Nieuw West in the Picture
Image default
Dieren

Gezond voer voor honden

Het vinden van de juiste voeding voor uw trouwe viervoeter brengt soms wat complicaties met zich mee. Zo lust uw hond misschien niet altijd het voer dat u in huis heeft of zijn de hondenbrokken verschrikkelijk duur. Wist u dat het kiezen van hondenvoeding te maken heeft met onder andere het ras en de leeftijd van uw hond? Wanneer u het juiste voer voor honden heeft gevonden, merkt u dit gelijk aan het gedrag en de prestaties van uw trouwe viervoeter. Hoe fijn zou het zijn als uw hond lekker in zijn vel zit? Dan bent u ook een gelukkig baasje toch? Neem daarom eens een kijkje op de webshop van Bevo Hondenvoeding. Zij bieden een ruim en divers assortiment aan voer voor honden aan, daarom vindt u hier gegarandeerd waar u naar op zoek bent.

Welke hondenbrokken bestelt u?

In de webshop is verschillend voer voor honden te vinden. Zo bieden zij bijvoorbeeld geperste en geëxtrudeerde hondenbrokken aan. Hier zit uiteraard een verschil tussen. Geëxtrudeerde brokken worden namelijk bereid op een temperatuur van 120 graden. De granen worden in dit proces grotendeels gaar gemaakt en daarmee ontsloten. In dit proces wordt ook onder druk vocht toegevoegd. In het proces van het maken van geperste brokken, wordt alles bij elkaar geperst en geen lucht toegevoegd. De brokken nemen dan ook minder ruimte in beslag in de maag van uw trouwe viervoeter. De maagbelasting van uw hond wordt minder groot.

Plaats vandaag uw bestelling nog en ontvang hem morgen al in huis

Gezond voer voor honden, bestelt u eenvoudig in deze kwalitatieve webshop. Naast hondenvoer, hebben ze ook een kwalitatief assortiment aan kattenvoer. Dit is ideaal wanneer u meerdere huisdieren heeft. Plaats uw bestelling vandaag nog voor 16.00 uur en ontvang morgen de brokken al! Uw trouwe huisdier kan vast niet wachten tot zijn lekkere brokken in huis zijn.