Als u denkt aan het eten op een feestje, komen uiteraard ook de toastjes in gedachte voorbij. Natuurlijk kunt u wat bakjes met chips en nootjes neerzetten, maar een paar zelfgemaakte borrelhapjes doen het altijd het beste. En uiteraard waarderen uw gasten het als u er de tijd voor heeft genomen hen van iets lekkers te voorzien. Als u kiest voor toastjes, kunt u deze beleggen met een plakje brie of een andere kant-en-klare salade. Maar heeft u er ook al eens aan gedacht om ware kunstwerkjes van uw toast te maken? Niet alleen voor uw feestje, maar ook voor bijvoorbeeld de feestdagen kunt u zo de perfecte borrelhapjes maken.

Volop inspiratie met deze lekkere recepten

Een fijne website om inspiratie op te doen voor recepten is de website van Jos Poell. Zo maakt u met toastjes niet alleen gemakkelijk hartige, maar ook zoete hapjes. Maak bijvoorbeeld een waar smaakfestijn met de verse toast met ratatouille salade. Met dit recept met onder andere paprika, aubergine en courgette krijgen uw gasten zelfs wat gezonde groenten binnen. Het kost vanzelfsprekend wel even tijd om dit recept te bereiden. Een ander lekker recept waar u minder tijd aan kwijt bent is de toast caprese met prosciutto. Qua smaak een echt feestje en ook qua voorbereiding kost het niet veel tijd dit borrelhapje te maken.

Een ruime keuze aan toastjes

Hoewel de standaard toastjes met de juiste recepten uiteraard enorm lekker zijn, kan het ook leuk zijn om eens wat variatie aan te brengen als u borrelhapjes maakt. Zo zijn er van Jos Poell ook allerlei varianten toast, flatbread en pasteitjes te vinden. Wat dacht u van lekker flatbread met vijgen en zaden? Of verse toast met cranberry’s? Op de website vindt u een overzicht van het ruime assortiment van dit bedrijf. En wilt u de producten van Jos Poell op uw volgende feestje, dan vindt u ze in uw supermarkt!