Nieuw West in the Picture
Image default
Dienstverlening

Waarom personeelsadministratie uitbesteden een slimme keuze is

Personeelsadministratie uitbesteden ontzorgt zowel uzelf als uw eigen team. Door te kiezen voor het inzetten van een payroll organisatie worden de verantwoordelijkheden en taken die bij het voeren van salarisadministratie horen van u overgenomen. De payroll organisatie wordt juridisch werkgever van uw personeelsleden en zal zorg dragen voor onder andere het verwerken van verlofuren, het tijdig uitbetalen van lonen en het opmaken van arbeidscontracten. U hoeft zich hier niet meer mee bezig te houden. Zo houdt u extra tijd over om te kunnen ondernemen, hetgeen wat u het liefste doet. Een organisatie waar u uw personeelsadministratie kunt uitbesteden is bijvoorbeeld 365 Payroll.

Hoe werkt het uitbesteden van uw personeelsadministratie via 365 Payroll?

365 Payroll zal de juridische werkgever worden van uw bestaande werknemers en van uw eventuele nieuwe werknemers. Op deze manier neemt 365 Payroll u niet alleen de volledige personeelsadministratie uit handen, maar draagt deze organisatie ook de arbeidsrechtelijke risico’s. Via een online portal kunt u eenvoudig de gewerkte uren van uw werknemers doorgeven en de personeelskosten inzien. Voor uzelf en uw personeel zijn er professionals die allerlei vragen op HR-gebied kunnen beantwoorden. Op de werkvloer zelf zult u echter geen veranderingen zien; u blijft zelf de belangrijke beslissingen maken op het gebied van arbeidsvoorwaarden en het werven en aannemen van nieuwe werknemers bijvoorbeeld.

Advies op het gebied van personeelszaken

Naast het zorgdragen voor uw personeelsadministratie is 365 Payroll voor u als ondernemer een partner op HR-gebied. De medewerkers van deze payroll organisatie kunnen u van advies voorzien bij uiteenlopende personele zaken. U kunt hierbij denken aan vragen die u heeft over ziekteverzuim, pensioenen of bijvoorbeeld verzekeringen. Waar het uw Human Resources beleid betreft denken de professionals van 365 Payroll verder graag met u mee. Zo kunnen ze met u kijken naar uw HR-strategie maar ook bijvoorbeeld hulp bieden bij het voeren van functioneringsgesprekken.

https://365payroll.nl/

Gerelateerde artikelen

Laat een woning ontruimen en meteen de verhuizing verzorgen

Een stijlvol uitvaartcentrum in Den Haag voor een mooie crematieverzorging

Voor bouwrecht moet u bij dit advocatenkantoor in Nijmegen zijn