Categorie: Bedrijven Page 1 of 7

Energiebesparende coin

Echte crypto kenners zijn naar alle waarschijnlijkheid bekend met het woord mining. Minen is simpel gezegd het goed keuren van betalingen met een daarvoor geschikte computer. Verschillende grotere cryptomunten als Bitcoin en Ethereum werken met Proof-of-Work om mee te minen. Tron maakt hier echter geen gebruik van, zij maken namelijk gebruik van PoS. Dit systeem zorgt ervoor dat zogeheten validatoren zelf gekozen kunnen worden. De hoeveelheid energie dit bespaart is aanzienlijk hoger dan de systemen die door andere cryptocurrency gebruikt worden. Validatoren bieden de mogelijkheid om een bepaalde selectie uit te breidden door het grootste aandeel te hebben. De kans om een specifiek blok te valideren hangt af van de grote van de storting die in het blok is gedaan. Zoals eerder vermeld is het systeem dat door Tron gebruikt wordt een stuk gunstiger voor het milieu.

 

TRX koers

Het is je goed recht dat je crypto maar vaag vindt en er geen waarde in ziet. Dit is niet gek aangezien een investering nooit zekerheid met zich mee brengt en dit is zeker van toepassing in de crypto industrie. Ze zeggen wel eens ‘what goes up, most come down’ en dit blijkt maar weer. De koersen en waarde van deze cryptomunten veranderen continu. Het kan best zijn dat de munt die gister een fortuin waard was, vandaag nog enkele euro’s waard is. Check de TRX koers bijvoorbeeld dagelijks om van alles op de hoogte te blijven.

 

 

Tron wordt bekeken door cryptoplatforms

Mining is een interessant en uitgebreid onderwerp, vandaar deze uitgebreide uitleg. Zoals eerder vermeld maakt Tron dankbaar gebruik van het PoS-systeem. Zoals je weet is dit systeem bijzonder gunstig in het elektriciteitsverbruik. Dit maakt Tron ook erg gunstig in gebruik en dit blijft niet onopgemerkt door cryptoplatforms. Maar dit is niet alles dat Tron zo aantrekkelijk maakt. Het Tronnetwerk heeft een Recurive InterNetwork Architecture. Nu vraag jij je waarschijnlijk af waar dit in godsnaam voor dient. Gebruik hiervan maakt het voor het Tronnetwerk eenvoudig om in de toekomst groter te worden.

 

 

 

https://www.tronkoers.org/

Ether

Ethereum heeft best veel gemeen met Bitcoin. Zo zijn het beide digitaal activum aantoners. Net als contant geld is er geen derde partij nodig om een ​​transactie te verwerken of goed te keuren. Maar in plaats van te werken als een digitale valuta of betaling, probeert ether de gedecentraliseerde apps op het netwerk ‘van brandstof’ te voorzien. Hoewel dit misschien ingewikkeld klinkt, kun je een concreter voorbeeld bedenken van hoe tokens een gebruikerservaring kunnen stimuleren.

 

Transacties

Even terug naar het voorbeeld van een notebook maar dan online. Om een ​​notitie te plaatsen, verwijderen of wijzigen, moet u transactiekosten in ether betalen om het netwerk de wijziging te laten verwerken. Op deze manier wordt ‘ether’ soms ‘digitale olie’ genoemd, en om deze analogie verder uit te werken, worden de transactiekosten voor Ethereum berekend op basis van de hoeveelheid ‘gas’ die de actie vereist. Elke actie kost een hoeveelheid gas die is gebaseerd op het benodigde rekenvermogen en hoe lang het duurt om te draaien. Een transactie kost bijvoorbeeld 500 gas, dat wordt betaald in ether.

Als economisch systeem zijn de regels voor de economie van ether een beetje open. Hoewel bitcoin een harde limiet heeft van 21 miljoen bitcoins heeft, Is dat bij  ether geen vergelijkbare limiet. Van de ether die er is, werd 60 miljoen gekocht door gebruikers in een crowdfunding-campagne van 2014.

 

 

 

Mining

Nog eens 12 m ether ging naar de Ethereum Foundation, een groep onderzoekers en ontwikkelaars die aan de onderliggende technologie werken. Elke 12 seconden worden ook 5 ethers (ETH) toegewezen aan de miners die transacties op het netwerk verifiëren. Er worden maximaal achttien miljoen ether per jaar gewonnen. Ongeveer elke 12 seconden worden er vijf ether gecreëerd, telkens wanneer een mijnwerker een blok of een bundel transacties ontdekt. Niemand weet dus het totale aantal ether tot nu toe, en het tempo van de ethercreatie zal na 2017 minder duidelijk zijn wanneer Ethereum van plan is over te stappen naar een nieuw consensusalgoritme met bewijs van inzet. Dit zal waarschijnlijk leiden tot een wijziging in de regels voor ethercreatie, en daardoor kan de mijnbouwsubsidie ​​afnemen.

 

https://www.ethereumkoers.com/
Nieuwwestinthepicture

Labelprinters voor bedrijven

Als een bedrijf een klein of groot logistiek proces heeft, is het in beide gevallen zeker aan te raden om een labelprinter te kopen. Het is namelijk een onmisbaar hulpmiddel voor de logistiek. Een label kan nodig zijn om pakketten te verzenden, maar het kan ook nodig zijn om spullen te bewaren. Labelprinters helpen je om efficiënt en foutloos te werken, daarnaast kan het ook veel tijd besparen.  

Waar moet je opletten bij het kopen van labelprinters?

Er zijn bepaalde aspecten waar je op moet letten bij het kopen van dit soort printers. Ten eerste de duurzaamheid. Het verschilt natuurlijk per product en het doel waarvoor de labelprinter gebruikt wordt, maar over het algemeen moet de label goed leesbaar blijven.

Het kan zijn dat je bijvoorbeeld een ijssalon hebt en ijs in de vriezer moet bewaren. Hierbij moet de label bestand zijn tegen koud. Ten tweede de printsnelheid. Printsnelheden per printer variëren enorm. Het kan zijn dat je veel moet printen in een korte tijd, kijk dan naar een snelle printsnelheid. Als de snelheid niet veel uitmaakt, ga dan voor een lagere snelheid, dit kan namelijk veel geld besparen. Tot slot kunnen labelprinters tegenwoordig automatisch het label printen en op het product plakken.  

Hoe duur zijn labelprinters?

De prijs kan erg verschillen tussen de printers. Het is afhankelijk van de eisen van de koper. Het is erg belangrijk dat je de juiste labelprinter koopt. Door de aankoop moeten andere bedrijfskosten dalen. Bijvoorbeeld als het een medewerker veel tijd kost om alles op te schrijven kan een labelprinter een oplossing bieden. Hierdoor is de medewerker sneller klaar en scheelt dit werknemerskosten.

https://www.optimumgroup.nl/printers-en-linten
Nieuwwestinthepicture

Pelletkachels: Beter voor het milieu

Pelletkachels: Beter voor het milieu

Mijn nieuwjaar resolutie voor 2020 was om meer over het milieu na te gaan denken. Ik wil milieuvriendelijker gaan leven. Elke maand moet ik van mijzelf iets oppakken. In januari ben ik begonnen met mijn afval te gaan scheiden. Ik woon in het centrum van de stad, dus dit is nog bijna onmogelijk. Maar zeker het proberen waard. In Maart heb ik mijn scooter ingeruild voor een elektrische fiets.

Groter aanpakken

Hoewel ik al goed bezig ben, wilde ik het wat groter aanpakken. Ik heb net een huis gekocht en de cv ketel moest vervangen worden. Natuurlijk ben ik meteen bezig geweest om een milieuvriendelijke optie te vinden. Zo ben kwam ik pelletkachels tegen. Dat klonk wel erg interessant. Dus ik ben op onderzoek uit gegaan.

Voordelen van een pelletkachel

Een pelletkachels pelletkachel verbrandt geen gas, maar verbrandt pelletkorrels. Dit zijn samen geperste houtsnippers. Dit brandt heel langzaam op, daarom heb je hier niet veel voor nodig. De pelletkorrels hebben een lage CO2 uitstoot en zorgt voor een milieuvriendelijke verbanding. Omdat je niet veel houtnodig hebt, of korrels, is het ook nog eens goed voor je portemonnee.

Hoe werkt het?

Bacor Houtkachels heeft een showroom. Daar ben ik naar toe gegaan voor vakkundig advies. Zij legde mij ook geduldig uit hoe het werkte. De kachel gaat automatisch aan en de warmte wordt elektronisch geregeld. De kachel stopt met branden als de juiste temperatuur is behaald. Ze hadden wel meer dan 400 kachels op voorraad!

Goede service

Na wikken en wegen heb ik besloten om voor een pelletkachel te gaan. Bacor Houtkachels heeft mij echt goed kunnen helpen, daarnaast is hun eigen installatie team uiterst vriendelijk. Ook al moet het nog zomer worden, ik zit al helemaal klaar voor de winter.

https://www.bacorhoutkachels.nl/
Nieuwwestinthepicture

Favoriete tandarts in Amsterdam

Favoriete tandarts in Amsterdam

Onze kinderen zijn geen groot fan van het brengen van een bezoekje aan de tandarts. Dat geloof ik best, ik vond er ook niks aan toen ik zo klein was als zij. Toen we van het platteland naar Amsterdam verhuisden, moesten we ook op zoek naar een nieuwe tandarts. Het was gelukkig niet lastig om een keuze te maken, want we hadden al zo veel goede verhalen gehoord over deze tandarts.

Gelukkig vinden de kinderen het bij deze Amsterdam Zuidoost ook niet zo eng. Daar zijn we al onwijs blij mee. Ik ben ook heel erg blij, want ik kan na al die jaren weer met een goed gevoel lachen. Meer kan ik niet wensen!

Speciale kindertandarts

Ik vertelde net al dat de kinderen bang zijn voor de tandarts. Dat is heel erg vervelend. Wanneer ze huilen, huilen ze echt de hele boel bij elkaar. Daar wordt niemand blij van, ook de tandarts niet. Doordat de kinderen bij de vorige tandarts zo heftig protesteerden liepen onze afspraken bij de tandarts altijd enorm uit, waardoor de mensen in de wachtkamer best wel lang moesten wachten. Oeps!

De tandarts was er zelf ook niet zo blij mee, dat snappen wij natuurlijk volledig. Doordat alle behandelingen uit liepen was hij ’s avonds pas heel laat thuis. Bij kindertandarts Fletterman in Nieuw Amsterdam krijgen de kinderen voorafgaand aan de afspraak meer uitleg over wat er gaat gebeuren. Daardoor zijn ze minder angstig. Ze vinden het nog steeds niet leuk om naar de tandarts te gaan, maar ze vinden het niet meer zo erg als eerst.

Een stralend mooi gebit

Terwijl we met de kinderen bij de tandarts waren, vertelde de tandarts dat de praktijk veel ervaring heeft met cosmetische tandheelkunde. Nou, daar was ik wel benieuwd naar. Ik stoor me namelijk al jaren aan mijn gebit, dus dit kwam goed uit! Ik wil graag weer zelfverzekerd zijn en met veel zelfvertrouwen kunnen lachen.

Gelukkig heeft de tandarts me een stralende glimlach bezorgd middels cosmetische tandheelkunde in Amsterdam. Door de facings krijg ik ontzettend veel complimentjes. Van vrienden, maar ook van vreemden. Ik raad deze tandarts zeker aan!

https://www.tandartsfletterman.nl/

Meer bezoekers op jouw pagina

Wanneer jij een website hebt dan wil je natuurlijk wel dat deze bezocht wordt. Een website zonder bezoekers of traffic is net als een auto zonder benzine. Wanneer je er dus voor wilt gaan zorgen dat je pagina vaker bezocht wordt dan moet je deze gaan optimaliseren. Dus wat is seo precies? SEO is het volledige proces dat er voor zorgt dat je pagina of website wordt geoptimaliseerd. SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit is, behalve dat het uiterst efficiënt is, ook een van de meest duurzame online marketing strategieën.

 

Hoger in Google (of een andere zoekmachine komen) is wat je wil wanneer jij begint met een SEO-campagne. Een hogere positie resulteert in een toename van het aantal bezoekers, soms wel honderden per dag. Toch is het belangrijk dat je niet de volledige focus richt op een enkele positie. Het is belangrijk dat je behalve op één zoekterm op meerdere termen gevonden kunt worden. Het is minstens net zo belangrijk om aandacht te schenken aan synoniemen van de belangrijkste zoekterm.

 

Belangrijke zaken omtrent SEO

SEO is een breed vak. Er zijn verschillende onderdelen die allemaal bijdragen aan het resultaat, hogere posities behalen in de zoekmachineresultaten. Toch is het zo dat het ene onderdeel belangrijker is dan het ander. Vaak geldt: hoe belangrijker het onderdeel, hoe meer tijd het kost. Een aantal belangrijke zaken binnen het SEO-proces zijn bijvoorbeeld

 

–          Website optimalisatie

–          Zoekwoorden analyse

–          SEO Tools

–          SEO-teksten schrijven

–          Autoriteit en linkbuilding

 

Strategie voor de lange termijn

Iedereen die werk heeft geleverd wilt uiteindelijk een resultaat kunnen zien, zo ook met SEO. Maar hoelang duurt het voordat je hoger in de resultaten staat? Dit is van een aantal dingen afhankelijk, bijvoorbeeld hoe groot je website is en welke zoekwoorden er zijn gekozen. Elke nieuwe pagina is na een aantal weken zichtbaar in de zoekresultaten. Dit alleen zorgt al voor een aantal bezoekers. Wanneer je meerdere pagina’s hebt zal dit voor nog meer bezoekers zorgen. Wanneer je een nieuwe of kleine website hebt kan het tot 2 jaar duren voordat je in de top resultaten staat. Het maken van een goede website is niet de moeilijkste taak, het voorbij gaan van de concurrent is dat wel.

 

https://web-wings.nl/wat-is-seo-zoekmachine-optimalisatie-101/

Laat uw badkamer op vakkundige wijze vervangen door een specialist

Voldoet uw badkamer niet langer aan uw wensen en wilt u deze laten vervangen? Dan kunt u dit natuurlijk zelf doen, maar vaak gaat daar meer tijd in zitten dan u lief is. Bovendien moeten de leidingen nauwkeurig worden aangelegd en is er weinig ruimte voor fouten. Het is dus verstandig om een expert in te schakelen voor het vervangen van uw badkamer. Op die manier weet u zeker dat alles goed en vakkundig geïnstalleerd wordt. Bovendien hoeft u er dan zelf geen moeite voor te doen. Geniet zorgeloos van uw nieuwe badkamer dankzij de uitstekende aanleg door specialisten en laat uw nieuwe badkamer aanleggen door Gebr. Janssen uit Beugen.

Stel zelf de badkamer van uw dromen samen met het beste sanitair

Er zijn verschillende redenen om uw badkamer te laten vervangen door Gebr. Janssen uit Beugen. Zo bent u bij hen verzekerd van een badkamer van hoge kwaliteit, omdat ze enkel sanitair van gerenommeerde merken verkopen. Daarnaast heeft u de keuze uit een ruim aanbod, waardoor u ongetwijfeld uw droombadkamer samen kunt stellen. Ga eens langs bij de ruime showroom en ontdek de mogelijkheden. De deskundige medewerkers voorzien u hier graag van advies en laten u alle opties zien. Hiervoor kunt u het beste een afspraak maken, want dan hebben ze alle tijd voor u.

Geniet snel van een prachtige nieuwe badkamer

Naast een ruime keuze aan sanitair van de beste kwaliteit, profiteert u bij Gebr. Janssen ook van een snelle plaatsing van uw nieuwe badkamer. Dit bedrijf levert namelijk uit hun ruime voorraad, waardoor ze uw badkamer snel kunnen vervangen. Binnen de kortste keren geniet u al van een oase van rust en kunt u heerlijk ontspannen in uw nieuwe bad of onder de douche. Of u nu een klassieke of juist een moderne badkamer wilt, het is allemaal mogelijk bij dit bedrijf uit Beugen. Neem vandaag nog contact met hen op om een afspraak te maken en kies uw droombadkamer uit. Een badkamer vervangen was nog nooit zo eenvoudig!

https://www.janssenbeugen.nl/

Volg deze tips als je waarde hecht aan de spullen in je woning

Het is jammer maar waar. Helaas is het landelijke inbraakcijfer dit jaar sinds een lange tijd weer gestegen. De oorzaak hiervan is nog onbekend. In het najaar vinden volgens de cijfers de meeste inbraken plaats. Niemand wil natuurlijk thuiskomen om vervolgens een ravage aantreffen. Een inbraak kan verschillende gevolgen hebben. De dief kan er bijvoorbeeld van door zijn gegaan met persoonlijke en waardevolle bezittingen. Het kan ook zijn de slachtoffers van een inbraak psychische problemen krijgen door de schrik. Dit is misschien nog wel erger. Waar het op neer komt is dat niemand een inbraak fijn vind. Probeer dit dan ook ten alle tijden te voorkomen. Dit heb je zelf in de hand! Hier volgen een aantal tips om inbraak te voorkomen.

 

 

  1. Bel de politie

 

Wanneer je een inbraak ontdekt moet je meteen de politie bellen. Maak het werk van de politie makkelijk door alvast bewijzen en andere relevante zaken klaar te hebben.

 

  1. Voorkom de inbraak

 

Zorg ervoor dat alle deuren en ramen gesloten zijn wanneer je de woning verlaat. Het is ook geen slecht idee om de sloten van tijd tot tijd te laten vervangen

 

  1. Meld het!

 

Toch ingebroken? Meld dit dan direct of in ieder geval zo snel mogelijk. Doe dit bij je verzekeraar. Probeer alle gestolen spullen door te geven om zo gezamenlijk tot een oplossing te komen.

 

 

 

Wat zijn draadloze alarmsystemen precies?

 

 

Met alle innovaties in de technische sector is het bijna vanzelfsprekend dat er ook steeds nieuwe alarmsystemen op de markt komen. Dit is bij het draadloos alarmsysteem dan ook het geval. Wat is het voordeel van een draadloos alarmsysteem tegenover een ‘ouderwets’ systeem? De naam verklapt het in principe al. Je hebt minder werk met het leggen en verwerken van allerlei kabels en dergelijke. Beide systemen zijn qua kwaliteit en functionaliteit gelijk aan elkaar. Het zou volgens men eenvoudig zijn om een draadloos alarm met radio apparatuur te storen. Dit is echter niet makkelijk. Fabrikanten beveiligen deze systemen erg goed tegen dit soort zaken. Door deze voorzorgsmaatregelen te nemen voorkom je dat inbrekers zomaar je woning binnenkomen.

https://www.stopdedief.be/alarmsysteem/draadloos-alarmsysteem/
Nieuwwestinthepicture

Vind Ford bedrijfswagens voor uw onderneming

Bent u op zoek naar passende bedrijfswagens voor uw werknemers? Denkt u dan eens aan de bedrijfswagens van Ford. Deze staan bekend om de betrouwbaarheid en het ruimtelijke aspect. Bovendien kiest u bij het merk Ford uit verschillende soorten bedrijfswagens. Zo hoeft u nooit genoegen te nemen met niets minder dan het beste. Natuurlijk wilt u de wagens wel kopen bij een professioneel en betrouwbaar bedrijf. Ardea Auto’s in Hoofddorp is zo een soortgelijk bedrijf. Met jarenlange ervaring zijn zij dé partner om in zee mee te gaan. Bovendien zijn zij met 15 verschillende vestigingen één van de grootste dealers van Ford bedrijfswagens in heel Nederland.

Ga voor de Ford die aansluit op al uw wensen en eisen

Op het moment dat u Ford bedrijfswagens gaat kopen, dan wilt u natuurlijk wel dat deze aansluiten op al uw wensen en eisen. U gaat ten slotte niet meerdere wagens kopen wanneer deze niet precies alle aspecten hebben die u zoekt. Van het merk Ford vindt u verschillende Ford bedrijfswagens die goed passen bij veel verschillende bedrijven. Door de ruime opzet van de auto’s heeft u namelijk volop ruimte die optimaal benut kan worden. Er zijn verschillende modellen te koop, waardoor u ook in de stad gemakkelijk uit de voeten kunt met één van de compacte Ford bedrijfswagens. Bij Ardea Auto in Hoofddorp vindt u gegarandeerd het perfecte model.

Vertrouw op professionele hulp bij het kopen van uw nieuwe auto

Als u een nieuwe auto gaat uitzoeken, is hulp hierbij vaak niet overbodig. Hoewel u zelf natuurlijk wel een beeld heeft van de eigenschappen die de auto moet hebben, kan het lastig zijn een keuze te maken tussen twee modellen die op elkaar lijken bijvoorbeeld. Bij Ardea Auto zijn er daarom in elke vestiging Ford Professionals aanwezig. Breng een bezoek aan een van de vestigingen en laat u adviseren over de mogelijkheden.

https://www.ardeaauto.nl/

De mooiste accessoires

De mooiste accessoires

Bij mooie schoenen, horen natuurlijk ook de mooiste accessoires. Nadat ik bij Ten Eekelder schoenen al een mooi paartje schoenen gekocht had, besloot ik er ook nog even rond te kijken voor een aantal accessoires. Ik was namelijk nog op zoek naar een mooie riem die past bij de nieuwe schoenen. Bovendien was mijn portemonnee ook aan vervanging toe. Hetzelfde geldt stiekem ook voor mijn tas. Ik ben gewoon toe aan een aantal nieuwe accessoires die ik met tal van kledij en schoenen kan combineren. Ik vond wat ik zocht bij Ten Eekelder.

Verpletterende portemonnees

Een goede portemonnee is mooi en werkt ook nog eens goed. Ik heb al jaren een portemonnee die heel erg mooi is, maar eigenlijk heel erg onhandig werkt. Wanneer ik geld uit het kleingeld vak heb gehaald, lukt het mij bijna nooit meteen om die weer te sluiten. Heel vervelend. Zo heb ik wel eens meegemaakt dat het kleingeld over de grond van de supermarkt. Beschamend! In deze webshop heb ik een mooie maar functionele zwarte portemonnee gekocht.

Riem

Meestal droeg ik geen riemen. Ik had er eigenlijk ook geen nodig, want mijn broeken zitten altijd goed. Het viel me laatst echter op dat mijn outfits best wel kaal zijn. En toen bedacht ik me dat een goede riem mijn look misschien wel een beetje meer kleur geeft. Ik heb een hele mooie riem met een zwart slangenprintje gekozen. Staat super leuk bij de kleding die in mijn kast hangt.

Tassen

Een tas is natuurlijk een accessoire dat naast functioneel, ook heel erg mooi is. Ik heb vroeger wel een aantal hele mooie tassen gehad, maar die gebruikte ik eigenlijk al een hele tijd niet meer. Ze waren gewoon niet meer naar mijn smaak en bezaten bovendien ook allerlei beschadigingen. In het aanbod aan tassen van deze webshop vindt u tassen van bekende merken. Van Peter Kaiser tot Floris van Bommel, Tommy Hilfiger en Shabbies. Ik ben fan van deze webshop!

https://www.teneekelder.nl/

Page 1 of 7

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén