Nieuw West in the Picture
Image default
Dienstverlening

Stalen loopbrug

Heeft u een stalen loopbrug nodig voor de verbouwing van een bestaand pand of een nieuwbouwproject? Het bedrijf Thiekon Constructie B.V. helpt u graag verder. Dit ervaren en specialistische constructiebedrijf is onderscheiden met een certificaat van KOMO voor hun kwalitatieve stalenproducten. Zij voorzien u van kwaliteitsmateriaal en behandelen dit volgens de strikte standaarden van het KOMO. Deze kwaliteitsmarkering kunt u terugvinden op de stalen loopbrug die u bij hen laat produceren.

Een stalen loopbrug voor meerdere toepassingen

Ongeacht voor welke toepassing u een stalen loopbrug nodig heeft, de specialisten van dit bedrijf denken graag met u mee. In de meer dan veertig jaar dat dit constructiebedrijf actief is hebben wij al diverse staalconstructies geproduceerd die voldoen aan de eisen van KOMO. Hierdoor hebben zij de hoogste certificering mogen ontvangen. De ontwerpers helpen u graag bij het ontwikkelen van een ontwerp dat voldoet aan de wensen die u heeft. Zelfs op het moment dat u niet weet waar u moet beginnen, helpen zij u graag verder. Dit doen zij door het bieden van een inmeetservice en het stapsgewijs toelichten van iedere fase in het bouwproject.

Een eigen verzinkerij

Thiekon Constructie B.V. heeft als een van de weinige constructiebedrijven in Nederland, naast een certificaat van KOMO, ook een eigen verzinkerij. Het verzinken van staal en zink zorgt ervoor dat het materiaal beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Hierdoor gaat het materiaal langer mee. Tevens hergebruiken zij regelmatig staal en zink om op een duurzame manier een stalen loopbrug te maken. Door dit te doen dragen zij bij aan het verminderen van uitstoot dat invloed heeft op het milieu.

Laat hen een ontwerp maken

Staat u op het punt een nieuw project te starten en bent u nog op zoek naar een bedrijf dat een stalen loopbrug voor u kunt realiseren? Dit constructiebedrijf gaat graag voor u aan de slag en laat u het verschil in kwaliteit merken door hun KOMO onderscheiding. Lees meer over dit bedrijf op www.thiekon.nl/.