Shortlease voor een particulier is handig voor mensen die een korte tijd een auto nodig hebben en hier zelf niet over beschikken. Shortlease verschilt duidelijk van normale leasecontracten op het gebied van tijd. Het brengt echter nog meer voordelen met zich mee. Voor shortlease bepaalt u vaak zelf hoe lang u de auto wilt huren. Bij Bochane Lease kunt u al een shortlease contract vanaf 1 maand afnemen. U profiteert dan van de flexibiliteit van het huren, maar profiteert u van de scherpe tarieven van lease. De auto is altijd nieuw en luxe. Zo kunt u veilig de weg op. Bovendien heeft Bochane Lease een haal- en brengservice. Ideaal. Wilt u bijvoorbeeld Nissan QASHQAI nemen voor de lease? Of gaat u voor een Renauilt. Bochane Lease vertegenwoordigt Renault, Dacia en dus Nissan.

Wanneer biedt shortlease uitkomst?

Gaat uw auto binnenkort naar de garage? En bent u het dan een paar weken kwijt? Of heeft u tijdelijk een extra auto nodig in het gezin? Dan is shortlease ideaal voor u als particulier. Ook als u doorgaans geen auto heeft, maar wel veel moet reizen in korte tijd, dan kan shortlease uitkomst bieden. Ook bij shortlease komt u geen verrassingen tegen. De verzekeringen, reparaties en onderhoud zitten bijvoorbeeld ook gewoon in de prijs inbegrepen. Bochane Lease beschikt ook nog eens over het Keurmerk Private Lease. U weet dan zeker dat u veilig en verantwoord de weg op kunt. Heeft u een shortlease contract getekend voor bijvoorbeeld een Nissan QASHQAI? Dan heeft u ook 14 dagen bedenktijd.

Altijd heldere voorwaarden

Of u nu een lease aangaat voor een Nissan QASHQAI of voor een andere auto, u krijgt altijd heldere voorwaarden. Particuliere lease, maar ook zakelijk lease is mogelijk voor de Nissan QASHQAI en de andere auto’s van Bochane Lease. Heeft u voor deze auto gekozen? Dan rijdt u weg in een gloednieuwe en compleet uitgeruste wagen!