Nieuw West in the Picture
Dienstverlening

Stap jij binnenkort over naar een alles in 1 pakket?

Wat voor abonnement heb jij afgesloten voor internet, telefonie en televisie? Geen alles in 1 pakket? Het is belangrijk om te weten dat een alles in 1 pakket een voordelige keuze is. Bij dit pakket sluit je bij één provider internet, telefonie en televisie af. Deze pakketten zijn vaak een stuk voordeliger voor jouw portemonnee dan wanneer je alle diensten bij verschillende providers afsluit. Waarschijnlijk zal in de toekomst ook mobiele telefonie onderdeel gaan uitmaken van een alles in 1 pakket. Op dit moment geven een aantal providers combivoordeel. Dit betekent dat je extra voordelen zoals korting op je mobiele abonnement kunt krijgen.

Leg eenvoudig de verschillende pakketten naast elkaar

Besparen op je maandelijkse vaste lasten. Dat zie je waarschijnlijk wel zitten. Raadpleeg de website van Allesin1pakketvergelijken.nl en vergelijk de verschillende alles in 1 providers met elkaar. Vul hiervoor jouw postcode in en zie in een handig overzicht uit welke abonnementen en providers je kunt kiezen. Extra handig is dat de aanbieders op prijs worden gesorteerd zodat je in een oogopslag ziet welke provider voor jou het goedkoopst is. Om het geschikte alles in 1 pakket te vinden, valt het aan te raden om vooraf een aantal zaken te bepalen. Bepaal welke internetsnelheid je nodig hebt, welke en hoeveel zenders je wilt ontvangen en welk bedrag je maandelijks kwijt wilt zijn. Dit maakt het vergelijken een stuk eenvoudiger.

Het geschikte alles in 1 pakket gevonden?

Heb je via de handige vergelijkingstool van Allesin1pakketvergelijken.nl het geschikte alles in 1 pakket gevonden? Dan is het tijd voor de volgende stap: de overstap. Gelukkig is die erg eenvoudig. Zo kom je tijdens de overstap nooit zonder internet te zitten. In een aantal gevallen komt een monteur bij je langs om het pakket te installeren. Je kunt de installatie ook eenvoudig zelf voltooien. Daarnaast is nummerbehoud ook mogelijk. Je neemt je nummer gratis mee naar je nieuwe provider.