Nieuw West in the Picture
Image default
Bedrijven

Een gietvloer over tegels voor ieder doeleinde

Naadloos van wand tot wand en weinig kans op slijtage, dat is waar een gietvloer over tegels om bekend staan. Een gietvloer over tegels is namelijk zo afgewerkt, dat er een beschermende laag op de vloer achterblijft en u de vloer voor veel doeleinden kunt gebruiken. Het is daarom goed om deze optie in het achterhoofd te houden wanneer u een nieuwe vloer wilt gaan laten leggen. Bij Soldicoat B.V. kunt u dan terecht voor de beste vloeren, waarbij de kosten van een gietvloer beperkt blijven.

Een gietvloer over tegels is waterdicht

Een gietvloer over tegels is een vloer die uit één geheel bestaat. Hierdoor is de vloer naadloos van wand tot wand, waardoor de vloer ook vloeistofdicht is. U kunt de gietvloer over tegels daarom eenvoudig reinigen, waarbij u niet hoeft op te letten of er teveel chemicaliën in het schoonmaakmiddel zitten. Dit maakt de vloer ideaal in ruimtes waar de vloer regelmatig gereinigd moet worden, zoals garages, winkels en showrooms.

Een beschermende coating met eigenzinnig design

Wanneer een gietvloer over tegels wordt aangebracht in de ruimte, dan gebeurt dit in vier lagen. Hierdoor varieert de totale dikte tussen twee en vier millimeter. Wanneer de vloer er eenmaal ligt, wordt deze afgewerkt met een slijtvaste en beschermende gekleurde coating. Hierdoor is de vloer bestand tegen slijtage, stoten en slagen en kunt u er daarbij ook voor kiezen om een apart design erin aan te laten brengen. U heeft hierdoor altijd een vloer die uniek is en waar u ook jarenlang plezier van zult hebben.

Lage kosten verbonden aan de aanleg van een gietvloer

De kosten voor een gietvloer blijven hierbij beperkt. Soldicoat B.V. legt namelijk voordelige vloeren, waarbij u de beste kwaliteit kunt verwachten. Er wordt namelijk alleen gewerkt met hoogwaardige kwaliteit materialen, waardoor uw vloer lang mee kan gaan en u van alle voordelen kunt genieten die een gietvloer over tegels met zich meebrengt. Voor de kosten van een gietvloer kunt u een offerte aanvragen bij een bedrijf zoals Soldicoat B.V.

Gerelateerde artikelen

Bekijk de uitgebreide occasionvoorraad nabij Valkenswaard en koop de auto van uw dromen

Goud inkopen na eerlijke taxatie

Caravanstalling Amstelveen