Categorie: Dienstverlening Page 1 of 7

Nieuwwestinthepicture

In deze blog lees je meer over De circulaire locatie in Amsterdam

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Bij C-Bèta bieden we naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Ontdek onze bijzondere evenementenlocaties

Wij bieden bijzondere en unieke evenementenlocaties aan. Dit bevordert unieke concepten en ideeën. Wij bieden verschillende ruimtes aan en hebben een ruime keuze voor verschillende doeleinden. Hierdoor is er een ruimte die altijd aansluit bij jouw wensen. Zo hebben wij een ruimte voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten die ook nog eens is uit te breiden. Hierdoor is de ruimte geschikt voor grote groepen voor het geven van presentaties en workshops, ook is het geschikt voor personeelsfeesten en standruimte. 

Flexibele en bijzondere werkplekken in Hoofddorp

‘Het nieuwe werken’ faciliteert een mobiele levensstijl. Bij C-Bèta verlengen we de levensduur van producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van ondernemers tot overheden, investeerders, onderzoekers en adviseurs. Een flexibele werkplek bij C-Bèta is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. De one-of-a-kind werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Zo kun je, als je bij C-Bèta komt werken op jouw ideale werkplek, gebruik maken van de handige community app. Hier kun je gemakkelijk informatie uitwisselen met andere deelnemers in de community of bijvoorbeeld een ruimte reserveren.

Unieke evenementenlocatie in omgeving Amsterdam

Bij ons heeft u de keuze om een ruimte te huren voor een dagdeel of de gehele dag. U krijgt de beschikking over circulaire evenementenruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie. De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Wij beschikken over verschillende circulaire ruimtes. Zoekt een ruimte waar 150-200 gasten in kunnen? Of evenementenruimte voor maar een paar gasten. Bij C-Bèta vindt u voor iedereen een passende oplossing. Onze unieke locatie is omringt door een grote tuin waar verschillende evenementen kunnen plaatsvinden. Als duurzame en circulaire evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam denken wij graag mee over de mogelijkheden die bij uw past. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan vertellen wij u hier graag meer over.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl
Nieuwwestinthepicture

Besteed uw boekhouding uit aan Ad-Vi

Administratie uitbesteden is wellicht een groot voordeel voor u. Toch zitten er erg veel voordelen aan uw loonadministratie uitbesteden en salarisadministratie uitbesteden. Op zoek naar salarisadministratie in Valkenswaard of administratiekantoor in Valkenswaard? Kies voor Ad-Vi.

Waar moet u op letten?

Waar moet u op letten bij het uitbesteden van uw boekhouding en administratie? Het is belangrijk dat u zelf het overzicht en de feeling houdt met het bedrijf, zodat u weet hoe alles loopt en waarom dat zo is. Weten wat er speelt en hoe baten en kosten zich tot elkaar verhouden is erg belangrijk. Zo blijft u altijd aan het roer staan van uw eigen bedrijf. Spreek daarnaast ook altijd uw verwachtingen uit wanneer u uw administratie uitbesteed. Hoe en wanneer wilt u dit geregeld hebben? Hoe wilt u dat de facturen eruitzien? Dit zijn allemaal zaken waar over nagedacht moet worden om alles vlekkeloos te laten verlopen. Besteed uw administratie uit, maar blijf alert. Zo heeft u het meeste baat bij het uitbesteden van uw administratie.

Administratie uitbesteden

U kunt in sommige gevallen prima uw administratie zelf bijhouden, maar u kunt ook uw administratie uitbesteden. Sommige kleinere bedrijven kunnen gemakkelijk zelf hun administratie doen Zo heb je een accountantsverklaring nodig bij de besloten vennootschap als ondernemingsvorm bijvoorbeeld. Sommige bedrijven hebben dus verplichtingen. Het uitbesteden van de administratie biedt een uitkomst wanneer u hier onnodig veel tijd aan kwijt bent of merkt dat u kennis op dit gebied tekort komt. Een correcte en overzichtelijke administratie is essentieel voor een succesvolle onderneming. Een goede financiële administratie geeft belangrijke inzichten in de situatie van een bedrijf.

Verschillende soorten administratie

U bent hoogstwaarschijnlijk geen ondernemer geworden om uren per maand te besteden aan een saai Excel-bestand. Een boekhouder of administratiekantoor weet beter aan welke wettelijke eisen uw administratie moet voldoen. Zij zijn vaak net wat beter op de hoogte van regelgeving. Er zijn verschillende soorten administratie die u kunt uitbesteden. Denk bijvoorbeeld aan de salarisadministratie, loonadministratie, maar ook belastingaangiften of het opmaken van facturen. Wilt u zeker zijn dat uw administratie goed verloopt? Dan kunt u deze het beste uitbesteden. Zo heeft u zelf geen rompslomp meer en kunt u zich bezig houden met andere belangrijke dingen binnen uw bedrijf.

Bent u op zoek naar een boekhouder in Valkenswaard? Of een administratiekantoor in Veldhoven? Dan bent u bij AD-Vi aan het juiste adres. 

https://advi.nl
Nieuwwestinthepicture

Maak uw vervuilde terrein klaar voor verkoop via bodemsaneringsproject

Wanneer u grond bezit dat verontreinigd is en u deze grond wilt verkopen, dan denkt u waarschijnlijk na over de mogelijkheden van een bodemsaneringsproject. Daarvoor bent u aan het juiste adres bij Santerra. Santerra is graag uw professionele partner op dit gebied door de saneringswerkzaamheden voor u uit te voeren. Daarbij zorgt dit bedrijf er ook voor dat u het benodigde bodemattest voor uw terrein verkrijgt zodat de verkoop hiervan vervolgens zonder problemen kan plaatsvinden.

Behaal een optimaal resultaat met een sanering

Kiest u voor de dienstverlening van Santerra en besteedt u uw bodemsaneringsproject uit aan dit bedrijf? Dan bent u ervan verzekerd dat uw verontreinigde terrein aangepakt wordt met professionele bodemsaneringstechnieken. Zo zet Santerra zich als uw partner in voor het behalen van een optimaal resultaat. De professionele medewerkers van dit saneringsbedrijf kunnen zowel in situ- als ex situ-technieken toepassen. Enkele voorbeelden van in situ-bodemsaneringstechnieken zijn actieve koolfilters, grondwaterbehandeling en de striptorens techniek. Chemische oxidatie, bodemluchtextractie en nutriënteninjectie vallen eveneens onder in situ-technieken. Onder ex situ-bodemsaneringstechnieken kunt u ontgraven, aanvullen, sloop en volledige opkuis verstaan. Wanneer u graag meer informatie ontvangt over deze technieken helpt een medewerker van Santerra u hierbij graag verder. Vult u hiervoor het contactformulier in op de website van dit bedrijf.

Wat mag u verwachten van projecten door Santerra?

Santerra zet zich altijd in voor optimale resultaten en heeft met een vakkundige dienstverlening al heel wat projecten op het gebied van bodemsanering gerealiseerd. Hierdoor heeft Santerra niet alleen kennis waar het heel diverse verontreinigingen betreft, maar ook ervaring met een scala aan terreinen. Bent u benieuwd naar de afgeronde projecten van Santerra om te kijken of de dienstverlening van dit bedrijf aansluit bij uw wensen? Bezoek dan de website van dit bedrijf. Hier vindt u een impressie van gerealiseerde projecten met zowel beschrijvingen als foto’s. 

https://www.santerra.be/
Nieuwwestinthepicture

Snijbloemen voor uw groothandel bestelt u hier

Het bestellen van snijbloemen voor uw groothandel kan makkelijk online, bij Van de Werken Lisianthuskwekerij B.V. U kiest zelf hoeveel bloemen u wilt en welke kleur u mooi vindt, en de bloemen worden zo snel mogelijk geleverd. Deze levering gebeurt dagelijks met vrachtwagens van de kwekerij zelf. Als u voor dit bedrijf kiest, kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Snijbloemen voor uw groothandel

Snijbloemen zijn mooie bloemen die goed in een boeket of bloemwerk passen. Doordat er verschillende kleuren en soorten zijn, kunt u een mooie variëteit aan bloemen in één boeket doen. Ook een boeket bestaande uit een enkele bloemsoort is echter mooi. Bij Van de Werken Lisianthuskwekerij B.V. vindt u lisianthusbloemen. Deze zijn perfect voor boeketten en ze bestaan in verschillende kleuren. Bij Van de Werken kunt u uit wel negen kleuren kiezen.

De mogelijke kleuren

De kleuren waar u uit kunt kiezen zijn Piccolo Blue Picotee, Piccolo Rose, Excaliber White, Piccolo White, Jolly Pink, Piccolo Yellow, Piccolo Lavender, Piccolo Red en Claire Light Pink. Ziet u hier al een kleur bij die u aanspreekt? Of wilt u eerst zien hoe ze eruit zien? Dit laatste kan op de website van Van de Werken. Zo weet u waar u voor kiest. De bloemen zijn allemaal enkelbloemig of kleinbloemig.

Snijbloemen voor een groothandel in Nederland of Duitsland

Van de Werken kweekt en levert graag snijbloemen voor groothandels in Nederland of Duitsland. De kwekerij zit in Zaltbommel, maar levert in een veel grotere regio. Met vrachtwagens worden de bloemen vervoerd naar groothandels in verschillende locaties, van plekken in Nederland tot plekken in Duitsland. De levering verzorgt Van de Werken geheel zelf: u hoeft alleen maar te bestellen wat u wilt. Vervolgens kunt u erop vertrouwen dat de bloemen snel geleverd worden, en dat ze onbeschadigd aankomen.

https://vdwerkenlisianthus.nl/
Nieuwwestinthepicture

Het voordeel van een accountant in Tilburg

Met een accountant in Tilburg heeft u een betrouwbare partner, die mee kan denken bij al uw financiële vraagstukken. Heeft u moeite met fiscale vraagstukken, of weet u zeker dat u meer kunt halen uit uw belastingaangifte? Een accountant in Tilburg biedt veel diensten waar u als ondernemer van kunt profiteren. Dat houdt veel meer in dan alleen het verzorgen van de administratie of het invullen van de belastingaangifte – hoewel dat zeker belangrijke taken zijn die u uit kunt besteden. Wilt u meer weten over de voordelen van een accountant in Tilburg? Lees dan verder.

Met een accountant in Tilburg zijn uw financiën in goede handen

Bij LDE Accountants B.V. vindt u de expertise en de ervaring waar u als ondernemer op kunt bouwen. Een accountant in Tilburg heeft een breed takenpakket en denkt met u mee op alle vlakken. Van eenvoudige vraagstukken over het inrichten van uw administratie, tot het uitzetten van een financiële strategie voor het bedrijf: alles is mogelijk. Daarbij staan uw behoeftes als ondernemer staan altijd op de eerste plaats. Door optimaal gebruik te maken van de diensten van een accountant kunt u de financiële processen in uw onderneming stroomlijnen, en zult u veel minder mogelijkheden laten liggen.

Een belastingadviseur in de regio Eindhoven staat u bij

Heeft u moeite met het doen van de belastingaangifte voor uw onderneming? Of kost het u veel tijd om die rond te krijgen? Dat is niet verwonderlijk, want het is een vraagstuk waar veel ondernemers mee worstelen. De hulp van een belastingadviseur in de buurt van Eindhoven, zoals LDE Accountants B.V., betaalt zichzelf in veel gevallen terug. Denk aan de bespaarde tijd en moeite, maar ook het extra belastingvoordeel dat een belastingadviseur in de regio Eindhoven mogelijk maakt. Dat maakt het inhuren van een belastingadviseur uit de omgeving van Eindhoven ook voor kleinere bedrijven al snel de moeite waard.

Nieuwwestinthepicture

Welk merk scooter kopen in Den Haag?

Een scooter kopen in Den Haag is nog niet zo eenvoudig. U heeft ongetwijfeld een bepaald budget in gedachten en ook ideeën over hoe de scooter eruit moet zien en aan welke eisen deze moet voldoen. Dan lijkt het kiezen van de juiste scooter misschien heel eenvoudig, maar niets is minder waar. Welk merk scooter moet u kopen? Deze keuze wordt eenvoudiger wanneer u eerst voor uzelf bepaalt aan welke eisen de scooter moet voldoen.

Een scooter kopen in Den Haag stelt u voor een ruime keuze

Een scooter kopen in Den Haag stelt u voor een ruime keuze. Net als andere grote steden als Amsterdam, Utrecht en Rotterdam is ook Den Haag een echte scooterstad. U heeft ook interesse in zo’n handige tweewieler. Maar… Hoe maakt u de juiste keuze? De juiste scooter kopen in Den Haag, wordt eenvoudiger wanneer u voor uzelf enkele vragen kunt beantwoorden: waar gebruikt u de scooter voor? Hoeveel ruimte heeft u nodig? Neemt u bijvoorbeeld geregeld een passagier mee of reist u alleen? Wilt u een normale scooter of een elektrische scooter? Houdt u van een sportief, een tour of een retromodel? Stap gewoon eens op een specialist af met uw wensen. Een scooterzaak als Mi-Scoot heeft altijd meer dan 100 nieuwe en gebruikte scooters op voorraad. Wilt u een scooter kopen in Den Haag, dan is de kans groot dat u daar slaagt. U zult vanzelf zien welke scooters wel en niet bij uw wensen en eisen passen.

Maak altijd een proefrit

Een scooter kopen in Den Haag is nooit verstandig wanneer u geen proefrit maakt. Een scooter mag optisch dan wel aan uw eisen voldoen; uiteindelijk is het rijgevoel het belangrijkste. U wilt een scooter hebben waarop u zich prettig en veilig voelt. Maak daarom altijd een testrit en probeer als het kan diverse modellen uit, om te kijken welke het beste bij u past.

https://www.mi-scoot.nl
Nieuwwestinthepicture

Een stijlvol uitvaartcentrum in Den Haag voor een mooie crematieverzorging

Een uitvaart regelen vanuit een mooi uitvaartcentrum in Den Haag is en blijft een pijnlijke aangelegenheid. Want een dierbare verliezen is en blijft verdrietig, ook als het om iemand op leeftijd gaat die een rijk leven achter de rug heeft. Het blijft altijd iemands vader, moeder, grootouder, broer of zus. Het overlijden van een jong persoon is vaak extra pijnlijk, omdat diegene te vroeg uit het leven is weggerukt. Door een overledene een mooie uitvaart te geven vanuit een sfeervol uitvaartcentrum in Den Haag kunnen de nabestaanden in ieder geval op een bij hen passende manier afscheid nemen.

Keuze uit verschillende uitvaartcentra in Den Haag

U kunt uit verschillende uitvaartcentra in Den Haag kiezen voor de begrafenis of crematie. De crematieverzorging kunt u uiteraard uit handen geven aan een ervaren uitvaartverzorger. De uitvaartleider zal ervoor zorgen dat de plechtigheid verloopt zoals u als nabestaande dit graag wilt. Soms geeft een overledene bij leven aan wat zijn of haar wensen zijn, uiteraard wordt hiermee zoveel mogelijk rekening gehouden bij de uitvaart. Tegenwoordig is er veel mogelijk, het is allang niet meer zo dat een uitvaartplechtigheid volgens een vast stramien moet verlopen. Als u speciale wensen heeft dan kunt u deze voorleggen aan de uitvaartverzorger en in veel gevallen kan hier gevolg aan worden gegeven.

De uitvaart goed en stijlvol verzorgd naar uw wensen

Als u wilt dat de uitvaart van een dierbare naar uw wensen en stijlvol wordt verzorgd, neem dan eens contact op met Memento Mori. Zij verzorgen uitvaarten vanuit diverse uitvaartcentra in Den Haag. U kunt de crematieverzorging of de begrafenis met een gerust hart aan hen overlaten. U kunt bij leven uw wensen bespreken, maar u kunt uiteraard ook een beroep op hen doen als een dierbare in uw naaste omgeving overlijdt en u belast bent met het regelen van een mooi afscheid.

Flipperen

Als je weleens buitengesloten bent geraakt weet je wat flipperen betekent want dit is de techniek dat de slotenmaker heeft gebruikt om je weer binnen te laten. Door te flipperen kunnen slotenmakers in Den Haag mensen die buitengesloten zijn helpen zonder de deur te beschadigen.

Hoe werkt het?

Voor het flipperen gebruikt de slotenmaker een dun en hard stuk plastic grofweg in de vorm van een groot bankpasje. Deze plastic kaart zet die tussen de deur en het slot waarna die een beweging maakt dat op flipperen lijkt dus een op en neer beweging. Zo kan die de deur openmaken zonder de deur of het slot te beschadigen. Je moet wel uitkijken als je het zelf gaat proberen want als je niet weet hoe het moet beschadig je de deur of het slot. De meeste mensen die het proberen met hun bankpasje of creditcard hebben als resultaat dat het pasje afbreekt.

Het is niet zo makkelijk als het lijkt

Wanneer een slotenmaker Den Haag het doet lijkt het allemaal heel makkelijk maar zo is het niet. In de eerste plaats heeft de slotenmaker de juiste plastic kaart dat hiervoor is gemaakt en heeft die ook ervaring met flipperen. Naast slotenmakers zijn de enige die het goed kunnen inbrekers doe daarom de deur altijd op slot.

Slotenmakerdenhaag.nl

Slotenmaker-denhaag.nl

Nieuwwestinthepicture

Een vacature Financial Controller en de rol van duurzaamheid

Gaat u binnenkort een vacature Financial Controller invullen, dan gaat u een dynamische functie tegemoet. Een functie die vanwege ontwikkelingen in het werkveld voortdurend aan veranderingen onderhevig is. Daarnaast speelt duurzaamheid ook in winstgevende organisaties een steeds belangrijkere rol. Duurzaamheid is haast een trendy kwestie en gaat over veel meer dan alleen groene energie. Ook maatschappelijke verantwoordelijkheid speelt een rol. Deze trend van ‘duurzaamheidsdenken’ heeft ook zijn invloed de invulling van een vacature Financial Controller. Behalve oog voor het ecologische en het sociale aspect blijft het maken van winst natuurlijk het grootste belang.

De voordelen van duurzaamheid voor een bedrijf

Het is niet nodig om duurzaamheid slechts als een lastige taak te zien; het kan uw bedrijf namelijk ook wat opleveren. Zo loopt een duurzame organisatie minder risico’s omdat het bijvoorbeeld geen gebruik maakt van bronnen die uitgeput kunnen raken. Prijsstijgingen van deze bronnen hebben dus aanzienlijk minder impact. Ook levert duurzaam ondernemen een bedrijf een goede naam, wat op zijn beurt de winstontwikkeling ook weer positief stimuleert. Ook bestaat er onder klanten de bereidwilligheid om meer te betalen voor een duurzaam product. Werkt u bij een bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft? Wanneer u de vacature Financial Controller voor het bedrijf invult, ziet u deze strategie zeker terug in de cijfers.

De verandering in de rol van geld

Winst moet er zijn voor de organisatie, maar ook voor mens en milieu. Wordt u via Scope Finance aangenomen voor de vacature Financial Controller, dan dient u met dit motto in uw achterhoofd te werken. De financials die ook in de toekomst hun stevige positie op de markt weten te behouden, zijn de financials die oog hebben voor dergelijke duurzame businessmodellen. Vult u de vacature Financial Controller in, dan zult u gaandeweg steeds meer merken dat geld zijn functie als doel op zich kwijtraakt. In plaats daarvan wordt het een middel dat bijdraagt aan de opbouw van een duurzame economie.

 

https://www.scopefinance.nl
Nieuwwestinthepicture

Kies voor duurzaam gewonnen Douglas hout

Douglas hout leent zich uitstekend voor constructies van onder meer vlonders en schuttingen, maar bijvoorbeeld ook als gevelbekleding. Niet alleen is het een sterke en stabiele houtsoort, het doorstaat ook de weerselementen goed. Daardoor is Douglas hout heel geschikt voor buitenprojecten. Bent u op zoek naar Douglas hout dat duurzaam gewonnen is? Kies dan voor het aanbod van online houthandel Tuinhout Compleet. Deze houthandel verkoopt hout dat afkomstig is uit Europa en ingekocht wordt bij zagerijen met het PEFC-keurmerk. Dit keurmerk staat voor duurzaam beheerde bossen. Het hout dat u Tuinhout Compleet koopt is dan ook afkomstig van bomen die op verantwoorde wijze gekapt zijn.

Douglas planken, balken en palen online bestellen

Douglas planken, balken, palen maar ook regels en ribben bestelt u eenvoudig online in de webshop van Tuinhout Compleet. U vindt in het assortiment diverse afmetingen. Wijken de maten die u nodig heeft af? Dan is het mogelijk contact te zoeken met deze houthandel om maatwerk voor uw project te laten leveren. Heeft u een keuze kunnen maken uit het standaard assortiment, dan kunt u op gemakkelijke wijze uw producten online bestellen. Omdat Tuinhout Compleet beschikt over een grote voorraad Douglas hout, kunt u uw bestelling binnen tien werkdagen verwachten. Ook voor Douglas hout voor zakelijke projecten bent u aan het juiste adres bij deze online houthandel. Bekijk de voordelen voor zakelijke klanten op de website van Tuinhout Compleet.

Het verdere assortiment

Douglas planken lenen zich goed voor het maken van een schutting of het potdekselen van een gevel voor een woning met een landelijke uitstraling. Naast Douglas planken vindt u onder meer ook terras- en schaaldelen terug in het assortiment. Verder biedt Tuinhout Compleet eveneens overige materialen aan zoals verf, beits, schroeven en steunbalken. Zo vindt u voor de uitvoering van uw project alle benodigdheden bij Tuinhout Compleet, of het nu gaat om de bouw van een schutting, vlonder, schuur of overkapping.

Page 1 of 7

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén