Categorie: Dienstverlening

Een slotenmaker nodig?

Een slotenmaker nodig?
We maken het hoogstwaarschijnlijk allemaal wel eens een keer mee dat we niet naar binnen kunnen. De oorzaken kunnen verschillend zijn. De kans bestaat dat we de sleutel verloren hebben of dat we bij het weggaan vergeten zijn dat hij nog in de binnenzijde van het voordeurslot zit. Ook kan het cilinderslot vast zitten of de sleutel, die we gebruiken, is afgebroken. Het slot kan stuk zijn en doordraaien wanneer we er met de sleutel mee naar binnen willen gaan. Om alsnog naar binnen te kunnen, zou je zelf aan de slag kunnen gaan. Je kunt het cilinderslot uitboren om daarna dit onderdeel te vervangen. Wanneer je hieraan begint, zul je al snel merken dat het niet meevalt. Dit soort werkzaamheden kun je beter aan een slotenmaker overlaten. Deze specialist weet precies wat hij moet doen om ervoor te zorgen dat je weer snel naar binnen kunt gaan. Hij zal niets overbodigs stuk maken.

Een slotenmaker nodig in Zaandam, Purmerend of Almere? kijk op deslotenmaker.com voor een overzicht van de slotenmakers bij u in de regio.
 
Thuiskomen
Vaak gebeuren problemen met sloten tijdens de nachtelijke uren. Je komt ’s avonds thuis en merkt dat je niet naar binnen kunt. Wanneer je je huis beveiligd hebt met rolluiken zul je alleen nog maar binnen kunnen via je voordeurslot. Wil je niets stuk maken, benader dan een slotenmaker die 24/24 7/7 bereikbaar is. Als je een slotenmaker via Google kiest, vraag dan bij het eerste contact wat de richtprijs is voor het opmaken van het slot. Wil hij je dat niet geven, moet je verder zoeken. Er is een website waarop vertrouwde slotenmakers adverteren. Daarvoor kun je de website van Het Nederlandse Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG). Benader je via deze website een slotenmaker, weet je zeker dat er vertrouwde bij je langs zal komen. Wanneer hij er is, zal hij de deur snel voor je openen en eventueel het voordeurslot vervangen. De werkzaamheden zullen hierbij snel verlopen, zodat je ook weer snel naar binnen kunt en het huis weer veilig af te sluiten is. Omdat er dus meerdere oorzaken kunnen zijn waardoor je niet naar binnen kunt, is het belangrijk zo snel mogelijk een goede specialist te benaderen. Omdat het meestal op een ongelegen moment gebeurt, kun je het beste vooraf het adres opslaan, zodat je bij zo’n voorval niet eerst moet gaan zoeken. Vraag altijd vooraf naar de richtprijs. De normale prijs voor het openmaken van een slot bedraagt tussen de € 50 en € 250. Moet het voordeurslot worden vervangen, zullen natuurlijk ook de kosten voor het nieuwe slot worden verrekend.

https://deslotenmaker.com/

Boekhouder blog

Simpele blog over boekhouders
Je boekhouding op punt houden met een professionele boekhouder
Voor veel zaakvoerders en ZZP’ers is het correct en stipt bijhouden van de bedrijfsboekhouding een hele opgave die veel tijd en energie in beslag neemt. Gelukkig kan je hiervoor rekenen op de diensten van professionele boekhouders die alles correct voor je bijhouden en tijdig indienen.
 
Wat doet een boekhouder?
Wanneer je beroep gaat doen op een boekhouder, mag je erop rekenen dat je volledige boekhouding tot in de puntjes correct is en dat de nodige aangiftes tijdig gebeuren. Op die manier vermijd je problemen te krijgen met de fiscale instanties. Met een correct bijgehouden boekhouding heb je ook ten allen tijde een volledig beeld van de situatie van je bedrijf.
Jij zorgt ervoor dat alle nodige stukken zoals bestelbons, aankoopfacturen, verbruiksfacturen, loonkosten en dergelijke meer bijgehouden worden en je boekhouder neemt deze vervolgens allemaal op in je bedrijfsboekhouding.
Ook indien je het bezoek zou krijgen van belastingsinspectie kan je boekhouder je hierin bijstaan. Hij weet immers als geen ander wat er moet kunnen voorgelegd worden en hoe je boekhouding ineen steekt.
Niet onbelangrijk is de raadgevende taak van je boekhouder. Omdat hij een volledig zicht heeft van de financiële toestand van je bedrijf, kan hij je raad gaan geven over welke stappen je best wel of best niet onderneemt. Hij kan je helpen je kosten te drukken, je inkomsten te vergroten en je uitgavenposten maximaal te recupereren.

Kijk hier voor boekhouders van Groningen tot aan Venlo
 
Wat kost een boekhouder?
Uiteraard zal je boekhouder je zijn werk factureren, dat spreekt voor zich. Veel zaakvoerders en ZZP’ers vragen zich dan ook af of de kosten van een boekhouder wel verantwoord zijn. Hier dient met verschillende zaken rekening gehouden te worden in het zoeken naar het antwoord voor jouw bedrijf. Hou er rekening mee dat als je iemand in dienst moet nemen die de boekhouding voor zijn of haar rekening neemt, dit een extra loonkost met zich meebrengt. Bovendien zijn de facturen die je aan je boekhouder betaalt ook bedrijfskosten. Doe je je boekhouding zelf, dan moet je er rekening mee houden dat dit al gauw wat tijd in beslag neemt, tijd die je niet voor je initiële werkzaamheden kan gebruiken.
In veel gevallen zal het samenwerken met een boekhouder een goede zaak zijn. Je wint er tijd en geld mee uit, krijgt steeds de nodige adviezen en je bent er steeds zeker van dat je boekhouding volledig in regel met de wettelijke regelgevingen is.

https://boekhouder-offertes.com/

Snel uw glas en slot vervangen

Snel uw glas en slot vervangen

Schade bij inbraak
Inbraak is natuurlijk ontzettend vervelend. Je komt thuis van een dag hard werken of van een fijne vakantie en ziet dat er een raam gesneuveld is. Of je was al heel lang van plan echt een keer dat goede slot op de voordeur te zetten maar dit kwam er steeds maar niet van. Je vindt de cilinder van het slot op de deurmat en de deur staat op een kier. Buiten dat er waarschijnlijk veel schade en rommel is, dat er spullen van (emotionele) waarde ontbreken, zorgt een inbraak bij veel mensen voor een onveilig gevoel. Er is iemand in je huis geweest, door je spullen gegaan en dat is zeer onprettig. Je wil je zo snel mogelijk weer fijn in je eigen huis voelen. Een snel vervangen en degelijk slot kan hier zeker bij helpen! Veel slotenmakers kunnen binnen een half uur tot 45 minuten bij je thuis aanwezig zijn om de sloten te vervangen. In sommige gevallen kan schade aan de deuren en kozijnen ook meteen hersteld worden. Vaak zijn deze bedrijven ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend beschikbaar.
 
Een veilig slot
Tegenwoordig is bij inbrekers de kerntrekmethode erg populair. Ervaren en minder ervaren inbrekers kunnen door deze methode binnen minder dan een minuut binnen in je huis staan. De kern van de cilinder wordt er met een boormachine en een schroef simpelweg uitgetrokken, sloten die hier geen speciale beveiliging voor hebben zijn hier niet tegen opgewassen. Bij het vervangen van je slot kan je kiezen voor speciaal antikerntrekbeslag. Hierbij wordt of de cilinder helemaal afgeschermd of deze wordt vervangen door een antikerntrekcilinder. De eerste optie is vaak nog wat veiliger doordat van buiten goed te zien is dat het een extra beveiliging heeft en de kans dus groot is dat de inbreker je huis voorbij loopt.

De slotenmaker Amsterdam kan u adviseren over de beste beveiligingsmethodes.
 
Glasschade
Glasschade is vervelend, maar het vervangen kan ook een kans bieden eens goed te kijken naar welk type glas echt geschikt is voor je woning. Misschien heb je nog geen dubbel glas en is dit het ideale moment om over te stappen. Verschillende soorten glas hebben ook verschillende voordelen, zo is er keuze uit bijvoorbeeld: gehard glas, gelaagd glas, brandwerend glas en nog veel meer. Er is tegenwoordig speciaal HR++ glas dat een zeer hoge isolatiewaarde heeft en hierdoor goed is voor de portemonnee met betrekking tot stookkosten. Dus of de schade nu ontstaan is door voetballende buurtkinderen, een vogel die tegen het glad vliegt of een vervelende inbraak, deze is bijna nooit te voorkomen. Het is verstandig om het losse glas meteen op te ruimen, na te gaan of je verzekerd bent en de lokale glaszetter in te schakelen.

https://glaszetterdirect.nl/

Is uw rijbewijs ingevorderd? Schakel dan de hulp van een specialist in

Is uw rijbewijs ingevorderd? Dit kan een erg vervelende situatie opleveren. Wat bijvoorbeeld als u iedere dag uw auto nodig heeft om op het werk te komen? Met het openbaar vervoer is de reis niet te doen. Wanneer uw rijbewijs is ingevorderd, merkt u pas hoe afhankelijk u van uw auto bent. U heeft eigenlijk geen tijd om lang te wachten tot u uw rijbewijs weer terugkrijgt. Schakel daarom de hulp van een gespecialiseerde advocaat op het gebied van verkeersstrafrecht van Advocaat-Verkeersstrafrecht.nl in. Deze specialist kan u mogelijk helpen om uw rijbewijs sneller terug te krijgen. Zij maken een voorzichtige inschatting wat de kans is op teruggave als uw rijbewijs is ingevorderd wegens rijden onder invloed.

Wat als uw rijbewijs is ingevorderd?

Heeft u met te veel drank op achter het stuur gezeten? En is als gevolg hiervan uw rijbewijs ingevorderd? Uiteraard weet u dat u niet met te veel alcohol op achter het stuur mag zitten. Toch kan dit een uiterst vervelende situatie opleveren. Wat nu als u afhankelijk bent van uw auto en iedere dag met uw auto naar het werk rijdt? Hoe komt u nu op het werk? Laat u zich wegbrengen en ophalen of gaat u dagelijks een lange reis met het openbaar vervoer tegemoet? Wanneer deze situatie zich bij u voordoet, kunt u een advocaat die is gespecialiseerd in verkeersstrafrecht inschakelen bij Advocaat-Verkeersstrafrecht.nl. Met de hulp van deze specialist is de kans aanwezig dat u uw rijbewijs sneller terug krijgt.

Een klaagschrift indienen als uw rijbewijs is ingevorderd

Als uw rijbewijs is ingevorderd, omdat u bijvoorbeeld met te veel alcohol op achter het stuur bent gaan zitten of bij een snelheidsovertreding, levert dit een vervelende situatie op. Valt het alcoholgehalte binnen de grenzen waarbij het indienen van een klaagschrift zinvol en mogelijk is? Dan valt het aan te raden om de hulp van een advocaat die gespecialiseerd is in verkeersstrafrecht in te schakelen bij Advocaat-Verkeersstrafrecht.nl. De advocaten zijn al jarenlang actief in het vak, zijn deskundig en werken snel. Zij doen er alles aan om te zorgen dat u uw rijbewijs zo kort mogelijk kwijt zult zijn. Het klaagschrift kunt u al direct indienen als uw rijbewijs is ingevorderd.

Communiceer met je Partner voor een Sterkere Relatie Tijdens de Feestdagen

Relaties zijn nooit makkelijk, maar rond de feestdagen kunnen zaken extra getest worden doordat jij en je partner veel stressvolle zaken te verwerken krijgen. Je zult de tijd moeten nemen om voor alles een plan te maken wat je wilt proberen te doen in December, spreek af eerlijk te zijn over wat je voelt bij wat er allemaal gaande is, en neem elke dag wat tijd voor jezelf. Door vooruit te denken en te weten dat er problemen gaan opspelen waarbij je het niet met elkaar eens zal zijn, heeft je relatie een betere kans tot overleven en zelfs beter te worden tijdens de drukste periode van het jaar.

Het maken van een plan klinkt misschien alsof je alle plezier weghaalt uit de feestdagen, maar het tegenovergestelde is waar. Besluit zoveel mogelijk van tevoren, inclusief de maaltijden die worden bereid en welke niet thuis worden gegeten of in een restaurant, welke cadeaus gaan worden gekocht, inclusief het bedrag dat je er aan wilt uitgeven, en aan welke activiteiten je wilt deelnemen. Door dit te doen verzeker je jezelf er van dat niemand extra vermoeid of hongerig wordt, en dat iedereen een cadeau ontvangt wat iets betekend voor ze. Neem wat traditionele activiteiten mee in je plannen, en ook een paar nieuwe, en dit wordt een feestseizoen om nooit meer te vergeten.

Je moet eerlijk zijn wanneer iets je dwars zit. Misschien had je je zinnen gezet op het uitzoeken van de kerstboom bij een bomenhandelaar waar je al jaren heen gaat, terwijl je partner aankondigt een kunstboom te willen kopen dit jaar. In plaats van je in stilte te zitten ergeren, vertel wat er dwars zit en laat weten wat je er van denkt. Dit kan erg opluchten en zorgt er voor dat je geen wrok gaat koesteren. Communicatie is van hoofdbelang om een relatie gezond te houden, ongeacht de tijd van het jaar. Als u en uw partner hulp nodig hebben om beter te communiceren, neem dan hulp van relatietherapie.

We hebben allemaal wat tijd voor onszelf nodig, dus plan vooruit om tijd te maken om de dingen te doen die de feestdagen speciaal maken voor jou. Je kan bijvoorbeeld genieten van het winkelen in je eentje, of de boodschappen doen om de perfecte ingrediënten te vinden voor het feestmaal dat je wilt bereiden. Wat het ook is, voel je niet schuldig omdat je dat op jouw manier wilt doen.

 Meer info over Apeldoorn psychologen

https://www.depsycholoog.nl/apeldoorn/

10 redenen om een coach te gebruiken

1. Coaching bouwt je persoonlijk zelfvertrouwen en zelfrespect op

Niet altijd zeker van jezelf? Coaching helpt je om je persoonlijke zelfvertrouwen en zelfrespect te vergroten, om zelfredzaam te worden, om beslissingen te nemen en anderen niet altijd te hoeven vasthouden.

2. Coaching kan je leven echt serieus veranderen

Omdat u wijzigingen zult aanbrengen als gevolg van uw coaching sessie, kunnen sommige van deze veranderingen wel een grote impact hebben op de manier waarop u uw leven thuis of op het werk leidt. En het goede nieuws is dat je kiest welke veranderingen je moet maken.

3. Coaching geeft je de controle

Een coach zal nooit proberen je iets te laten doen waarvan je je ongemakkelijk voelt of dat je nog niet kunt proberen. Een coach zal je altijd hard pushen om te bereiken, maar zal altijd in jouw tempo werken.

4. Coaching stelt u in staat uw omgeving te beheersen

Veel mensen wenden zich tot Coaching omdat ze de controle over hun leven of werkomgeving willen terugwinnen. Coaching helpt je daarbij een hoop. Door uw problemen te analyseren en u te helpen uw behoeften en uw vermogen om er iets aan te doen te herkennen, kunt u uw doel bereiken om uw omgeving ten goede te veranderen.

5. Coaching concentreert zich op jou

Omdat Coaching meestal een een-op-een-activiteit is, besteedt de coach al haar tijd aan het helpen om jou verder te brengen, niet iemand anders.

6. Coaching helpt je om betrokken te blijven

Omdat je wilt bereiken, heb je commitment voor een project of een doel. Af en toe glijdt je commitment weg. Een coach kan u bekrachtigen en u helpen om betrokken te blijven en een project tot aan uw einddoel te zien.

7. Coaching concentreert zich op resultaten en uitkomsten

Door je te concentreren op resultaten, zal een coach je stapsgewijs helpen om je einddoel te bereiken en je helpen je overwinningen onderweg te vieren.

8. Coaching kan je helpen bereiken in elk aspect van je leven

Coaching is een holistische benadering. Door u te helpen andere aspecten van uw leven en werk in overweging te nemen, kunnen coaches u helpen om in alle opzichten niet één te bereiken.

9. Coaching is een katalysator

Goede coaches moeten als een katalysator werken om cliënten te helpen hun doelen te bereiken.

10. Coaching is gebaseerd op het heden en de toekomst, niet op het verleden.

Coaching kijkt naar de toekomst en werkt samen met de klant om vooruit te komen, wat er ook in het verleden is gebeurd. Coaching is geen counseling of therapie.

Ivpp – Personal coaching Amsterdam

https://www.ivpp.nl/coaching-amsterdam/

Steeds meer Nederlanders maken gebruik van dé Klantenservicetelefoon

Het telefoonnummer van Zalando hoef je niet zelf op te zoeken. De Klantenservicetelefoon heeft dat al voor je gedaan. En dit is natuurlijk niet het enige nummer. Ook als je dringend het email-adres of telefoonnummer van bijvoorbeeld je energieleverancier nodig hebt, zijn wij er voor je. Dat geldt ook voor gegevens van kranten: van het Algemeen Dagblad tot De Volkskrant en van Trouw tot Het Parool. Wij zijn gespecialiseerd in het verzamelen en vervolgens overzichtelijk rangschikken van bedrijfsgegevens. Ons doel is één compleet en 24/7 bereikbaar platform te bieden voor iedere Nederlander. Misschien zit je al dagen te wachten op een pakketje, wat doe je dan? Wij zorgen ervoor dat je de betreffende pakketdienst aan de lijn krijgt. Om zeker te stellen dat het gesprek soepel verloopt, melden we online hoe de klantenservice werkt. We vertellen bijvoorbeeld of er wel of niet gebruik wordt gemaakt van een keuzemenu. Zo ja, we hebben het alvast voor je uitgeschreven!

Handig via 1840!

Otto bellen kan op de volgende tijden: van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 21.00 uur. Iedere zaterdag van 09.00 tot 17.00. Een andere handige manier om met Otto in contact te komen is via email. Het adres is klantenservice@ottobv.nl. Naast homeshopping-bedrijven heeft De Klantenservicetelefoon ook belangrijke gegevens verzameld van onder andere overheidsinstellingen, verenigingen, nutsbedrijven en dergelijken. In deze categorie valt bijvoorbeeld DUO, de Dienst Uitvoering Onderwijs. Als je student bent is dit een heel belangrijke! Maar ook het CBR. Sta je op het punt rijlessen te nemen, dan komt dit nummer zeker van pas. Een derde voorbeeld is FNV Bondgenoten. Dit is de grootste vakbond in ons land. Als je lid wordt krijg je gratis belasting-, juridisch en loopbaanadvies.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén