Nieuw West in the Picture
Dienstverlening

Vind de goedkoopste energieleverancier en start met besparen

Door verschillende energieleveranciers met elkaar te vergelijken kun je honderden euro’s per jaar besparen. En dat is natuurlijk mooi meegenomen. Maar hoe vind je de goedkoopste energieleverancier? Door naar de website van Welke Energieleverancier te gaan. Vul hier je postcode, huisnummer en gezinssamenstelling in en start met vergelijken. Aan de hand van deze gegevens verschijnen de energieleveranciers die actief zijn in jouw postcodegebied. Deze resultaten kun je nog meer verfijnen door te filteren op energieleveranciers, soort stroom en contractduur. Zo heb je binnen een enkele minuten de goedkoopste energieleverancier gevonden.

Gratis overstappen naar de goedkoopste energieleverancier

Heb jij de goedkoopste energieleverancier gevonden en wil je overstappen? Dan zorgt Welke Energieleverancier voor een gratis overstapservice. Jouw huidige en nieuwe energieleverancier regelen onderling de overstap. Het enige wat jij hoeft te doen, is te laten weten aan je nieuwe energieleverancier dat je klant wilt worden. Per post ontvang je dan een bevestiging met het nieuwe energiecontract. Vanaf die datum krijg je 14 dagen bedenktijd. Nog steeds blij met je keuze? Dan ontvang je van je huidige energieleverancier een bevestiging met de eindafrekening. Als laatste moet je alleen nog de meterstanden aan je nieuwe energieleverancier doorgeven waarna het besparen kan beginnen.

Ontvang leuke extra’s

Regelmatig komen energieleveranciers met leuke acties waardoor je nóg meer kunt besparen op je energierekening. Welke Energieleverancier houdt deze acties nauwlettend in de gaten waardoor jij altijd de beste aanbiedingen ontvangt. Bezoek nu de website en start met vergelijken. Heb je zonnepanelen op je dak liggen? Ook dit kun je aangeven in de zoekfunctie. Per energieleverancier zie je hoeveel extra korting je krijgt met salderen. Houd er wel rekening mee dat energietarieven wekelijks kunnen veranderen. Zo kan de ene week de ene energieleverancier het goedkoopste zijn en een week later een andere. Maar aan de hand van jouw situatie is er altijd een energieleverancier die voor jou op dat moment het voordeligst is.