Een online training maken voor je werknemers zorgt op korte termijn voor betere resultaten. Of je nu kiest voor een onderwerp als veiligheid op de werkvloer of kennisoverdracht van bedrijfsregels, e-Learning heeft zich bewezen als een efficiënte leeromgeving. Bij UNI-Learning kun je zelf een online training maken met de onderdelen en kennis die jij belangrijk acht voor je werknemers om te leren. Kerndoelen bij UNI-Learning zijn stapsgewijze e-Learning software training, specialistische kennisoverdracht en doeltreffend en krachtige e-Learning. Je kunt bij UNI-Learning onder andere zelf lessen maken en persoonlijke data bijhouden en analyseren. Zo werk je op een snelle en creatieve manier aan een veiligere werkvloer en zal je betere resultaten behalen.

Leermomenten met impact

Leermomenten met impact zijn belangrijk voor het functioneren van je werknemers en je bedrijf als een geheel. Je wilt natuurlijk dat je werknemers niet alleen de veiligheidsregels kennen maar ook kunnen toepassen. Om dat voor elkaar te krijgen gebruikt UNI-Learning drie categorieën om de beste e-Learning cursussen en modules te ontwikkelen. Safety Solutions, Learning Technology en e-Learning Content & Consultancy zijn de drie categorieën waarbinnen een online training maken voor elk bedrijf toegankelijk is. Bij Safety Solutions moet je denken aan alles wat met veiligheid te maken heeft en krijg je de tools aangereikt om te werken aan een veiligere werkvloer. Learning Technology is de ruimte waar je bijvoorbeeld FLOWSPARKS vindt en waarmee je gemakkelijk je eigen cursus of module in elkaar kan zetten. Bij e-Learning Content & Consultancy gaat het om de kennisoverdracht.

Sectoren en onderwerpen

Om leermomenten met impact te creëren heb je natuurlijk de juiste kennis nodig. Het is belangrijk om op maat gemaakte cursussen en modules te ontwikkelen om aan alle verschillende behoeften te voorzien van verschillende sectoren. In de Luchtvaart gaat het er bijvoorbeeld voornamelijk om dat de veiligheid voor passagiers én werknemers gewaarborgd wordt. In de Retail zijn modules over productintroductie weer meer voorkomend. Waar wil jij je op focussen? Wat is belangrijk voor jouw bedrijf? Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als onboarding, veiligheid, compliancy & cultuur en software en toepassingen.

https://www.uni-learning.com/nl/