Nieuw West in the Picture
Bedrijven

Een gezond hangoor konijn van de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland

Zou u graag konijnen willen houden? Of zijn uw kinderen op het punt aangekomen dat ze graag een huisdier willen? Dan is een hangoor konijn het ideale huisdier. Dit schattige konijntje met een pluizig wipstaartje is onweerstaanbaar. Daarbij is het een rustig konijn dat graag aandacht van mensen krijgt. Het is dan ook het ideale konijn voor kinderen! Echter hoort er bij het kopen van een hangoor konijn ook de nodige verantwoordelijkheid. De leefomgeving, voeding en voldoende aandacht zijn factoren die van belang zijn, alvorens u de aanschaf overweegt. Dierenhandel Hoogendoor BV vertelt u hier graag meer over.

 

Een fijne leefomgeving voor uw hangoor konijn

Het is belangrijk dat u uw konijnen een fijn plekje geeft met goed onderdak. Kies voor een binnen- of buitenverblijf – waar u de meeste plek heeft. Wilt u uw konijn buiten plaatsen? Zorg dan voor voldoende schaduwplekken en een waterdicht hok. Breng op de bodem een laagje houtvezels of snippers aan, zodat vocht geabsorbeerd wordt. Verschoon het konijnenhok daarbij minimaal een keer per week en uw hangoor konijn voelt zich heerlijk thuis in een schoon hok. Laat uw nieuwe pluizige huisdier lekker knagen op gemengd konijnenvoer, conditiekorrel, groenvoer of een knaagdiersalade. Daarnaast mogen ze ook onbeperkt eten van hooi. Houd ze gezond door voldoende beweging en laat ze lekker in de tuin of door het huis lopen.

 

De grootste dierenspeciaalzaak van Nederland

Bij Dierenhandel Hoogendoor BV heeft u de keuze uit meer dan 100 konijnen. Kies voor de dwerg hangoor, Franse hangoor of kies een ander ras. Koopt u bij hen een konijn, dan kan dat alleen per twee of meer. Daarbij zijn de dieren altijd beschikbaar vanaf een leeftijd van ongeveer tien weken en zijn ze daarbij goed ingeënt. Twijfelt u of u een geschikte ruimte heeft? Of zou u meer over de verzorging van een hangoor konijn willen weten? Bekijk dan de website voor meer informatie of ga bij Dierenhandel Hoogendoor BV langs in Stolwijk en laat u adviseren.

https://www.dierenhandelhoogendoorn.nl