Ben jij een technisch opgeleid specialist en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is TechMatch het perfecte detacheringsbedrijf in de techniek voor jou. Al sinds 2004 timmert TechMatch aan de weg om technische vakmensen en werkgevers aan elkaar te matchen. Er is een enorm uitgebreid netwerk en daarom ook altijd een groot aanbod van beschikbare vacatures. Allerlei gebieden van de techniek zijn vertegenwoordigd. Je vindt vacatures in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek en procestechniek, maar bij ons detacheringsbureau vindt u ook oplossingen voor uw vacatures in de automotive, hightech, techniek en logistiek.

Vind een passende vacature bij dit detacheringsbureau in de techniek

TechMatch heeft transparantie en integriteit hoog in het vaandel staan. Daarom kun je op de website gemakkelijk de vacature zoeken, die het beste bij je wensen en opleidingsniveau past. Voor technici met een MBO-, HBO- en WO-opleiding zijn er vele mogelijkheden. Door te filteren op je opleidingsniveau en functies die je aanspreken, zie je direct welke passende vacatures er voor jou beschikbaar zijn. Zowel vakmensen met jarenlange ervaring als pas afgestudeerden kunnen bij  TechMatch terecht voor de perfect passende baan. Betrouwbaarheid, efficiency en persoonlijke aandacht zijn kernwaarden van dit detacheringsbureau in de techniek.

Eenvoudig proces

Op de website van TechMatch schrijf je je snel en gemakkelijk in en maak je een profiel aan. Belangrijk is zoveel mogelijk relevante informatie te geven, zodat de perfecte match voor jou niet moeilijk te vinden is. Daarnaast voeg je je CV toe, zodat alle belangrijke gegevens bij elkaar staan. Kun je wel wat extra hulp gebruiken? Maak dan een afspraak met één van de ervaren adviseurs om je wensen en mogelijkheden te bespreken. TechMatch kan dan gericht zoeken naar de vacature die voor jou het meest geschikt is. Bij vragen kun je ook altijd even bellen of mailen met de vestigingen in Eindhoven, Breda of Nijmegen. En heb je je perfecte match gevonden? Solliciteer dan online bij dit detacheringsbureau op de vacature, die zomaar jouw droombaan in de techniek zou kunnen worden.

https://www.techmatch.nl