Nieuw West in the Picture
Dienstverlening

Steeds meer webwinkels gebruiken een omsnoeringsmachine

De omsnoeringsmachine doet bij steeds meer webwinkels zijn intrede. Dit komt omdat ondernemers steeds vaker inzien dat het belangrijk is om pakketten deugdelijk verpakt te versturen. Zo voorkomt u namelijk dat de inhoud beschadigd raakt en u dus klachten van uw klanten krijgt, of erger nog: negatieve reviews op internet of social media. Maar belangrijker is dat u gewoon tevreden klanten heeft die tevreden zijn over zowel uw producten als uw service. Een omsnoeringsmachine zorgt ervoor dat u snel en gemakkelijk een doos van een stevige band kunt voorzien.

Zo eenvoudig bedient u een omsnoeringsmachine

Het werken met een omsnoeringsmachine is kinderlijk eenvoudig. Bij sommige modellen krijgt u al een paar rollen band meegeleverd zodat u meteen aan de slag kunt. U plaatst de doos en steekt het uiteinde van de band in het apparaat. Vervolgens wordt de band om de doos gedaan, strak getrokken en vast gelast. Zo zit de band altijd strak, maar niet zo strak dat de doos hierdoor beschadigd raakt. U kunt de instellingen van de manier waarop de band wordt aangebracht meestal traploos regelen. Ook kunt u met verschillende maten band werken, afhankelijk van uw behoefte. Door een omsnoeringsset te gebruiken zorgt u simpel en snel voor een deugdelijke verpakking.

Een goede leverancier vinden voor verpakkingsmaterialen

Wilt u ook een omsnoeringsmachine aanschaffen of bent u op zoek naar andere verpakkingsoplossingen? Neem dan eens contact op met Fixpack Verpakkingstechniek. Dit bedrijf levert verschillende types van deze machines, maar daarnaast ook allerlei andere verpakkingsmaterialen. U kunt het complete assortiment direct online bestellen. Voor de omsnoeringsmachines geldt dat u contact kunt opnemen voor een proefplaatsing. U kunt de machine dan gratis een week proberen om te zien of deze bevalt. Na de proefweek beslist u pas of u tot aanschaf overgaat. Als eigenaar van de machine kunt u bovendien rekenen op een uitstekende technische dienst, hoewel deze apparaten over het algemeen weinig onderhoud nodig hebben omdat ze geen v-snaar of ketting hebben voor de aandrijving.