Nieuw West in the Picture
Dienstverlening

Houtlook tegels voor de hout liefhebbers

Bij Tegeloutlet Kroon vindt u houtlook tegels voor een schappelijke prijs. Herkent u het gevoel van onmacht bij elke kras of vlek dat op uw parket verschijnt? Bij de Tegeloutlet vindt u een breed assortiment aan goedkope tegels, waaronder houtlook tegels. Deze tegels zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden en zijn zeer sterk. Als u voor houtlook tegels kiest zult u uw leven lang plezier hebben van de aankoop. Geen krassen of vlekken en onderhoudsvriendelijk. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken om het uitzetten van uw parket of om een lekkende bloempot. Houtlook tegels worden steeds populairder, bent u de volgende die ze in huis neemt?

Betonlook tegels voor het gemak

Niemand vindt het leuk om na elk badkamergebruik de vloer en wand te moeten schoonmaken en daarom zijn betonlook tegels ontzettend populair. Deze tegels zijn onderdeel van het goedkope tegelassortiment van Tegeloutlet Kroon. Vuil en stof hebben geen grip op betonlook tegels. Nooit meer uitglijden over een glibberige badkamervloer! De betonlook tegels zijn dan ook niet alleen erg mooi maar ook zeer functioneel. Als u niet voor de houtlook tegels gaat maar liever een meer industriële look heeft in huis, dan zijn de betonlook tegels een goede keus.

Bij Tegeloutlet Kroon vindt u alleen maar goedkope vloertegels

Goedkope vloertegels zonder onder te doen in kwaliteit is waar Tegeloutlet Kroon voor staat. U vindt de outlet langs de A27 tussen Gorinchem en Utrecht. Naast de outlet zit er ook een showroom in het pand. Hier kunt u antwoord krijgen op alle vragen die u over onze tegels heeft. Zo kunt u supersnel vinden waar u naar op zoek bent en dankzij de enorme voorraad kunt u uw aankoop direct mee naar huis nemen. U hoeft ook geen ommetje te maken voor alle benodigdheden om aan de slag te kunnen, ook dit vindt u bij Tegeloutlet Kroon!