Nieuw West in the Picture
Dienstverlening

Een camera inspectie bij lekkage geeft u zekerheid

Lokaliseer gemakkelijk de lekkage in uw leiding met een camera inspectie door Van Vught Rioleringen. Wanneer u kampt met een lekkage in één of zelfs meerdere van uw leidingen, is het van belang om het probleem snel aan te pakken. Van Vught Rioleringen is al jaren hét bedrijf om in te schakelen wanneer u een camera inspectie wilt laten uitvoeren. De inspectiebus van Van Vught Rioleringen beschikt over een breed scala aan apparatuur. Hiermee wordt elke lekkage moeiteloos onder handen genomen.

Een camera voor elke inspectie van uw lekkage

Er is een groot scala aan leidingen in een huis of bedrijf, waarvan geen enkele hetzelfde is. Daarom heeft Van Vught Rioleringen een uiteenlopende reeks camera’s en apparatuur. Zo is de oorzaak van lekkage gemakkelijk te bepalen en het probleem op te lossen. Tijdens een camera inspectie voor lekkage is het bovendien mogelijk om digitale foto’s of films te maken van uw leidingen. Dit is met name nuttig wanneer er geen tekening van de leidingen bestaat of aanwezig is.

Sluit een onderhoudscontract af voor het reinigen van uw vetafscheiders

Naast leidingen is Van Vught Rioleringen ook gespecialiseerd in het reinigen van vetafscheiders. Uw vetafscheider dient regelmatig gereinigd te worden om zo te voldoen aan de horecawetgeving. Een onderhoudscontract afsluiten voor het uitvoeren van periodiek onderhoud aan uw vetafscheider neemt deze zorg van u weg. Ook voor het uitvoeren van periodiek onderhoud aan rioolstelsels kunt u een onderhoudscontract laten afsluiten. Verleng de levensduur van uw vetafscheider of riolering aanzienlijk met de ondersteuning van Van Vught Riolering!

Van Vught Rioleringen: uw betrouwbare partner

Met meer dan 50 jaar ervaring in de rioolwereld is er geen uitdaging te groot voor Van Vught Riolering. Begonnen als klein agrarisch bedrijf is deze organisatie uitgegroeid tot een modern rioleringsbedrijf. Service en kwaliteit staan bij dit betrouwbare rioleringsbedrijf altijd hoog in het vaandel.