Door de cursus keuren elektrisch gereedschap te volgen haalt u extra kennis in huis voor uw bedrijf waar u direct profijt van heeft. Het komt nog te vaak voor dat apparaten gebruikt worden terwijl ze niet veilig zijn. Dit kan door ouderdom komen, maar ook door niet opgemerkte gebreken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een beschadigd netsnoer of ontbrekende veiligheidskappen. Als er in uw bedrijf gereedschap wordt gebruikt wat niet veilig is en er gaat iets mis, dan kan de Arbeidsinspectie u een flinke boete opleggen. Door de cursus keuren elektrisch gereedschap te volgen, kunt u zelf controleren of alle apparaten bij uw bedrijf nog veilig zijn.

Leer apparaten keuren volgens de geldende NEN norm

Bij het keuren van apparaten komt meer kijken dan alleen maar even checken of het snoer niet kapot is. In de officiële NEN 3140 norm staat beschreven hoe apparaten gekeurd moeten worden om aan de minimale eisen voor veiligheid te voldoen. Tijdens een cursus keuren elektrisch gereedschap leert u wat deze norm inhoudt en hoe u de voorschriften moet toepassen. Na het volgen van de cursus ontvangt u een certificaat waaruit blijkt dat u de cursus met goed gevolg heeft gevolgd en in staat bent om apparaten te keuren volgens de hiervoor geldende voorschriften.

Schrijf u direct online in voor de cursus voor het keuren van gereedschap

Wilt u ook leren hoe u gereedschap moet keuren? Schrijf u dan nu in voor de cursus keuren elektrisch gereedschap die wordt georganiseerd door Omega Training & Inspectie. U kunt hiervoor een keuze maken uit diverse locaties in Nederland, zodat u hiervoor nooit heel ver hoeft te reizen. Kies een locatie en datum en schrijf u direct online in. U ontvangt van het bedrijf een bevestiging van uw inschrijving. De cursus wordt gegeven door ervaren docenten die uit de praktijk komen. Tijdens deze eendaagse training is een uitgebreide lunch inbegrepen. Het is ook mogelijk om een in-company training te organiseren bij u op het bedrijf. U kunt contact opnemen om hier meer informatie over te krijgen.

https://omegatraining.nl/