Boumij Makelaars is een makelaar in Den Bosch waar u terecht kunt voor een brede en goed gewaardeerde dienstverlening. Bent u op zoek naar een woning of een appartement? Kiest u voor kopen of huren? Nieuwbouw of bestaande bouw? In alle gevallen zit u goed bij deze makelaar. Daarnaast bent u welkom voor de verkoop van uw woning of voor hypotheek advies. Verder biedt deze makelaar in Den Bosch ook aankoopbegeleiding aan.

Kopen of huren van een woning

Of u nu op zoek bent naar een huurhuis in de binnenstad of liever een koopwoning buiten de stad wenst, in beide gevallen kunt u terecht bij Boumij Makelaars. Deze NVM-makelaar is dan wel gevestigd in Den Bosch maar is ook actief op de woningmarkt buiten de stad zelf. U vindt een ruim en divers aanbod aan koop- en huurwoningen op de website van deze makelaar. Dit aanbod omvat zowel woningen van bestaande bouw alsook nieuwbouw projecten. Op basis van uw specifieke woonwensen zoekt dit makelaarskantoor graag met u mee naar een passende woning.

Verkopen van uw huis

Ook voor de verkoop van uw woning bent u welkom bij deze makelaar in Den Bosch. U kunt hiervoor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Eén van de makelaars van Boumij Makelaars zal dan bij u langs komen en tijdens dit gesprek uw woning aandachtig bekijken. Op basis hiervan kan de makelaar u een indicatie geven van de verwachtte verkoopprijs. Ook zal dit kennismakingsbezoek inzicht verschaffen in de tijd die Boumij Makelaars verwacht nodig te zullen hebben voor de verkoop van uw huis of appartement.

Profiteer van professionele aankoopbegeleiding

Hebt u al een woning of appartement gevonden dat helemaal aan uw woonwensen voldoet maar bent u bang dat u zich te veel door uw enthousiasme laat leiden? In zo’n situatie kunt u de hulp inschakelen van Boumij Makelaars. U ontvangt dan een professionele aankoopbegeleiding van een ervaren makelaar. Tijdens de bezichtiging zal er gelet worden op de bouwkundige staat van de woning die u op het oog hebt, en zal de eventuele prijsgeschiedenis met u doorgenomen worden. Wilt u overgaan tot koop dan zal de aankoop-tactiek en de hoogte van het openingsbod met u doorgenomen worden. In overleg met u kan de professional van Boumij Makelaar vervolgens voor u het onderhandelingstraject verzorgen.