Categorie: Bedrijven Page 1 of 4

Dit detacheringsbureau helpt jou aan een baan in de techniek

Ben jij een technisch opgeleid specialist en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is TechMatch het perfecte detacheringsbedrijf in de techniek voor jou. Al sinds 2004 timmert TechMatch aan de weg om technische vakmensen en werkgevers aan elkaar te matchen. Er is een enorm uitgebreid netwerk en daarom ook altijd een groot aanbod van beschikbare vacatures. Allerlei gebieden van de techniek zijn vertegenwoordigd. Je vindt vacatures in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek en procestechniek, maar bij ons detacheringsbureau vindt u ook oplossingen voor uw vacatures in de automotive, hightech, techniek en logistiek.

 

Vind een passende vacature bij dit detacheringsbureau in de techniek

TechMatch heeft transparantie en integriteit hoog in het vaandel staan. Daarom kun je op de website gemakkelijk de vacature zoeken, die het beste bij je wensen en opleidingsniveau past. Voor technici met een MBO-, HBO- en WO-opleiding zijn er vele mogelijkheden. Door te filteren op je opleidingsniveau en functies die je aanspreken, zie je direct welke passende vacatures er voor jou beschikbaar zijn. Zowel vakmensen met jarenlange ervaring als pas afgestudeerden kunnen bij  TechMatch terecht voor de perfect passende baan. Betrouwbaarheid, efficiency en persoonlijke aandacht zijn kernwaarden van dit detacheringsbureau in de techniek.

 

Eenvoudig proces

Op de website van TechMatch schrijf je je snel en gemakkelijk in en maak je een profiel aan. Belangrijk is zoveel mogelijk relevante informatie te geven, zodat de perfecte match voor jou niet moeilijk te vinden is. Daarnaast voeg je je CV toe, zodat alle belangrijke gegevens bij elkaar staan. Kun je wel wat extra hulp gebruiken? Maak dan een afspraak met één van de ervaren adviseurs om je wensen en mogelijkheden te bespreken. TechMatch kan dan gericht zoeken naar de vacature die voor jou het meest geschikt is. Bij vragen kun je ook altijd even bellen of mailen met de vestigingen in Eindhoven, Breda of Nijmegen. En heb je je perfecte match gevonden? Solliciteer dan online bij dit detacheringsbureau op de vacature, die zomaar jouw droombaan in de techniek zou kunnen worden.

https://www.techmatch.nl

Een ontspannen kennismaking met wijn bij de wijnhandel in Utrecht

Bij de wijnhandel in Utrecht maakt u kennis met alle unieke smaken in wijn; rood of wit en sterk of juist zacht. Over de hele wereld zijn exclusieve wijnregio’s te vinden, alwaar wijnboeren met zorg voor iedere druif de wijnen produceren voor een product van de beste kwaliteit. Kom dit ervaren tijdens een van de wijnproeverijen in Utrecht bij Q-Vignes. Maak kennis met de diverse texturen en smaken die er te vinden zijn in het wijnlandschap. In Europa zelf kennen we al een aantal unieke spots waar de wijn behoort tot de beste van de wereld. Ook buiten Europa liggen er echter wijnen te wachten om geproefd te worden. Dat en meer ervaart u tijdens de wijnproeverij in Utrecht.

Sfeervolle wijnhandel nabij Utrecht

In een ontspannen en sfeervolle omgeving maakt u kennis met de pure smaken van wijn uit alle regio’s van de wereld. Een wijnproeverij in de omgeving van Utrecht kunt u op elke gewenste locatie organisatie; bij uw eigen bedrijf of op een van de locaties van Q-Vignes. Tijdens de proeverij komt u alles te weten over de bereiding en het type vrucht waarmee de wijn is vormgegeven. Druiven zijn opgedeeld in verschillende rassen voor zowel rode als witte wijnen. Met een specialistische bereiding kunnen wijnboeren hun eigen stijl en smaak laten terugkomen in het product. Maak bij deze wijnhandel in Utrecht kennis met alle unieke contouren in wijn.

Wijn proeven met een vleugje romantiek en sfeer

De wijnen van de wijnhandel in Utrecht worden altijd met een vleugje romantiek en sfeer genuttigd. Tijdens de wijnproeverij in Utrecht komt u onder meer in aanraking met speciale wijnen van het Europese vasteland uit Portugal, Spanje, Frankrijk en Italië. Het drinken van wijn neemt natuurlijk ook een klassieke sfeer met zich mee, welke u alleen ervaart tijdens een all-inclusive wijnproeverij. Wilt u deze smaakvolle ervaring niet missen? Doe dan een wijnproeverij bij G-Vignes.

Breid uw woning uit met een vergunningsvrije dakkapel

Een vergunningsvrije dakkapel kan u heel wat energie en kosten besparen, want u hoeft dan het tijdrovende proces van een omgevingsvergunning aanvraag niet te doorlopen. Mits de uitbouw van uw beoogde dakkapel aan bepaalde voorwaarden voldoet is het mogelijk om deze te plaatsen zonder dat u de omgevingsvergunning hoeft aan te vragen. Door het specifieke design is de BASkapel een voorbeeld van een dakkapel waarmee u uw huis in de meeste gevallen vergunningsvrij kunt uitbreiden.

Vergunningsvrije dakkapel of toch niet?

Sinds oktober 2010 is het, na aanpassingen in de wetgeving met betrekking tot dakkapellen, mogelijk om binnen een marge van 60 centimeter vanaf het dakvlak uit te bouwen zonder vergunning. Dat neemt niet weg dat het verstandig is altijd te controleren of er specifieke beperkingen gelden binnen uw gemeente, bijvoorbeeld waar het dakkappelen aan de voorzijde van een woning betreft. Daarbij kan het zijn dat u in een monumentaal pand woont, of een huis bewoont dat onderdeel is van een beschermd dorps- of stadsgezicht binnen uw gemeente. Dit kan effect hebben op het wel of niet moeten aanvragen van een omgevingsvergunning voor het plaatsen van een dakkapel. Veel gemeentelijke websites bieden een mogelijkheid om online gelijk een vergunningscheck te doen.

De vergunningsvrije BASkapel

Uitzonderingsgevallen daargelaten kan de BASkapel door zijn uniek ontworpen lay-out vaak gewoon vergunningsvrij geplaatst worden. In tegenstelling tot reguliere dakkappelen worden de ramen van de BASkapel schuin geplaatst en niet verticaal. Deze schuine ramen vangen optimaal daglicht, waardoor de kamer waar u deze vergunningsvrije dakkapel plaatst meteen veel lichter zal worden. Daarbij wint u met een BASkapel vaak net zoveel ruimte als met een reguliere dakkapel. Omdat de dakkapel verder prefab geleverd wordt, kan deze binnen één dag op uw dak geplaatst worden. Geen slepende verbouwing dus, maar een vlotte afhandeling zodat u direct kunt genieten van uw nieuw gewonnen ruimte en daglicht.

https://www.baskapel.nl

Meubels laten reinigen door een specialist

U wilt natuurlijk graag dat uw woning of bedrijfspand er netjes uitziet. Helaas is het vooral bij stoffen meubilair en tapijt lastig om vlekken te verwijderen en een frisse uitstraling te behouden. Heeft u al allerlei schoonmaakmiddelen en -technieken gebruikt, maar mocht niets baten? Schakel dan een specialist, zoals Chem-Dry van Gulik, in om uw tapijt of meubels grondig te laten reinigen. Dit bedrijf gebruikt hoogwaardige schoonmaakproducten en -methoden, waardoor uw meubilair of tapijt er weer snel als nieuw uitziet. Het bedrijf levert al twintig jaar topkwaliteit. Laat het reinigingswerk over aan de ervaren experts die hier werken en u bent snel verlost van vuile meubels en vloerkleden.

Altijd verzekerd van een grondige reiniging

Wanneer u uw tapijten of meubels laat reinigen door de professionals van Chem-Dry van Gulik, weet u zeker dat uw producten een grondige reiniging krijgen. Uw meubels of vloerkleden worden eerst gestofzuigd. Daarna worden eventuele vezels opgeharkt en wordt de grootste verontreiniging voorbehandeld. Vervolgens gebruikt Chem-Dry van Gulik het eigen milieuvriendelijke schoonmaakmiddel, genaamd The Natural, voor een effectieve reiniging. Indien nodig worden uw producten nabehandeld en nogmaals gestofzuigd. Ook kunnen de vezels achteraf nog eens extra opgeharkt worden. Zo zien uw meubels of tapijten er na reiniging weer helemaal gaaf uit en ruiken ze heerlijk fris.

Een milieuvriendelijke reiniging

Bij Chem-Dry van Gulik werkt men graag milieubewust. Daarom gebruikt dit bedrijf, ten opzichte van traditionele reinigingsmethodes, slechts een vijfde deel water tijdens het reinigingsproces. Daarnaast wordt er het schoonmaakmiddel The Natural gebruikt. Dit is een duurzaam, pH-neutraal en milieuvriendelijk reinigingsmiddel. Met behulp van minuscule koolzuurbelletjes wordt zelfs het meest hardnekkige vuil verwijderd. De belletjes dringen diep door in de stof en stuwen het vuil naar de oppervlakte, zodat het effectief verwijderd kan worden. Hierbij komen geen zeep, fosfaten of andere schadelijke stoffen aan te pas. Er blijven dan ook geen vuilaantrekkende resten achter, waardoor uw meubels en tapijt na het reinigen lang schoon blijven.

https://www.chemdryvangulik.nl

Laat uw nieuwe kozijnen in Eindhoven maken door een ervaren bedrijf

Als uw kozijnen in Eindhoven of omgeving aan vervanging toe zijn, kunt u hiervoor het beste een ervaren bedrijf inschakelen. Kozijnen zijn een belangrijk onderdeel van het huis en bepalen ook mede de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Mooie kozijnen van goede kwaliteit zijn dan ook belangrijk. Immers wilt u bij een dergelijke investering wel zeker weten dat u hiermee weer jarenlang vooruit kunt. Voor een natuurlijke uitstraling zijn houten kozijnen de meest passende keuze. Zowel bij nieuwe als oudere gebouwen is hout geschikt materiaal. Daarnaast kunt u met hout, mits goed onderhouden, rekenen op een lange levensduur. Ook heeft hout een goede thermische isolatie.

Vind een specialist voor uw kozijnen in Eindhoven en omgeving

Een bedrijf dat veel ervaring heeft met de productie van houten kozijnen is Timmerbedrijf Schenning. Dit bedrijf zorgt al ruim 25 jaar voor de mooiste kozijnen in Eindhoven en omgeving. Daardoor weet u zeker dat het qua ervaring wel goed zit. Daarnaast wordt gewerkt met hout van hoge kwaliteit en leveren zij hun kozijnen voor een scherpe prijs. Hierdoor zijn al veel tevreden klanten geholpen met mooie kozijnen voor een woning of bedrijfspand. En niet alleen voor kozijnen kunt u terecht bij dit veelzijdige timmerbedrijf.

Ook de mooiste handgemaakte trappen vindt u hier

Naast kozijnen kunt u uiteraard voor meer houten producten terecht bij Timmerbedrijf Schenning. Bijvoorbeeld voor handgemaakte trappen, welke geheel naar uw wens worden vormgegeven. Maar ook machinale timmerwerken worden uitgevoerd, zoals het maken van vensterbanken, luiken, plinten en alle andere machinale houtbewerkingen. Zowel de kozijnen, trappen als andere producten kunnen in de eigen spuiterij van grondverf worden voorzien. Bent u dus op zoek naar houtbewerkingen, een handgemaakte trap of kozijnen in Eindhoven of omgeving? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan via de website van Timmerbedrijf Schenning of neem telefonisch contact met ze op.

https://timmerbedrijfschenning.nl/

Bouwdrogers huren om vocht bij een verbouwing te voorkomen

Als u gaat verbouwen is het erg prettig om te werken met goede materialen. Denk bijvoorbeeld eens aan een bouwdroger. Een bouwdroger wordt gebruikt voor de ontvochting van een bouwplaats. Vaak worden deze bouwdrogers gebruikt in nieuwbouw huizen, omdat hier nog veel vocht hangt van het bouwen of verbouwen. Nu is het natuurlijk zonde als u een apparaat koopt en dit maar één of maximaal twee keer gebruikt. Als u niet met enige regelmaat klust, is het beter om ervoor te kiezen om een bouwdroger te huren. Zo huurt u voor een voordelige prijs verschillende apparaten. Woont u in de buurt van Waalwijk? Dan kiest u voor Bouwmat verhuur.

Een goede partner voor al uw klussen

Als u zoekt naar een partner voor al uw klussen, voor bijvoorbeeld het huren van een diamantboor of een bouwdroger, dan zit u goed bij Bouwmat Verhuur. Bij hen huurt u al het materiaal tegen een voordelig tarief. Wat voor materiaal u ook wilt huren, deze partij weet wat u nodig heeft voor uw verbouwing. Wilt u bijvoorbeeld een bouwdroger huren? Dan kunt u kiezen uit verschillende typen, zoals de Df300 met 220 volt of de Df1500 met 380 volt. Maar ook heeft u de mogelijkheid om een diamantboor te huren. Kies uit een ruim aanbod van diamantboren en beslis hoelang u deze wilt huren. Kiest u bijvoorbeeld voor een handdiamantboormachine met waterspoelkop en een maximale boordiameter van 150 mm? Dan betaalt u slechts € 35,- per dag of € 90,- per week. Een diamantboor wordt vaak gebruikt voor het boren in beton, omdat een gewone boor niet sterk genoeg is om hier doorheen te komen.

Vraag eenvoudig een offerte aan

Het maakt niet uit of u een diamantboor, een bouwdroger of ander bouwmateriaal wilt huren. Bij Bouwmat Verhuur vraagt u heel gemakkelijk een offerte aan. Daarbij maakt het niet uit of u zeer weinig klust, of een fervent klusser bent. Als u een fervent klusser bent, doet u er goed aan om uw apparatuur zoals een bouwdroger of een diamantboor niet te huren, maar gewoon te kopen.

Kunsthagen ter decoratie

Reuzensequoia’s en Machineel bomen zijn fotosynthetisch; dat betekent dat ze hun eigen voedsel maken van de zonnestralen. Andere soorten flora gaan echter veel proactiever te werk bij het ontwikkelen van hun eigen voedsel. Nepenthe is een typisch voorbeeld. Het wordt ingedeeld bij de familie van de kruikplanten en is afkomstig uit de oerwouden van Borneo. Deze bloemen hebben aangepaste bladeren, die een enorme kruikstructuur vormen. De kruik bevat zoet ruikende vloeistof die bedoeld is om insecten en zelfs enkele kleine kikkersoorten aan te trekken. De insecten en kikkers vallen in de kruik, maar door de gladde, gladde zijkanten van de kruik wordt het onmogelijk om eruit te komen. De kruik bevat ook spijsverteringssappen die onmiddellijk beginnen te werken en de insecten en kikkers verteren, zodat de plant kan profiteren van voedingsstoffen die niet in de bodem aanwezig zijn.

Welwitschia Mirabilis
Welwitschia Mirabilis is een plantensoort die niet van regen houdt. Hij komt oorspronkelijk uit de Namib-woestijn en gedijt in de droogste omstandigheden op de planeet. Vreemd genoeg heeft hij maar 2 grote bladeren die hem om zich heen wikkelen en een verwelkte of droge plant voorstellen. Ondanks zijn minder aantrekkelijke aard, is deze plantensoort in staat om meer dan 1500 jaar te leven. Dit is mogelijk door het karakteristieke diepe wortelstelsel dat zelfs in de droogste omstandigheden ondergronds water kan aftappen.

U zult versteld staan van het feit dat koraal in deze lijst voorkomt. Naast de typische harige zoogdieren zoals beren en wolven, vormen waterdieren zoals koralen, de meeste insecten op het land en kwallen de fauna. Koraalriffen zijn de in het oog springende gekleurde landschappen onder het oceaanoppervlak. Op het eerste gezicht denk je misschien dat het planten zijn, maar het zijn diersoorten die de fauna van de oceaan vormen. Koralen zijn immobiele dieren en voeden zich dus met het uitzoeken van prooien die bijvoorbeeld langs het zoöplankton zwemmen. Een voorbeeld van een koraal is het Great Barrier Reef in Australië, het grootste natuurlijke koraal ter wereld. Het herbergt duizenden flora en fauna in warm ondiep water in de buurt van de evenaar.

Zuidelijke Toadlet
Deze diersoort heeft een olijf- tot donkerbruin lichaam en is omwikkeld met veel kleine wratten over zijn lichaam. Het heeft ook een zwart-wit gemarmerd uiterlijk rond zijn buik. De zuidelijke paddestoel gedijt goed in vochtige habitats zoals afwateringslijnen, bossen, struikgewas, droge bossen en grasland. Deze diersoort komt oorspronkelijk uit het zuidoosten van Zuid-Australië, Zuid-Victoria en het oosten van Tasmanië.

Eltham koper vlinder
Het is een bedreigde vlindersoort. Het Eltham-gebied in Victoria is de drager van een grotere populatie van dit soort vlinders. Deze vlindersoort werd in 1938 in de buurt van Eltham ontdekt. Later, in de jaren vijftig van de vorige eeuw, zou hij uitgestorven zijn. De Eltham Copper vlinder is een kleine, maar glinsterende vlindersoort, gekoppeld aan een helder koperkleurige vlinder boven zijn vleugels. De koperkleuringen maken hem duidelijk zichtbaar in de loop van het zomerseizoen.

Er zijn honderdduizenden soorten flora en fauna over de hele wereld. Flora en fauna brengen de ware schoonheid van de aarde naar boven en stellen de mens in staat om twee verschillende werelden in één wereld te ervaren. Het feit dat flora en fauna bijdragen aan een evenwichtig ecosysteem; het is niet meer dan normaal dat we stappen ondernemen om ze te behouden zodat ze tot het einde der tijden van hun voordelen kunnen genieten.

Het Deter B-satellietsysteem, dat in 2015 is gestart met de monitoring, toont aan dat in juli de ontruiming tot nu toe 1.345 km² heeft bereikt, een derde plaats in vergelijking met het laatste maandrecord.

Na een paar dagen zou juli de eerste maand in enkele jaren zijn waarin een groter bosgebied dan Groot-Londen in Brazilië verloren is gegaan.

De rol van het regenwoud wordt zwakker in het stabiliseren van het globale klimaat door de gestage erosie van de boombedekking. Er is ook een verhoogd risico dat het bos wordt afgebroken tot een savanne, en dat zijn koolstofabsorberend vermogen ernstig zal zinken met gevolgen voor de rest van de planeet, waarschuwen wetenschappers.

“Het is erg belangrijk om deze zorgen te blijven herhalen. Er zijn een aantal omslagpunten die niet ver weg zijn”, zegt Philip Fearnside, professor aan het Braziliaanse Nationaal Instituut voor Amazone-onderzoek. “We kunnen niet precies zien waar ze zijn, maar we weten dat ze heel dichtbij zijn. Het betekent dat we de dingen meteen moeten doen. Helaas is dat niet wat er gebeurt. Er zijn mensen die ontkennen dat we zelfs een probleem hebben”.

De ratificatie van de grootste handelsovereenkomst ooit met de Europese Unie kan voor Brazilië ook ingewikkeld worden als gevolg van het besluit van de EU-wetgevers dat het Zuid-Amerikaanse land zich niet aan zijn deel van de afspraak houdt, waaronder een toezegging om de ontbossing af te remmen, zoals in het klimaatakkoord van Parijs.

Bolsonaro denkt dat de officiële cijfers van het National Institute for Space Research niet exact zijn en probeerde ze als leugens af te schudden door het hoofd van het instituut te bekritiseren. De president drong er ook op aan om de cijfers eerder deze week door te lichten door het ministerie van Wetenschap en Technologie, en hem te onthullen voordat hij het opent, zodat hij niet “betrapt wordt op zijn bedoelingen”.

https://kunstpalm.nl/kunsthagen/

Bekijk de uitgebreide occasionvoorraad nabij Valkenswaard en koop de auto van uw dromen

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe auto wilt u natuurlijk een goede keuze maken. Het is namelijk een grote aanschaf die u niet dagelijks doet en daarvoor wilt u nauwkeurig de verschillende opties afwegen. Kies voor kwaliteit in mobiliteit en ga langs bij Autobedrijf Huub Smolders. Met een uitgebreide occasionvoorraad in de omgeving van Valkenswaard vindt u gegarandeerd de auto die bij ú past. Weinig tijd? Dan bekijkt u de voorraad eenvoudig online!

Uitgeroepen tot officiële SEAT servicedealer

Sinds 2014 is Autobedrijf Huub Smolders officieel SEAT servicedealer. Hierdoor hebben zij een schat aan kennis over de meest recente technieken binnen de verschillende SEAT modellen. De technici volgen dan ook geregeld cursussen van de SEAT importeur om optimaal op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. U ontvangt hierdoor altijd een deskundig advies en effectieve reparaties. Het is dan ook geen verassing dat u een SEAT occasion kunt kopen bij Autobedrijf Huub Smolders nabij Valkenswaard. Daarnaast hanteren zij een aantrekkelijk werkplaatstarief en bent u voordeliger uit dan bij uw plaatselijke SEAT dealer.

Alles voor uw auto vindt u bij Autobedrijf Huub Smolders

Naast de uitstekende service die er wordt geboden omtrent de SEAT modellen, hebben zij nog veel meer in hun mars. Binnen het aanbod vindt u prachtige exemplaren van topmerken, zoals BMW, Mercedes Benz, Volkswagen, Audi, Renault en nog veel meer. Koopt u een occasion? Dan ontvangt u tot wel 24 maanden garantie! Daarbij beschikken zij over een moderne garage met de meest uiteenlopende uitleesapparatuur. Zo kunt u ook voor het onderhoud van uw auto uitstekend bij hen terecht. De technici staan voor uw occasion klaar wanneer u zich rondom Valkenswaard bevindt. Laat hier uw APK keuring uitvoeren, uw accu vervangen en het groot-, klein- of lifelong onderhoud van uw auto verrichten. In de werkplaats van Autobedrijf Huub Smolders zijn de mogelijkheden eindeloos en bent u van harte welkom.

http://www.huubsmolders.nl

E-commerce strategie; hoe zit dat nou?

Bedrijven die een website hebben, kunnen niet simpelweg gaan zitten wachten totdat de bezoekers naar hun site komen kijken. Het is nodig om een goede e-commerce strategie te ontwikkelen.

Zonder een e- commerce strategie kunt u namelijk bijna zeker zijn van het feit dat uw pagina niet snel gevonden zal gaan worden. Het is daarom goed om eens te kijken hoe u een goede e-commerce strategie kunt ontwikkelen.

Wanneer u namelijk een doordachte e-commerce strategie heeft, kunt u er zeker van zijn dat meer mensen naar uw site komen kijken en dat levert doorgaans meer werk op.   

Hoe ontwikkelt u een e-commerce strategie?

Wanneer u nog geen e-commerce strategie heeft, is het verstandig om hier een keer meer over te lezen. Dit kunt u doen door middel van het internet, maar er zijn ook vele goede boeken geschreven over het ontwikkelen van een e-commerce strategie. Kijk daarom even naar wat voor u de juiste en meest interessant informatiebron is.

U zult zien dat het niet per se moeilijk hoeft te zijn om een goede e- commerce strategie te bedenken. Wilt u echter een perfecte e-commerce strategie, dan is het de moeite waard om een bedrijf in te schakelen dat u van dienst kan zijn om een e-commerce strategie te bedenken.   

Wilt u meer weten?

Mocht u enthousiast geworden zijn over een goede e-commerce strategie, dan is het verstandig om even op het internet op zoek te gaan naar meer informatie over de mogelijkheden om een dergelijke e- commerce strategie te ontwikkelen.

U kunt tal van sites vinden waar u meer kunt lezen over dit onderwerp. Op deze wijze kunt u ook een bedrijf vinden waar u mee in zee kunt gaan.

https://www.bloeionline.nl/online-strategie/e-commerce-strategie/

De bedrijfsscan van Scripted Consultancy!

Iedere ondernemer heeft zijn of haar eigen kijk op de manier waarop een bedrijf draaiende wordt gehouden. Sommige keuzes daarin pakken goed uit, en sommige wat minder. Het kan lastig zijn om de gehele organisatie te blijven bewaken. U moet denken aan de interne structuur, de markt en ook aan uw klanten. Hoe houdt u alles gestroomlijnd en blijft u de juiste keuzes maken? Met de bedrijfsscan van Scripted Consultancy! Ik zal in dit artikel de unieke werkwijze uitleggen alsmede de inhoud van een scan.

Wilt u weten of uw bedrijf optimaal presteert? Dan bent u vaak aangewezen op dure consultants die in een korte tijd voor veel kosten kunnen zorgen. Een consultant komt langs, inventariseert de boel, en geeft een advies. Vaak zijn deze consultants specialisten en kunnen zij slechts voor een klein onderdeel een advies vormen. Een bedrijf is echter een samenhanged geheel. Welke keuzes u intern maakt kunnen van invloed zijn op de ervaring van uw klanten. Daarom hebben wij bij Scripted Consultancy een methode ontwikkeld die uw gehele bedrijf analyseert en zo hele specifieke en relevante verbeterpunten kan opsporen. Dit doen wij door middel van data. Deze verzamelen wij via een chatbot en laten we door een ons zelf ontwikkeld programma analyseren. Vervolgens onststaat een concept advies dat na wordt gekeken door een MBA’er. Deze methode is snel, hierdoor kunnen wij alle bedrijfsaspecten controleren binnen een korte tijdsperiode. Daarnaast is er een kostenbesparing door de inzet van software.

De inhoud van een dergelijke scan strekt ver. Van de strategie en kernwaarden, tot de marketingcommunicatie. We nemen de interne organisatie, de afzetmarkt, uw klantprofiel, marketing en online aanwezigheid door.

Na de scan kunt u vertrouwen op een advies dat uw organisatie in de juiste richting stuurt met zeer relevante actiepunten. Waarom nog een dure adviseur overwegen, wanneer u bij Scripted Consultancy een stuk beter af bent.

https://www.scriptedconsultancy.com/

Page 1 of 4

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén