Douglas hout leent zich uitstekend voor constructies van onder meer vlonders en schuttingen, maar bijvoorbeeld ook als gevelbekleding. Niet alleen is het een sterke en stabiele houtsoort, het doorstaat ook de weerselementen goed. Daardoor is Douglas hout heel geschikt voor buitenprojecten. Bent u op zoek naar Douglas hout dat duurzaam gewonnen is? Kies dan voor het aanbod van online houthandel Tuinhout Compleet. Deze houthandel verkoopt hout dat afkomstig is uit Europa en ingekocht wordt bij zagerijen met het PEFC-keurmerk. Dit keurmerk staat voor duurzaam beheerde bossen. Het hout dat u Tuinhout Compleet koopt is dan ook afkomstig van bomen die op verantwoorde wijze gekapt zijn.

Douglas planken, balken en palen online bestellen

Douglas planken, balken, palen maar ook regels en ribben bestelt u eenvoudig online in de webshop van Tuinhout Compleet. U vindt in het assortiment diverse afmetingen. Wijken de maten die u nodig heeft af? Dan is het mogelijk contact te zoeken met deze houthandel om maatwerk voor uw project te laten leveren. Heeft u een keuze kunnen maken uit het standaard assortiment, dan kunt u op gemakkelijke wijze uw producten online bestellen. Omdat Tuinhout Compleet beschikt over een grote voorraad Douglas hout, kunt u uw bestelling binnen tien werkdagen verwachten. Ook voor Douglas hout voor zakelijke projecten bent u aan het juiste adres bij deze online houthandel. Bekijk de voordelen voor zakelijke klanten op de website van Tuinhout Compleet.

Het verdere assortiment

Douglas planken lenen zich goed voor het maken van een schutting of het potdekselen van een gevel voor een woning met een landelijke uitstraling. Naast Douglas planken vindt u onder meer ook terras- en schaaldelen terug in het assortiment. Verder biedt Tuinhout Compleet eveneens overige materialen aan zoals verf, beits, schroeven en steunbalken. Zo vindt u voor de uitvoering van uw project alle benodigdheden bij Tuinhout Compleet, of het nu gaat om de bouw van een schutting, vlonder, schuur of overkapping.