Categorie: Dienstverlening Page 1 of 2

Dit zijn de voordelen van shortlease voor de particulier

Shortlease voor een particulier is handig voor mensen die een korte tijd een auto nodig hebben en hier zelf niet over beschikken. Shortlease verschilt duidelijk van normale leasecontracten op het gebied van tijd. Het brengt echter nog meer voordelen met zich mee. Voor shortlease bepaalt u vaak zelf hoe lang u de auto wilt huren. Bij Bochane Lease kunt u al een shortlease contract vanaf 1 maand afnemen. U profiteert dan van de flexibiliteit van het huren, maar profiteert u van de scherpe tarieven van lease. De auto is altijd nieuw en luxe. Zo kunt u veilig de weg op. Bovendien heeft Bochane Lease een haal- en brengservice. Ideaal. Wilt u bijvoorbeeld Nissan QASHQAI nemen voor de lease? Of gaat u voor een Renauilt. Bochane Lease vertegenwoordigt Renault, Dacia en dus Nissan.

Wanneer biedt shortlease uitkomst?

Gaat uw auto binnenkort naar de garage? En bent u het dan een paar weken kwijt? Of heeft u tijdelijk een extra auto nodig in het gezin? Dan is shortlease ideaal voor u als particulier. Ook als u doorgaans geen auto heeft, maar wel veel moet reizen in korte tijd, dan kan shortlease uitkomst bieden. Ook bij shortlease komt u geen verrassingen tegen. De verzekeringen, reparaties en onderhoud zitten bijvoorbeeld ook gewoon in de prijs inbegrepen. Bochane Lease beschikt ook nog eens over het Keurmerk Private Lease. U weet dan zeker dat u veilig en verantwoord de weg op kunt. Heeft u een shortlease contract getekend voor bijvoorbeeld een Nissan QASHQAI? Dan heeft u ook 14 dagen bedenktijd.

Altijd heldere voorwaarden

Of u nu een lease aangaat voor een Nissan QASHQAI of voor een andere auto, u krijgt altijd heldere voorwaarden. Particuliere lease, maar ook zakelijk lease is mogelijk voor de Nissan QASHQAI en de andere auto’s van Bochane Lease. Heeft u voor deze auto gekozen? Dan rijdt u weg in een gloednieuwe en compleet uitgeruste wagen!

Een schuifdeurkast biedt u veel ruimte

Zoekt u de ideale opbergoplossing voor alle rommel in uw huis of bedrijfsruimte? Bent u het zat dat er overal kleding, boeken en papieren liggen? Wilt u de ruimte zo efficiënt mogelijk benutten en genieten van een stijlvol interieur? Dan is een schuifdeurkast van Schuiff Kastoplossingen de ideale oplossing. In dit type kast bergt u al uw spullen gemakkelijk en overzichtelijk op, zodat u huis of kantoor er weer netjes uitziet. De specialisten van Schuiff maken alle schuifdeurkasten op maat, zodat deze perfect passen in uw woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor. Heeft u bijvoorbeeld een schuin dak? Hierdoor ontstaat vaak loze ruimte waar u niets mee kunt. Gelukkig weten de experts van Schuiff hier raad mee. Ze maken een schuifkast die precies past. Zo benut u de beschikbare ruimte maximaal en heeft u veel ruimte voor uw eigendommen.

Een schuifkast die past bij uw interieur

In iedere ruimte neemt een schuifkast een prominente plaats in. Daarom is het belangrijk dat de kast past bij uw interieurwensen. Gelukkig heeft Schuiff verscheidene schuifdeurkasten, waardoor er altijd een is die perfect past bij uw inrichting. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor klassieke houten deuren. Daarmee creëert u een warme uitstraling. Ook glazen deuren zijn mogelijk. Deze passen perfect bij een strak en modern interieur. Daarnaast behoort ook een schuifkast met aluminium omlijsting tot de mogelijkheden. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en afwerkingen. Zo kunt u eindeloos combineren en precies die schuifdeurkast samenstellen die u mooi vindt.

Kies voor de ideale kastinrichting

Het kastinterieur voor een schuifkast is afhankelijk van de gebruiksfunctie. Een schuifdeurkast in een slaapkamer heeft bijvoorbeeld een heel andere inrichting dan die voor in een kantoor of keuken. Een slaapkamerkast heeft veel hangcompartimenten nodig om kleding aan op te hangen. Een kast voor in een keuken of kantoor heeft echter vooral planken en lades nodig. Door de verscheidene kastcompartimenten, wordt de schuifkast volledig aangepast aan uw wens. Hierdoor krijgt u gegarandeerd een prachtige kast waarin u al uw spullen handig opbergt.

Uw boek laten maken door een volwaardige professionele uitgeverij

Boeklatendrukken.nl is een volwaardige professionele uitgeverij met meer dan 20 jaar specialistische ervaring met het drukken van boeken in alle soorten en maten. Wilt u ook een boek laten maken of drukken? Deze specialist heeft alle (technische) kennis en ervaring in huis. Om wat voor soort boek het ook gaat, hier kunt u terecht voor de beste drukkwaliteit. Kookboeken, fotoboeken, een roman of een stripboek? Geen probleem. Voor het laten maken van uw boek betaalt u altijd een scherpe totaalprijs, zonder onverwachte extra kosten.

Softcover boek drukken

Een softcover boek laat u drukken door boeklatendrukken.nl. Met meer dan 20 jaar ervaring met het drukken van allerlei soorten softcover boeken, beschikken zij over de juiste expertise om ook uw boek te drukken. Of het nu gaat om oplages van 50, 500 of 5000 stuks, zij zorgen dat ieder softcover boek netjes wordt gedrukt en stevig wordt afgewerkt. De prijs van een softcover boek is verrassend betaalbaar maar wel afhankelijk van een aantal factoren. Welk papier wilt u gebruiken? Wilt u zwart-wit printen of full-color? Hoe wilt u dat het boek afgewerkt wordt? Dit zijn slechts enkele factoren die meespelen bij het bepalen van de prijs van het drukken van uw softcover boek. Gedurende het gehele proces ontvangt u professionele begeleiding. Zo weet u precies wat er speelt.

Neem contact op met de specialisten

U wilt uw boek laten maken of een softcover boek laten drukken? Bij boeklatendrukken.nl kunt u voor alle soorten boeken terecht. Stuur uw boek via mail of Wetransfer, dan controleren de grafische experts uw bestand en passen dit eventueel aan. Na het controleren worden uw boeken netjes gedrukt, afgewerkt en stevig en handzaam verpakt. Binnen één tot enkele weken worden uw boeken netjes op het gewenste adres bezorgd. Voor het laten maken van uw boek of het drukken van een softcover boek, neemt u contact op met de specialisten. Zij kunnen u alles vertellen over de werkwijze.

Dé betrouwbare taxi naar Eindhoven Airport

HAYTAX heeft al jarenlang een uitstekende reputatie in Eindhoven en omgeving. Dit taxibedrijf heeft ervaren chauffeurs in dienst, die u met luxe taxi’s comfortabel en snel door de gehele regio Eindhoven vervoeren. Zo kunt u bijvoorbeeld snel naar het vliegveld worden gebracht. Ideaal als u uw vlucht moet halen. U komt relaxed aan op het vliegveld, zodat u voldoende energie overhoudt voor de lange reis. HAYTAX is er voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Reist u vanaf een andere luchthaven, zoals Schiphol, Zaventem of Düsseldorf? Ook dan brengt HAYTAX u snel en veilig op plaats van bestemming.

Profiteer van de vele voordelen van vervoer per taxi in de regio Eindhoven

Wanneer u zich per taxi naar uw bestemming in de regio Eindhoven laat vervoeren door HAYTAX, profiteert u van vele voordelen. Zo biedt dit taxibedrijf zeven dagen per  week een 24 uursservice. En dit tegen vaste lage prijzen! Zo bent u geen extra voorrijkosten verschuldigd. Ook betaalt u niets extra voor nachtritten of extra bagage. Uw chauffeur is altijd punctueel en zeer behulpzaam. Het vervoer vindt altijd plaats per privé taxi. Uiteraard wordt u altijd op een veilige en professionele manier vervoerd.

Reserveer snel uw taxi

U kunt uw taxi in de regio Eindhoven eenvoudig bestellen via de website van HAYTAX. Dit doet u het best tenminste vier uur van tevoren. Dan weet u zeker dat uw taxi op het juiste moment komt voorrijden op de plaats waar u opgehaald wilt worden. Het online reserveren van uw taxi is zeer eenvoudig. U hoeft alleen maar in te vullen wat de ophaallocatie is, waar u naartoe wilt en met hoeveel personen u reist. Ook vult u in of u vervoerd wilt worden met een taxi of taxibus. Vervolgens vult u in op welke datum en tijd u opgehaald wenst te worden. Na het invullen van uw gegevens komt de taxi op het afgesproken moment voorrijden.

Laat uw dak tijdig repareren door een erkende dakdekker in Gouda

Een dakdekker in Gouda kan uw dak snel en vakkundig repareren als dat nodig is. U komt vast niet iedere week op het dak van uw huis om te controleren of dat nog in orde is. Dat is gelukkig ook niet nodig. Maar na een zware storm is het altijd raadzaam om in ieder geval te checken of er op de zolderverdieping lekkage is. Als dat het geval is dan kan een ervaren dakdekker in Gouda, zoals Installatiebedrijf Vonk, dit probleem vaak snel voor u oplossen. Het is raadzaam om hier niet mee te wachten omdat u anders meer waterschade krijgt en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Uw verzekering dekt doorgaans de kosten van schade

Als u na een zware storm of hevige regenval constateert dat er lekkage is via het dak, dan is de kans groot dat uw verzekering de kosten van herstel dekt. Als u een eigen woning heeft, dan bent u hiervoor verzekerd via de inboedel- of opstalverzekering. U kunt dan een erkende dakdekker in Gouda laten langskomen om de situatie te beoordelen en een prijsopgave te laten opstellen. Deze kunt u dan voordat u de reparatie laat uitvoeren voorleggen aan uw verzekeraar, zodat u weet of de kosten worden vergoed. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Verzekeraars eisen doorgaans dat u een erkende dakdekker in Gouda in de arm neemt. Installatiebedrijf Vonk is wat dat betreft de keuze bij uitstek. Het bedrijf is namelijk gespecialiseerd in vakkundige herstellingen en onderhoud van daken.

Laat uw dak snel en vakkundig repareren

Dakschade moet zo snel mogelijk worden verholpen zodat u weer optimaal van uw wooncomfort kunt genieten. Constateert u schade? Neem dan snel contact op met deze uitstekende dakdekker in Gouda. Zij kunnen dit probleem snel voor u oplossen. Soms is het verleggen van verschoven dakpannen al voldoende en zal het herstel u dus zeker geen fortuin gaan kosten. Bezoek dus snel de website van installatiebedrijf Vonk om een afspraak in te plannen.

https://www.vonkgouda.nl/

Een slotenmaker nodig?

Een slotenmaker nodig?
We maken het hoogstwaarschijnlijk allemaal wel eens een keer mee dat we niet naar binnen kunnen. De oorzaken kunnen verschillend zijn. De kans bestaat dat we de sleutel verloren hebben of dat we bij het weggaan vergeten zijn dat hij nog in de binnenzijde van het voordeurslot zit. Ook kan het cilinderslot vast zitten of de sleutel, die we gebruiken, is afgebroken. Het slot kan stuk zijn en doordraaien wanneer we er met de sleutel mee naar binnen willen gaan. Om alsnog naar binnen te kunnen, zou je zelf aan de slag kunnen gaan. Je kunt het cilinderslot uitboren om daarna dit onderdeel te vervangen. Wanneer je hieraan begint, zul je al snel merken dat het niet meevalt. Dit soort werkzaamheden kun je beter aan een slotenmaker overlaten. Deze specialist weet precies wat hij moet doen om ervoor te zorgen dat je weer snel naar binnen kunt gaan. Hij zal niets overbodigs stuk maken.

Een slotenmaker nodig in Zaandam, Purmerend of Almere? kijk op deslotenmaker.com voor een overzicht van de slotenmakers bij u in de regio.
 
Thuiskomen
Vaak gebeuren problemen met sloten tijdens de nachtelijke uren. Je komt ’s avonds thuis en merkt dat je niet naar binnen kunt. Wanneer je je huis beveiligd hebt met rolluiken zul je alleen nog maar binnen kunnen via je voordeurslot. Wil je niets stuk maken, benader dan een slotenmaker die 24/24 7/7 bereikbaar is. Als je een slotenmaker via Google kiest, vraag dan bij het eerste contact wat de richtprijs is voor het opmaken van het slot. Wil hij je dat niet geven, moet je verder zoeken. Er is een website waarop vertrouwde slotenmakers adverteren. Daarvoor kun je de website van Het Nederlandse Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG). Benader je via deze website een slotenmaker, weet je zeker dat er vertrouwde bij je langs zal komen. Wanneer hij er is, zal hij de deur snel voor je openen en eventueel het voordeurslot vervangen. De werkzaamheden zullen hierbij snel verlopen, zodat je ook weer snel naar binnen kunt en het huis weer veilig af te sluiten is. Omdat er dus meerdere oorzaken kunnen zijn waardoor je niet naar binnen kunt, is het belangrijk zo snel mogelijk een goede specialist te benaderen. Omdat het meestal op een ongelegen moment gebeurt, kun je het beste vooraf het adres opslaan, zodat je bij zo’n voorval niet eerst moet gaan zoeken. Vraag altijd vooraf naar de richtprijs. De normale prijs voor het openmaken van een slot bedraagt tussen de € 50 en € 250. Moet het voordeurslot worden vervangen, zullen natuurlijk ook de kosten voor het nieuwe slot worden verrekend.

https://deslotenmaker.com/

Boekhouder blog

Simpele blog over boekhouders
Je boekhouding op punt houden met een professionele boekhouder
Voor veel zaakvoerders en ZZP’ers is het correct en stipt bijhouden van de bedrijfsboekhouding een hele opgave die veel tijd en energie in beslag neemt. Gelukkig kan je hiervoor rekenen op de diensten van professionele boekhouders die alles correct voor je bijhouden en tijdig indienen.
 
Wat doet een boekhouder?
Wanneer je beroep gaat doen op een boekhouder, mag je erop rekenen dat je volledige boekhouding tot in de puntjes correct is en dat de nodige aangiftes tijdig gebeuren. Op die manier vermijd je problemen te krijgen met de fiscale instanties. Met een correct bijgehouden boekhouding heb je ook ten allen tijde een volledig beeld van de situatie van je bedrijf.
Jij zorgt ervoor dat alle nodige stukken zoals bestelbons, aankoopfacturen, verbruiksfacturen, loonkosten en dergelijke meer bijgehouden worden en je boekhouder neemt deze vervolgens allemaal op in je bedrijfsboekhouding.
Ook indien je het bezoek zou krijgen van belastingsinspectie kan je boekhouder je hierin bijstaan. Hij weet immers als geen ander wat er moet kunnen voorgelegd worden en hoe je boekhouding ineen steekt.
Niet onbelangrijk is de raadgevende taak van je boekhouder. Omdat hij een volledig zicht heeft van de financiële toestand van je bedrijf, kan hij je raad gaan geven over welke stappen je best wel of best niet onderneemt. Hij kan je helpen je kosten te drukken, je inkomsten te vergroten en je uitgavenposten maximaal te recupereren.

Kijk hier voor boekhouders van Groningen tot aan Venlo
 
Wat kost een boekhouder?
Uiteraard zal je boekhouder je zijn werk factureren, dat spreekt voor zich. Veel zaakvoerders en ZZP’ers vragen zich dan ook af of de kosten van een boekhouder wel verantwoord zijn. Hier dient met verschillende zaken rekening gehouden te worden in het zoeken naar het antwoord voor jouw bedrijf. Hou er rekening mee dat als je iemand in dienst moet nemen die de boekhouding voor zijn of haar rekening neemt, dit een extra loonkost met zich meebrengt. Bovendien zijn de facturen die je aan je boekhouder betaalt ook bedrijfskosten. Doe je je boekhouding zelf, dan moet je er rekening mee houden dat dit al gauw wat tijd in beslag neemt, tijd die je niet voor je initiële werkzaamheden kan gebruiken.
In veel gevallen zal het samenwerken met een boekhouder een goede zaak zijn. Je wint er tijd en geld mee uit, krijgt steeds de nodige adviezen en je bent er steeds zeker van dat je boekhouding volledig in regel met de wettelijke regelgevingen is.

https://boekhouder-offertes.com/

Snel uw glas en slot vervangen

Snel uw glas en slot vervangen

Schade bij inbraak
Inbraak is natuurlijk ontzettend vervelend. Je komt thuis van een dag hard werken of van een fijne vakantie en ziet dat er een raam gesneuveld is. Of je was al heel lang van plan echt een keer dat goede slot op de voordeur te zetten maar dit kwam er steeds maar niet van. Je vindt de cilinder van het slot op de deurmat en de deur staat op een kier. Buiten dat er waarschijnlijk veel schade en rommel is, dat er spullen van (emotionele) waarde ontbreken, zorgt een inbraak bij veel mensen voor een onveilig gevoel. Er is iemand in je huis geweest, door je spullen gegaan en dat is zeer onprettig. Je wil je zo snel mogelijk weer fijn in je eigen huis voelen. Een snel vervangen en degelijk slot kan hier zeker bij helpen! Veel slotenmakers kunnen binnen een half uur tot 45 minuten bij je thuis aanwezig zijn om de sloten te vervangen. In sommige gevallen kan schade aan de deuren en kozijnen ook meteen hersteld worden. Vaak zijn deze bedrijven ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend beschikbaar.
 
Een veilig slot
Tegenwoordig is bij inbrekers de kerntrekmethode erg populair. Ervaren en minder ervaren inbrekers kunnen door deze methode binnen minder dan een minuut binnen in je huis staan. De kern van de cilinder wordt er met een boormachine en een schroef simpelweg uitgetrokken, sloten die hier geen speciale beveiliging voor hebben zijn hier niet tegen opgewassen. Bij het vervangen van je slot kan je kiezen voor speciaal antikerntrekbeslag. Hierbij wordt of de cilinder helemaal afgeschermd of deze wordt vervangen door een antikerntrekcilinder. De eerste optie is vaak nog wat veiliger doordat van buiten goed te zien is dat het een extra beveiliging heeft en de kans dus groot is dat de inbreker je huis voorbij loopt.

De slotenmaker Amsterdam kan u adviseren over de beste beveiligingsmethodes.
 
Glasschade
Glasschade is vervelend, maar het vervangen kan ook een kans bieden eens goed te kijken naar welk type glas echt geschikt is voor je woning. Misschien heb je nog geen dubbel glas en is dit het ideale moment om over te stappen. Verschillende soorten glas hebben ook verschillende voordelen, zo is er keuze uit bijvoorbeeld: gehard glas, gelaagd glas, brandwerend glas en nog veel meer. Er is tegenwoordig speciaal HR++ glas dat een zeer hoge isolatiewaarde heeft en hierdoor goed is voor de portemonnee met betrekking tot stookkosten. Dus of de schade nu ontstaan is door voetballende buurtkinderen, een vogel die tegen het glad vliegt of een vervelende inbraak, deze is bijna nooit te voorkomen. Het is verstandig om het losse glas meteen op te ruimen, na te gaan of je verzekerd bent en de lokale glaszetter in te schakelen.

https://glaszetterdirect.nl/

Is uw rijbewijs ingevorderd? Schakel dan de hulp van een specialist in

Is uw rijbewijs ingevorderd? Dit kan een erg vervelende situatie opleveren. Wat bijvoorbeeld als u iedere dag uw auto nodig heeft om op het werk te komen? Met het openbaar vervoer is de reis niet te doen. Wanneer uw rijbewijs is ingevorderd, merkt u pas hoe afhankelijk u van uw auto bent. U heeft eigenlijk geen tijd om lang te wachten tot u uw rijbewijs weer terugkrijgt. Schakel daarom de hulp van een gespecialiseerde advocaat op het gebied van verkeersstrafrecht van Advocaat-Verkeersstrafrecht.nl in. Deze specialist kan u mogelijk helpen om uw rijbewijs sneller terug te krijgen. Zij maken een voorzichtige inschatting wat de kans is op teruggave als uw rijbewijs is ingevorderd wegens rijden onder invloed.

Wat als uw rijbewijs is ingevorderd?

Heeft u met te veel drank op achter het stuur gezeten? En is als gevolg hiervan uw rijbewijs ingevorderd? Uiteraard weet u dat u niet met te veel alcohol op achter het stuur mag zitten. Toch kan dit een uiterst vervelende situatie opleveren. Wat nu als u afhankelijk bent van uw auto en iedere dag met uw auto naar het werk rijdt? Hoe komt u nu op het werk? Laat u zich wegbrengen en ophalen of gaat u dagelijks een lange reis met het openbaar vervoer tegemoet? Wanneer deze situatie zich bij u voordoet, kunt u een advocaat die is gespecialiseerd in verkeersstrafrecht inschakelen bij Advocaat-Verkeersstrafrecht.nl. Met de hulp van deze specialist is de kans aanwezig dat u uw rijbewijs sneller terug krijgt.

Een klaagschrift indienen als uw rijbewijs is ingevorderd

Als uw rijbewijs is ingevorderd, omdat u bijvoorbeeld met te veel alcohol op achter het stuur bent gaan zitten of bij een snelheidsovertreding, levert dit een vervelende situatie op. Valt het alcoholgehalte binnen de grenzen waarbij het indienen van een klaagschrift zinvol en mogelijk is? Dan valt het aan te raden om de hulp van een advocaat die gespecialiseerd is in verkeersstrafrecht in te schakelen bij Advocaat-Verkeersstrafrecht.nl. De advocaten zijn al jarenlang actief in het vak, zijn deskundig en werken snel. Zij doen er alles aan om te zorgen dat u uw rijbewijs zo kort mogelijk kwijt zult zijn. Het klaagschrift kunt u al direct indienen als uw rijbewijs is ingevorderd.

Communiceer met je Partner voor een Sterkere Relatie Tijdens de Feestdagen

Relaties zijn nooit makkelijk, maar rond de feestdagen kunnen zaken extra getest worden doordat jij en je partner veel stressvolle zaken te verwerken krijgen. Je zult de tijd moeten nemen om voor alles een plan te maken wat je wilt proberen te doen in December, spreek af eerlijk te zijn over wat je voelt bij wat er allemaal gaande is, en neem elke dag wat tijd voor jezelf. Door vooruit te denken en te weten dat er problemen gaan opspelen waarbij je het niet met elkaar eens zal zijn, heeft je relatie een betere kans tot overleven en zelfs beter te worden tijdens de drukste periode van het jaar.

Het maken van een plan klinkt misschien alsof je alle plezier weghaalt uit de feestdagen, maar het tegenovergestelde is waar. Besluit zoveel mogelijk van tevoren, inclusief de maaltijden die worden bereid en welke niet thuis worden gegeten of in een restaurant, welke cadeaus gaan worden gekocht, inclusief het bedrag dat je er aan wilt uitgeven, en aan welke activiteiten je wilt deelnemen. Door dit te doen verzeker je jezelf er van dat niemand extra vermoeid of hongerig wordt, en dat iedereen een cadeau ontvangt wat iets betekend voor ze. Neem wat traditionele activiteiten mee in je plannen, en ook een paar nieuwe, en dit wordt een feestseizoen om nooit meer te vergeten.

Je moet eerlijk zijn wanneer iets je dwars zit. Misschien had je je zinnen gezet op het uitzoeken van de kerstboom bij een bomenhandelaar waar je al jaren heen gaat, terwijl je partner aankondigt een kunstboom te willen kopen dit jaar. In plaats van je in stilte te zitten ergeren, vertel wat er dwars zit en laat weten wat je er van denkt. Dit kan erg opluchten en zorgt er voor dat je geen wrok gaat koesteren. Communicatie is van hoofdbelang om een relatie gezond te houden, ongeacht de tijd van het jaar. Als u en uw partner hulp nodig hebben om beter te communiceren, neem dan hulp van relatietherapie.

We hebben allemaal wat tijd voor onszelf nodig, dus plan vooruit om tijd te maken om de dingen te doen die de feestdagen speciaal maken voor jou. Je kan bijvoorbeeld genieten van het winkelen in je eentje, of de boodschappen doen om de perfecte ingrediënten te vinden voor het feestmaal dat je wilt bereiden. Wat het ook is, voel je niet schuldig omdat je dat op jouw manier wilt doen.

 Meer info over Apeldoorn psychologen

https://www.depsycholoog.nl/apeldoorn/

Page 1 of 2

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén