Categorie: Beauty en verzorging

Haar sparen om het vervolgens te doneren aan een goed doel

Als jij je haar wilt doneren, weet je als geen ander dat je lange tijd moet sparen voor een prachtige bos haar. Op die manier ben je wel hartstikke goed bezig. Je steunt namelijk minderbedeelde mannen, vrouwen en kinderen met kanker of haarziekten. Jouw haar komt dus ongetwijfeld in goede handen terecht als je het opstuurt naar De Haarstichting. In dit artikel vertellen we je meer over de voorwaarden waaraan je haar moet voldoen en waar je terechtkunt voor het knippen.

Welke voorwaarden hangen vast aan haar doneren?

De belangrijkste eis is dat het haar minimaal 30 centimeter lang is. Deze voorwaarde is niet voor niks in het leven geroepen. De lengte is namelijk nodig om jouw haar in te vlechten en het vervolgens mooi in model te knippen. Daarnaast is elke natuurlijke haarkleur welkom. Je kunt zelfs grijs haar doneren, net als haar dat in een natuurlijke kleur is geverfd.

Waar kun je terecht voor haardonatie?

Het is verstandig om een kapsalon te bezoeken als je besloten hebt om je haar te doneren. De kapster of kapper zorgt er dan voor dat jouw haar direct mooi in model wordt geknipt. Zo verlaat jij stralend de salon! Als je bovendien aangeeft dat jij je haar wilt doneren, dan ontvang je bij meer dan 350 kapsalons door heel Nederland een flinke korting óf knippen ze je haar gratis. Op de website van De Haarstichting vind je een zoekfunctie die jou helpt om een kapsalon in de buurt te vinden.

Is je haar geknipt? Stuur het op!

Als je de stap hebt gezet en je haar is geknipt, hoef je alleen nog je haar op te sturen. En dat is heel eenvoudig. Doe je haar in een envelop – kies voor de zekerheid nog voor een extra envelop – en stuur je haar op naar:

De Haarstichting
Thomas Mannsingel 86
2553 DA Den Haag

Ben je benieuwd of jouw haar goed is aangekomen bij De Haarstichting? Doe dan een briefje met jouw naam en adres in de envelop, waarna je een bevestiging met bedankje ontvangt.

Wat zijn Donkere kringen en hoe kom je er vanaf?

We kennen de situatie allemaal. We hebben maar een kort nachtje geslapen en ’s morgens gaat de wekker veel te vroeg. We slepen ons uit ons bed en we worden in de spiegel geconfronteerd met ons slaapgebrek. Donkere kringen en wallen onder de ogen. Maar komen donkere kringen nu ook effectief van te weinig slapen of niet? En de belangrijkste vraag: kan er iets aan gedaan worden? Want heel vaak is het jammer genoeg niet echt flatterend.

 

Wat zijn donkere kringen?

De huid onder onze ogen is flinterdun. Dit komt omdat er zich geen vetweefsel bevindt in dit stukje van de huid. In dit stukje huid bevinden zich heel veel bloedvaten en lymfeklieren. Als er dus een gebrek aan zuurstof of vocht is in ons lichaam dan begint ons bloed trager te stromen. Daarbij wordt het ook donkerder van kleur. Deze bloedvaatjes zijn onder onze ogen dus extra zichtbaar wegens de dunne huid. Daardoor heb je dus donkerblauwe of bruinachtige schaduwen onder de ogen. Het kan perfect zijn dat donkere kringen gewoon genetisch zijn omdat jouw generatie een dunne huid onder de ogen heeft.

 

Wat zijn de oorzaken van donkere kringen?

Als we een nachtje te weinig slaap hebben gehad dan kan het inderdaad zijn dat daar de blauwe kringen door ontstaan. Maar ook als we een wijntje te veel op hebben of als we vaak roken zorgt dit voor gebrek aan zuurstof in onze huid waardoor deze blauwe kringen tevoorschijn komen. Ongezond eten is nog een oorzaak van donkere kringen. Een tekort aan vitamine C kan donkere kringen onder onze ogen veroorzaken. Zit je op het werk lang achter de computer of heb je last van stress? Deze factoren kunnen allemaal meespelen. Uiteraard kan het zijn dat je van deze factoren allemaal geen last hebt en kan er een medische oorzaak zijn. Ga in dit geval eens praten met je huisarts.

 

Zijn donkere kringen te behandelen?

Ja, gelukkig wel! Er zijn zelfs een paar huishoudmiddeltjes die je kan gebruiken om van je donkere kringen af te raken. Leg bijvoorbeeld 2 koude zakjes zwarte thee op de ogen. In zwarte thee zit tannine en dit kan de zwelling verminderen en geeft antioxidanten aan de huid. 10 minuutjes relaxen met de ogen toe en theezakjes erop kan wonderen doen. Schijfjes komkommer op gesloten ogen leggen is een tweede trucje. Komkommer bevat veel vitamines en heeft een vocht inbrengende werking. Testen maar!

 

Een leesbril moet er ook leuk uitzien

Er zijn weinig dingen die onontkoombaar zijn. Een van die dingen is dat we ouder worden. En met de jaren komen, helaas, gebreken. Een van de dingen die je kunnen opvallen is dat de lettertjes in handleidingen en op productverpakkingen steeds kleiner worden. Vroeger waren ze prima leesbaar, maar tegenwoordig lijken ze een heel boek op een pak spaghetti te willen afdrukken.

Helaas ligt de leesbaarheid niet aan de lettertjes. Die zijn in de meeste gevallen nog net zo groot als vroeger. Het probleem ligt bij onszelf. Door een afnemende elasticiteit van het oog wordt het steeds moeilijker om dingen te lezen. En dat is vervelend, want je wilt toch in staat zijn om in een restaurant de menukaart te lezen. Of WhatsAppen, zodat je met vriendinnen kunt afspreken.

Gelukkig zijn er leesbrilletjes genoeg. Elke drogist verkoopt ze, voor maar een paar euro. Vaak koop je gelijk maar een paar reserves. Maar kom op, die dingen zien er toch niet uit. Het lijkt soms wel alsof leesbrillen expres zo lelijk mogelijk worden gemaakt. Bovendien gaan die goedkope dingen vaak erg snel kapot.

Trendy leesbril

Het is tijd dat we daarmee ophouden. Wie heeft er ooit verzonnen dat je als zelfbewuste vrouw gedwongen moet worden om een lelijk uniseks brilletje te dragen? Het wordt tijd voor leesbrillen voor dames waarmee je voor de dag kunt komen. Het wordt tijd voor leesbrillen die trendy en modern zijn. De leesbrillen van Leesbrilhuis.nl zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook een mode accessoire. Dit zijn leesbrillen waarmee je indruk maakt. Er zijn leesbrillen in alle vormen, alle maten en sterktes. Bovendien kiest Leesbrilhuis.nl voor kwaliteit. Daarom werkt met topmerken, zoals Ray-Ban, Calvin Klein en Eyebobs.

Kies voor een leesbril die past bij wie jij bent, met de uitstraling die je wilt. De kleurkeuze is enorm, zodat je altijd een mooie leesbril kunt vinden die past bij jouw favoriete outfit. Je zult verbaasd staan over het effect dat een goedgekozen leesbril op jouw verschijning heeft. Veel mannen vinden een vrouw met bril mysterieus en ongelofelijk sensueel. Eigenlijk is het raar dat jij een leesbril op moet zetten, voordat zij zien hoe prachtig jij bent…

https://leesbrilhuis.nl/

Schoonheidssalon in Enschede voor al uw behandelingen?

Het zoeken van een goede schoonheidssalon in Enschede lijkt misschien heel makkelijk, maar het is vaak moeilijker dan men denkt en dit heeft vaak puur en alleen met de persoon in kwestie te maken. Het is namelijk zo dat de meeste mensen die een schoonheidssalon in de omgeving van Enschede zoeken, onzeker zijn over een bepaald lichaamsdeel van zichzelf waar ze graag iets aan willen laten doen. Op het moment dat je onzeker bent over iets dan deel je het niet graag met de buitenwereld en zelfs niet met een schoonheidssalon in Enschede. Onze medewerkers hebben hier alle begrip voor en zullen te alle tijde proberen om jou op je gemak te laten voelen bij onze salon in Enschede, zodat we je hopelijk de volgende keren weer terugzien! Het is mogelijk om bij ons een losse behandeling te nemen, maar je kunt bij ons ook een abonnement nemen, waardoor je gewoon elke maand terug kunt komen bij onze schoonheidssalon in Enschede waar wij vervolgens de betreffende behandelingen uit kunnen gaan voeren. Uiteindelijk is het nemen van een abonnement onder de streep ook goedkoper en dan weet je in ieder geval zeker dat je elke maand weer helemaal verzorgt door het leven gaat. Alvorens wij bij onze schoonheidssalon in Enschede een behandeling gaan toepassen, gaan wij eerst een huidanalyse maken van jouw huid, zodat wij precies weten waar eventuele oneffenheden zitten en waar iets aan kan en moet gebeuren. Wil jij nou meer weten over onze schoonheidssalon in Enschede of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op middels de gegevens die vermeld staan op onze website, of twijfel niet langer en kom langs bij ons op de vestiging om jouw wensen en behoeften met ons te bespreken. Voor alle prijzen behorende bij de behandelingen van onze schoonheidssalon in Enschede kunt u ook terecht op onze website.Hair extensions

Alles over hair extensions!

Het hebben van een doffe haardos is nooit fijn. Het kan ook zijn dat je wel een mooie bos haar hebt, maar dat je gewoon eens een ander kapsel wilt. Dan zou je kunnen kiezen voor hairextensions. Hiermee kun je jouw kapsel voor een korte of langere tijd veranderen.

Hoe breng je hairextensions aan?

Het is afhankelijk van het soort hairextensions of je het zelf aan kunt brengen of niet. Clip extensions zijn namelijk erg makkelijk om zelf te gebruiken. Andere hairextensions die je aanbrengt met wax of tape zijn lastiger om zelf aan te brengen. We raden je dan ook aan om bij het gebruik van andere hairextensions dan clipextensions  hulp in te schakelen. Het is raadzaam om het door een gerenommeerde kapper te laten doen. Je kun er ook voor  om iemand anders die er ervaring mee heeft jouw extensions te laten zetten. Hiermee voorkom je problemen en houdt je de gewenste kwaliteit van jouw eigen haar.

 

Wat zijn hairextensions?

Hairextensions zijn een soort haarmatjes.Heel snel vertaald betekent het woord hairextensions: “ haarverlenging”. Met hairextensions kun je een mooie bos haar creëren. Dit is goed voor je zelfvertrouwen en het is leuk om iedere keer een ander kapsel te hebben. Hairextensions zijn dus eigenlijk een soort mini-pruikjes waarmee je makkelijk een ander kapsel kunt creëren zonder dat  je jouw eigen haar helemaal verbergt.

 

Soorten hairextensions

Hairextensions zijn er in vele kleuren, maten, soorten en stijlen. Je hebt hairextensions die je vastmaakt met tape onder je haar, maar je kunt ook kiezen voor hairextensions die je vastmaakt met een clip of hair extensions die je met een soort lijm (wax) op je hoofdhuid kunt plakken. Er zijn ook nog verschillen in het haar tussen de hairextensions zoals: synthetisch haar, 100% natuurlijk haar, dik haar, dun haar, krullend haar, kroes en stijl haar. De keuze aan hairextensions is dus heel erg breed. Oxy Extensions verkoopt diverse clip extensions, dit zijn fijne hairextensions waarmee je jouw haar op een makkelijke manier kunt verlengen. Daarnaast biedt Oxy Extensions ook Wire Extensions aan. Dit zijn hairextensions van natuurlijk Indisch haar die je met een touwtje in je haar bevestigd. Oxy Extensions is van alle markten thuis en heeft een ruime keus als het om hairextensions gaat.

 

Advies:

Indien je nog vragen hebt kun je altijd contact opnemen met Oxy Extensions. Zij zijn je graag van dienst en helpen je graag bij de aankoop van je hairextensions.

 

 

https://www.oxyextensions.nl/

Wat is Yasmin?

Yasmin is een medicijn dat als anticonceptiemiddel wordt gebruikt. Het is één van de pillen die wordt geschaard onder de combinatiepillen. Dat houdt in dat er in elke pil twee werkzame stoffen te vinden zijn. Deze stoffen samen zorgen ervoor dat zwangerschappen bij vrouwen voorkomen kunnen worden. Door de pillen op de juiste wijze te gebruiken is het voor 99 procent te garanderen dat vrouwen niet zwanger worden. Het gebruik moet dan wel volgens de voorschriften worden gedaan om hier zeker van te zijn. Let hier daarom altijd goed op.

Wanneer niet gebruiken?
Yasmin kan uiteraard niet gebruikt worden wanneer de wens bestaat om zwanger te worden. Ook is het belangrijk om zekerheid te hebben over het niet zwanger zijn voor aanvang van de eerste pil. Ook dan mag het medicijn niet gebruikt worden. Daarnaast is het zo dat vrouwen die gevoelig zijn voor bloedstolsels en hier een geschiedenis mee hebben dat dit medicijn niet goed te gebruiken is. Bij hartklachten of bij beschadiging van de bloedvaten door diabetes kan het gebruik van deze pil ook sterk worden afgeraden. Zoals dit ook geldt voor een verhoogde bloeddruk of een verhoogd cholesterolgehalte.

Hoe is Yasmin te gebruiken

Het gebruik van Yasmin is op zichzelf simpel, maar moet wel nauwkeurig gedaan worden. Zo moet het gebruik van de allereerste pil samenvallen met de eerste dag van een menstruatie. Dan is het middel direct betrouwbaar. Daarna moet dagelijks op hetzelfde tijdstip een pil genomen worden. Doe dit op volgorde van de strip. Er mag geen dosis vergeten worden. Daardoor valt de betrouwbaarheid flink terug gedurende minimaal 7 dagen. Na 21 opeenvolgende dagen van inname volgt een stopweek van 7 dagen. Daarna begint de cyclus opnieuw. Houd dit vol zolang zwangerschap voorkomen moet worden. Alle informatie over medicatie is te vinden op MedicijnDokter.

Vrouwelijke hormonen
In Yasmin zijn twee synthetische varianten van vrouwelijke hormonen te vinden. Het betreft drosperinon en ethinylestradiol. De varianten op de hormonen hebben dezelfde uitwerking als de hormonen zelf normaal gesproken zouden hebben op het lichaam. Zo denkt het lichaam dat het niet in de juiste staat is om zwanger te worden.

Wimperextensions Deventer

 

Wimperextensions Deventer

Krijg in één oogopslag geweldige wimpers!

Zou jij ook graag van die geweldige wimpers willen hebben? Dan zijn wimperextensions wat voor jou! 

Er worden verschillende soorten wimperextensions aangeboden maar voor de ultieme look en het beste resultaat ga je voor One by One wimperextensions.

Als de Wimperextensions One by One op je eigen wimpers aangehecht zijn, zul je in een oogwenk verleidelijke mooie wimpers hebben! Wimperextensions laat je voor het beste resultaat bij een erkende beautysalon zetten, dus kies voor Wimperextensions Zutphen dit is een gecertificeerd wimpersalon, dicht bij Wimperextensions Deventer.

One by One Wimpers

Als de One by One wimpers worden aangebracht 1 op 1 op de natuurlijke wimpers worden aangebracht. Precisiewerk dus! 

Maar het eindresultaat zorgt wel voor een mooie natuurlijke oogopslag, vergeleken met bijvoorbeeld voorgevormde nepwimpers. Het grote voordeel van One by One wimpers is dat er goed gekeken wordt naar jouw eigen ogen en wimpers. Als je van jezelf kortere wimpers hebt, zul je het beste en meest natuurlijke resultaat bereiken door extensions te nemen die zelf ook wat korter zijn. Ook verschillende extensions qua krul: een sterke krul voor veel drama, of een subtiele krul voor een meer natuurlijke look. Afhankelijk van de groei van je eigen wimpers, kun je een aantal weken genieten van je mooie volle wimperextensions. Na een aantal weken zullen deze, samen met je natuurlijke wimper, uitvallen en kun je ervoor kiezen om ze bij te vullen bij je beautysalon Wimperextensions Zutphen , Wimperextensions Deventer.

Verzorging van One by One wimpers

Wanneer je gaat voor One by One wimpers, moet je er natuurlijk wel goed voor zorgen. We zullen uitleggen waar je rekening mee moet houden, om je wimperextensions zo lang en mooi mogelijk te laten zitten. Als eerste is het belangrijk om 24 uur nadat je de wimpers hebt laten zetten, niet te douchen. In een vochtige omgeving vol stoom zitten, is eigenlijk ook al niet goed. Het vocht en water zorgt er namelijk voor dat de wimperlijm zich niet goed kan hechten, waardoor de extensions mogelijk eerder af kunnen vallen. Dit wil je natuurlijk niet, dus kijk goed uit met water! Verder is het heel belangrijk om geen olie te gebruiken rond je ogen. Dit betekent dus geen make-upremover gebruiken op oliebasis. Make-up op zich is niet verboden, maar gebruik liever geen waterproof mascara en verwijder je make-up met olievrije remover. Dep een wattenschijf zachtjes tegen je wimperrand aan, of gebruik speciaal daarvoor bedoelde schoonmaakborsteltjes. Informeer hiernaar bij je beautysalon.

Of bekijk deze andere super leuke aanbieding, die de wimpers natuurlijk laat groeien. 

https://wimperextensionszutphen.nl

Wimperextensions

 

Wimperextensions

De voordelen van wimperextensions

Als je dertig jaar geleden zou hebben gewenst dat je lange volle wimpers zou willen hebben zonder mascara, nepwimpers of groeiserum, zou iedereen het je voor onmogelijk hebben gehouden. Tegenwoordig is dit gelukkig niet meer zo, dankzij de uitvinding van wimperextensions! Net als extensions voor je hoofdhaar, worden wimperextensions one by one op je eigen wimpers aangebracht. Waarom zou dit nou zo geweldig zijn? In dit artikel zullen we drie grote voordelen met je delen! 

Je make-uproutine zal veel makkelijker worden

Dankzij wimperextensions zul je ‘s morgens minder tijd nodig hebben om je make-up aan te brengen. Je hoeft namelijk geen wimperkrultang meer te gebruiken en geen mascara meer op te doen. Eigenlijk hoef je helemaal geen oogmake-up meer op te doen, want de extensions zorgen ervoor dat je oogopslag al van nature mooi zal zijn. Je wimper-aanzet wordt bijvoorbeeld vanzelf dikker als je extensions hebt, dus zal eyeliner onnodig zijn. Je mooie wimpers leiden de aandacht af van bijvoorbeeld donkere kringen, dus heb je ook geen concealer meer nodig! 

Voor elk oog wat wils

De extensions worden een voor een op je wimpers aangebracht, dit wordt ook wel de one by one-techniek genoemd. Het fijne van wimperextensions one by one is dat de extensions volledig worden aangepast op wat bij jou past. Je kunt het van tevoren met je wimperstyliste bespreken wat jouw wensen zijn. Wil je bijvoorbeeld vooral lange wimpers? Of juist meer volume? Wil je je oogvorm accenturen? En wat voor krul zou je mooi vinden? Dit zijn allemaal vragen die je kunt stellen en waar rekening mee gehouden wordt, zodat jij altijd de mooiste wimpers zult hebben die het beste bij jou passen. 

Niet meer uitlopen en minder rimpels

Heb jij ook weleens een zware nacht gehad waardoor je de volgende ochtend brokken mascara aan je wimpers hebt hangen en je helemaal tot over je wangen bent uitgelopen? Of ben je weleens verrast door een hoosbui zonder paraplu, waardoor je make-up er niet meer uit ziet? Dit zal allemaal verleden tijd zijn als je wimperextensions one by one neemt! De extensions zijn namelijk waterproof en je zult er altijd prachtig uitzien zonder make-up. Ook zul je minder in je oog wrijven, want je hoeft ‘s avonds geen oogmade-up meer eraf hoeven halen en met een wattenschijfje over je oog heen moeten. De huid rondom je ogen is erg delicaat en gevoelig. Als je extensions neemt, zul je deze huid met rust laten dus dit betekent op de lange termijn dat je minder rimpels zult krijgen!

 

https://wimperextensionszutphen.nl/

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén