Nieuw West in the Picture
Image default
Eten en drinken

De lekkerste zakenlunch eet u bij dit restaurant in Amsterdam op de Zuidas

De Zuidas in Amsterdam is een bruisend zakendistrict dicht bij zowel het stadscentrum en de luchthaven van Schiphol. Het is dan ook een wijk waar veel bedrijven naartoe trekken. En veel bedrijven betekent ook veel werknemers die tijdens de middag op zoek zijn naar een gezellig restaurant met een terras voor zonnige dagen in Amsterdam op de Zuidas. Gelukkig heeft Limon daar zijn deuren geopend! Ontdek snel meer over hun aanbod.

De lekkere lunchmaaltijden bij dit restaurant

Dit gezellig restaurant met terras in Amsterdam op de Zuidas heeft een uitgebreide lunchkaart samengesteld met verschillende maaltijden. Zo kan u hier dagelijks genieten van een verse dagsoep. Ook broodjes ontbreken niet in hun aanbod. Heeft u zin in een gezond broodje met kip, avocado en Parmezaan? Of gaat u toch liever voor een decadente Eggs Norwegian met hollandaisesaus? Ook vegetariërs vinden een heerlijk broodje in de vorm van gegrilde groenten, hummus en kikkererwten. U kan er ook een paar bijgerechten bij bestellen, zoals frietjes of een side salade. Bent u toch meer fan van een warme maaltijd tussen de middag? Dan geniet u hier van gerookte zalm, rib-eye of een huisburger met vegetarische optie. Ook gezonde slaatjes, zoals een linzen- of bietensalade ontbreken niet in hun assortiment. Geniet bij deze maaltijden van een lekker biertje van de tap of uit een flesje of een heerlijke cocktail of mocktail. Toch liever een opkikkertje vol cafeïne om de namiddag door te komen? Bestel dan een van hun lekkere koffietjes.

Geniet van een heerlijke lunch

Werkt u op de Zuidas in Amsterdam en bent u op zoek naar een lekker restaurant met gezellig terras waar u van snelle maar heerlijke, verse maaltijden kan genieten tijdens een zakenlunch? Neem dan zeker een kijkje op limon.amsterdam en ontdek hun uitgebreide menukaart. U vindt er zeker en vast een gerecht voor elke dag van de week!