Nieuw West in the Picture
Image default
Dienstverlening

Het advocatenbureau in Amsterdam voor uw vraagstukken

Schakel het advocatenbureau Quest Advocaten in Amsterdam in als u op zoek bent naar een professioneel bureau. Bij hen staat klanttevredenheid op de eerste plaats en ook u wordt niet teleurgesteld. Zij maken duidelijke afspraken met u zodat u ook gelijk weet hoeveel het gaat kosten als u dit bureau inschakelt. Zo komt u niet voor dure verassingen te staan. Dit team van advocaten is ook specialist in arbeidsrecht in Amsterdam en omgeving. Zij werken voor uw onderneming zodat u het beste juridische resultaat krijgt. Zij praten zonder jargon zodat u precies weet wat er speelt en hoe uw vraagstuk ervoor staat.

De specialisaties van dit bureau

Quest Advocaten is de specialist in arbeidsrecht en de advocaten zijn dé expert in hun vakgebied. Zij behandelen zowel persoonlijke als zakelijke vraagstukken. Bij persoonlijke vraagstukken kunt u denken aan een echtscheiding of een zaak waarbij er sprake is van onterecht ontslag. Bij zakelijke vraagstukken kunt u denken aan het huren van een pand of het arbeidsrecht. Andere rechtsgebieden waar dit advocatenbureau u mee kan helpen zijn bijvoorbeeld bestuursrecht, privacyrecht, erfrecht, auteursrecht en ondernemingsrecht. Kortom, dit advocatenbureau in Amsterdam staat voor u klaar.

De expert in arbeidsrecht

Deze advocaten heel veel kennis en expertise en zijn dus in te schakelen voor verschillende vraagstukken. Dit advocatenbureau is ook specialist in arbeidsrecht. Dit is een complex rechtsgebied en hier is veel kunde voor nodig. Deze advocaten ontwikkelen zich dus elke week op het gebied van wet- en regelgeving. Het begrip arbeidsrecht heeft te maken met de verhoudingen tussen werkgever en werknemer. Deze verhoudingen zijn helaas niet altijd goed en deze advocaten helpen graag bij het oplossen en voorkomen van conflicten. Zaken waar u aan kunt denken zijn onder andere: arbeidsongeschiktheid, loonbetaling, overplaatsing werknemer, arbeidscontracten en reorganisaties. Neem contact met deze ervaren specialist arbeidsrecht in Amsterdam en maak een eerste afspraak.