in huis met de cursus keuren elektrisch gereedschap

Door de cursus keuren elektrisch gereedschap te volgen haalt u extra kennis in huis voor uw bedrijf waar u direct profijt van heeft. Het komt nog te vaak voor dat apparaten gebruikt worden terwijl ze niet veilig zijn. Dit kan door ouderdom komen, maar ook door niet opgemerkte gebreken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een beschadigd netsnoer of ontbrekende veiligheidskappen. Als er in uw bedrijf gereedschap wordt gebruikt wat niet veilig is en er gaat iets mis, dan kan de Arbeidsinspectie u een flinke boete opleggen. Door de cursus keuren elektrisch gereedschap te volgen, kunt u zelf controleren of alle apparaten bij uw bedrijf nog veilig zijn.

Leer apparaten keuren volgens de geldende NEN norm

Bij het keuren van apparaten komt meer kijken dan alleen maar even checken of het snoer niet kapot is. In de officiële NEN 3140 norm staat beschreven hoe apparaten gekeurd moeten worden om aan de minimale eisen voor veiligheid te voldoen. Tijdens een cursus keuren elektrisch gereedschap leert u wat deze norm inhoudt en hoe u de voorschriften moet toepassen. Na het volgen van de cursus ontvangt u een certificaat waaruit blijkt dat u de cursus met goed gevolg heeft gevolgd en in staat bent om apparaten te keuren volgens de hiervoor geldende voorschriften.

Schrijf u direct online in voor de cursus voor het keuren van gereedschap

Wilt u ook leren hoe u gereedschap moet keuren? Schrijf u dan nu in voor de cursus keuren elektrisch gereedschap die wordt georganiseerd door Omega Training & Inspectie. U kunt hiervoor een keuze maken uit diverse locaties in Nederland, zodat u hiervoor nooit heel ver hoeft te reizen. Kies een locatie en datum en schrijf u direct online in. U ontvangt van het bedrijf een bevestiging van uw inschrijving. De cursus wordt gegeven door ervaren docenten die uit de praktijk komen. Tijdens deze eendaagse training is een uitgebreide lunch inbegrepen. Het is ook mogelijk om een in-company training te organiseren bij u op het bedrijf. U kunt contact opnemen om hier meer informatie over te krijgen.

https://omegatraining.nl/

Ontwikkel jezelf gedurende deel- of voltijd horeca opleidingen

Ben jij van plan om jezelf verder te ontwikkelen tijdens een horeca cursus? Bekijk het aanbod van Linnartz Opleidingengroep en ontdek de mogelijkheden. Je vindt bij deze specialist horeca opleidingen gespecialiseerd in korte periodes in klein groepsverband. Praktijkervaring is erg belangrijk. Daarom komen de vakdocenten zelf allemaal uit de praktijk. Zij kunnen je perfect alle kneepjes van het vak leren omdat ze hier zelf een flinke dosis kennis in hebben. Of je nu een cursus of horeca opleiding wilt volgen, je leert bij Linnartz Opleidingengroep alles wat bij horeca komt kijken.

Kies voor een van de verschillende horeca opleidingen

Kies uit horeca opleidingen gespecialiseerd op management of sociale hygiëne. Wanneer je slaagt voor een horeca opleiding of cursus ontvang je een diploma dat je zowel in de horeca als andere diverse branches kan gebruiken. Wil je graag een Sommelier Gatronoom diploma behalen? Je hoeft, wanneer je een diploma op zak hebt, slechts één extra vak te volgen. Wanneer je kiest voor een voltijdstudie, ben je gedurende 1 jaar, 2 dagen per week van 10.00 tot 17.00 uur bezig met school. Kies je voor de deeltijdstudie, dan wordt de opleiding opgesplitst in 2 jaar waarbij je 1 dag per week van 10.00 tot 17.00 uur moet studeren. Zo kan je kijken welke horeca opleiding het beste bij jou past.

Volg mondeling lessen bij ervaren praktijkdocenten

Bij de Horeca Hotel Management beroepsopleiding kan je de tijd flexibel indelen. Dit is anders dan bij de meeste MBO en HBO horeca opleidingen. Toch krijg je wanneer je een opleiding volgt bij Linnartz Opleidingengroep mondeling lessen onder leiding van ervaren praktijkdocenten. Deze expert vindt het belangrijk dat je de goede studiekeuze maakt. Daarom helpen ze je graag bij het maken van een goede keuze. Kom langs en voer een vrijblijvend gesprek. Hierin kan je jouw wensen aan de orde brengen en kan aan de hand van dit gesprek worden gekeken of een horeca opleiding of cursus goed bij je past.

 

https://linnartz.nl/

Haal jouw voordelen uit de opleiding NLP Practitioner

Ben je geïnteresseerd in een opleiding tot NLP Practitioner om het beste uit jezelf te halen op je werk, maar ook in je privéleven? RaVisie is gespecialiseerd in resultaatgerichte en efficiënte opleidingen, coaching, trainingen en workshops. Zo ook is deze opleiding tot NLP Practitioner een verrijking van je persoonlijke vaardigheden. Een dergelijke opleiding hoeft helemaal niet tijdrovend te zijn: wanneer je kiest voor de opleidingen van RaVisie, dan is efficiëntie en tegelijkertijd kwaliteit gegarandeerd. Op die manier haal je binnen een aantal dagen intensief trainen op praktisch en theoretisch gebied het beste resultaat. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling of de coaching van anderen, alle facetten van NLP Practitioner kunnen voor jou van toepassing zijn bij RaVisie.

Wat houdt de opleiding NLP Practitioner in?

Tijdens de opleiding NLP Practitioner leer je snel en effectief hoe jouw brein én dat van anderen werkt. In iemands gedrag en denken kunnen onbewuste patronen worden gevonden. Wanneer je deze weet te herkennen, bijvoorbeeld als werkgever of personal trainer, kun je inspelen op de motivaties en voorkeuren die mensen hebben, maar niet zo snel expliciet tonen. Op een andere manier kijk en luister je naar wat mensen doen en zeggen. Hierbij is controle heel belangrijk: je leert je eigen leven beter onder controle te krijgen door beter met mensen te communiceren. Dit komt erg goed van pas wanneer je bijvoorbeeld mensen coacht op de werkvloer, op de werkvloer, of wanneer je simpelweg sterker in je schoenen wilt staan. Ook je schrijfvaardigheid verbetert door de opleiding NLP Practitioner omdat je communicatievaardigheden in brede zin worden bevorderd.

Geef je leven een positieve impuls en kies de opleiding NLP Practitioner bij RaVisie

De complete opleiding bestaat uit zeven dagen plus tweeoefendagen. Zo word je volledig ondergedompeld in de wereld van NLP. RaVisie pakt bovendien de opleiding persoonlijk aan. Dit is ook nodig, want het gaat erom dat je met NLP datgene verbetert waar je beter in wilt zijn. Je voegt iets toe aan datgene waar je al goed in bent. Op de eigen opleidingslocatie in Woudenberg volg je een zeer praktisch gerichte opleiding: je gaat veel oefenen met de andere deelnemers. Zo kun je alle praktijk meteen toepassen in je dagelijks leven. Wil je meer informatie over de opleiding NLP Practitioner? Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden.

https://ravisie.nl/

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén