Heeft u een landelijke woonstijl en wilt u uw keuken graag hierop aanpassen? Laat uw nieuwe keuken dan ontwerpen door Tinello. Hier wordt een keuken met hout ontworpen, geheel volgens uw wensen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een interactief 360-graden ontwerpsysteem, zodat u tijdens de ontwerpfase al precies ziet hoe uw nieuwe keuken eruit komt te zien. Zo kunt u ook precies aangeven wat er eventueel nog aangepast dient te worden aan het ontwerp voor uw nieuwe keuken. Op deze manier wordt zeker de keuken van uw dromen gefabriceerd. Uiteraard krijgt u tijdens het gehele proces begeleiding van A tot Z.

Van idee tot een nieuwe landelijke keuken met hout

Heeft u al een tijdje het idee om een nieuwe keuken te laten plaatsen en heeft u in uw hoofd al een mooi ontwerp gemaakt? Breng dit ontwerp tot leven en laat een 3D ontwerp maken door de technici van Tinello. Wanneer de offerte rond is, komen de vakmensen bij u langs om de maten op te meten. Dan is het tijd voor het definitieve ontwerp. Uw gehele landelijke keuken wordt vervolgens gemaakt in de fabriek van Tinello. Tot slot plaatsen de experts uw keuken op een professionele wijze.

Er is ook een showroom bij u in de buurt

Wilt u een nieuwe landelijke keuken, maar wilt u eerst nog wat inspiratie opdoen voordat u een keuken laat ontwerpen? Ga langs bij een showroom van Tinello, die gevestigd zijn in Hilversum en Kaatsheuvel. Zo is Tinello altijd bij u in de buurt. In de showrooms vindt u een mooie keuken met hout in verschillende stijlen, die toch allemaal een landelijke uitstraling hebben. Heeft u doordeweeks niet veel tijd om een van de showrooms te bezoeken? Bijvoorbeeld omdat u full time werkt? Dat is geen probleem, want de showrooms, zijn regelmatig op zondag geopend. Wanneer laat u een nieuwe keuken ontwerpen?