Nieuw West in the Picture
Dienstverlening

Bedwantsen bestrijden is weer steeds vaker nodig

Bedwantsen bestrijden is weer steeds vaker nodig Bedwantsen bestrijden is een vorm van ongediertebestrijding die tegenwoordig weer steeds vaker voorkomt. Lange tijd werd gedacht dat bedwantsen zo goed als uitgeroeid waren, vooral in Europa. Enige jaren geleden brak in New York echter weer een ware plaag uit, en nu worden bedwantsen ook in West-Europa steeds vaker weer gesignaleerd. Vooral Amsterdam is een stad waarin veel overlast is van deze vervelende beestjes.

Nooit wachten met bedwantsen bestrijden

Soms hebt u last van ongedierte en kunt u even afwachten om te kijken hoe het loopt. Het inschakelen van ongediertebestrijding is niet altijd direct nodig. Veel mensen ervaren vooral zomers veel overlast van bijvoorbeeld mieren of slakken. Vaak neemt deze overlast vanzelf weer af. Hebt u bedwantsen in uw huis of bedrijf, dan moet u nooit wachten met bestrijden hiervan. Wachten met bedwantsen bestrijden betekent dat u in korte tijd echt veel overlast kunt gaan krijgen. Eenmaal gevestigd, laten bedwantsen zich bijzonder moeilijk verwijderen. U zult beroep moeten doen op de kennis en kunde van een ervaren ongediertebestrijdingsbedrijf. Het bestrijden van bedwantsen is anders dan dat van veel andere dieren. Daarom kan niet elk bedrijf u van dienst zijn bij deze vorm van ongediertebestrijding. Er zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in bedwantsen bestrijden, zoals Limas Hygienics. Goede bestrijding is cruciaal, want wanneer bedwantsen niet volledig worden uitgeroeid, verspreiden zij zich in een mum van tijd weer en zult u binnen korte tijd weer overlast ervaren.

Een grondige aanpak

Laat u bedwantsen bestrijden die u in uw huis, kantoor of bedrijf hebt aangetroffen? Dan moet u voorbereid zijn op een grondige aanpak. Niet alleen de hele ruimte waarin zij zijn aangetroffen dient te worden aangepakt; het kan zo zijn dat zelfs het hele pand moet worden gereinigd om effectief van alle bedwantsen af te komen. Deze grondige vorm van ongediertebestrijding zorgt er namelijk voor dat de bedwantsen niet terug kunnen komen. Wordt er ergens een plek vergeten en blijven hier eitjes achter, dan zullen de beestjes geheid terugkomen.