Je kunt steeds meer dingen online regelen, waaronder nu ook het drukken van een boek met een kleine oplage. Er zijn bedrijven die zich speciaal richten op kleine drukopdrachten zoals deze. Veel bedrijven doen dit soort kleine opdrachten niet omdat ze het niet rendabel vinden. Maar gelukkig is het nu ook mogelijk om een boek te laten drukken in kleine oplage zonder dat je hier de hoofdprijs voor betaalt. Dit is ideaal als je slechts enkele exemplaren van een boek nodig hebt of lang nog niet zeker bent over goede verkoopcijfers.

Maak je droom waar en schrijf je eigen boek

Droom je er al heel lang van je eigen boek uit te geven? Weet dan dat je een boek kan laten drukken in kleine oplage. Als je het plot voor jouw boek al een hele poos in je hoofd hebt, dan kun je met een gerust hart aan de slag gaan om het uit te werken. Of het nu een novelle is van tien pagina’s of een complete roman van 200 bladzijden, er is altijd een mogelijkheid om het boek echt uit te geven. Al is het alleen maar voor jezelf. Zelfs wanneer je slechts één exemplaar wilt laten drukken dan kan dat al tegen een vriendelijke prijs.

Een bedrijf dat ook kleine oplages serieus neemt

Wil je een boek laten drukken in kleine oplage, neem dan contact op met Bookadew. Zij zijn specialist in het realiseren van zowel grote als kleine oplages van boeken. Zij nemen iedere opdracht serieus, ook als het om slechts enkele exemplaren gaat. Je kunt je wensen bij je opdracht doorgeven, zoals de kwaliteit van het papier en of je boek een hardcover of een softcover moet krijgen. Kom je er niet helemaal uit wat voor jou de beste keuze is? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Bookadew voor vrijblijvend advies. Zo wordt de druk van jouw boek zeker een succes.

https://www.bookadew.nl/