Nieuw West in the Picture
Image default
Beauty en verzorging

Redenen om te gaan voor een laserontharing

Laserontharing is een van de beste keuzes voor ontharing, vooral als u niet door de pijn van harsen of scheren wilt gaan. Het is snel, pijnloos en effectief. Doe er goed aan om Mouritshuidtherapie.nl te bezoeken voor meer info. Laten we nu eens kijken naar enkele redenen waarom u een laserontharing procedure zou willen overwegen.

Het is sneller en minder pijnlijk dan harsen of scheren

Laserontharing duurt slechts enkele minuten en laat in de meeste gevallen weinig tot geen ongemak achter. Harsen kan tot een uur duren, terwijl het enkele dagen kan duren voordat je resultaat ziet bij het scheren. Bovendien doet een laser ontharing behandeling helemaal geen pijn. Bij harsen en scheren trek je haren uit met je hand of scheermesje, waardoor scheerbultjes ontstaan ​​die weken aanhouden. Met laserontharing zijn er geen snijwonden of inkepingen op uw huid nadat de procedure is voltooid. U kunt echter slechts enkele tweedegraads brandwonden krijgen die binnen 24 uur na de behandeling genezen.

Het is veilig en effectief

Lasertechnologie is een niet-invasieve procedure waarbij geen chemicaliën of agressieve chemicaliën op de huid worden gebruikt. Bovendien veroorzaakt het ook geen enkele vorm van bijwerkingen of allergische reacties op de huid. Het is zeer veilig voor uw huid en lichaam, aangezien de golflengte van het licht dat in het systeem wordt gebruikt veel minder is dan bij conventionele methoden zoals harsen of scheren. Laserontharing werkt door niet alleen de haarzakjes te verwijderen, maar ook ontstekingen en littekens. Dit maakt het zeer effectief voor het behandelen van ongewenste haren op verschillende delen van uw lichaam, inclusief uw gezicht en benen.

U kunt langere resultaten behalen

Het proces duurt slechts een paar minuten per sessie en daarom kunt u langere resultaten van elke sessie krijgen. Vergeleken met andere methoden die uren of dagen nodig hebben om resultaten te tonen. Ook tijdens het behandelingsproces geniet u van maximaal comfort. Dit komt omdat er geen agressieve chemicaliën bij dit proces zijn betrokken. Er zijn geen chemische producten nodig zoals crèmes of gels die irritatie op uw huid kunnen veroorzaken. Als u meer wilt weten over laserontharing, doet u er goed aan uw arts te raadplegen of een huidkliniek of therapie te bezoeken.