Nieuw West in the Picture
Image default
Eten en drinken

Gezellig dineren met het gezin doet u bij dit kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin

Wilt u graag met het hele gezin uit eten? Zeker als u jonge kinderen heeft, kan dit soms lastig zijn. Zij lusten natuurlijk niet alles wat op een standaardmenukaart staat. Ook vinden ze het wellicht lastig om de hele tijd stil te zitten en te moeten wachten. Kinderen houden er natuurlijk van om te spelen en actief bezig te zijn. Wanneer u op zoek bent naar een restaurant met faciliteiten voor kinderen in de buurt van Katwijk aan Zee, is Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom hét geschikte adres voor u. Dit is een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin in Katwijk. Zij hebben diverse lekkernijen voor de jeugd op hun menukaart staan én uw kinderen kunnen er heerlijk rennen, klimmen en spelen.

Heerlijke gerechten voor jong en oud

Naast dat Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin is, staan zij ook bekend om hun uitgebreide menukaart met heerlijke gerechten voor jong en oud. Bij dit restaurant nabij Katwijk aan Zee bereiden ze diverse ambachtelijke pannenkoeken, maar er zijn ook uiteenlopende vlees-, vis- en grillgerechten verkrijgbaar. Wat uw voorkeur ook heeft, u geniet gegarandeerd van een lekkere maaltijd afkomstig uit een luxe keuken! Dit geldt bovendien ook voor uw kinderen, daar de kaart voorzien is van een ruime keuze aan kindergerechten. Zo kunnen zij tussen het spelen door genieten van een smakelijk kindermenu.

Reserveer een tafel voor uw gezelschap

Een bezoek aan Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom in Katwijk is kortom het ideale uitje voor het hele gezin. Wilt u graag een bezoek brengen aan dit kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin? Breng dan direct een bezoek aan hun website en reserveer een tafel voor u en uw gezelschap. Bent u benieuwd wat er zoal op de menukaart staat? Deze bekijkt u eenvoudig online. Indien u verder nog vragen heeft over de mogelijkheden, kunt u te allen tijde contact opnemen met het personeel van dit restaurant.

https://www.debeslagkom.nl/