Bent u op zoek naar oplossingen voor de opslag of het vervoer van goederen binnen uw bedrijf? Denk dan zeker aan het gebruik van kunststof bakken of andere kunststof producten. Kunststof bakken zijn zeer duurzaam in het gebruik. Niet alleen kunt u er tal van verschillende goederen mee vervoeren en in opslaan, waaronder etenswaren, ze hebben ook een lange levensduur. Daarnaast zijn ze gemakkelijk op maat te maken en zo erg handig in het gebruik bij bijvoorbeeld het order-picken. Bent u op zoek naar kunststof producten voor uw bedrijf, neem dan eens een kijkje bij de producten van Alpac.

Ruim 10 jaar de plaats voor kunststof bakken en pallets

Alpac is opgericht in 2006 en inmiddels is dit bedrijf dé specialist geworden op het gebied van material handling oplossingen van kunststof. Op de website vindt u het enorme assortiment van verschillende kunststof producten. Zo kunt u hier terecht voor kunststof bakken, bijvoorbeeld stapelbakken in allerlei verschillende vormen, maar ook magazijnbakken. Er is ook een groot aanbod aan kunststof pallets te vinden. Zowel kunststof pallets voor eenmalig gebruik als containerpallets, hygiënepallets en pallets voor zware belading. Dit is nog lang niet alles, want ook verschillende kratten, palletboxen, rekken en tubs vindt u in het assortiment.

Kostenefficiënt en servicegericht

Bent u op zoek naar een standaard kunststof product of is er een op maat gemaakt product nodig? Door goede contacten met spuitgietfabrieken is een geheel op maat gemaakt product geen probleem voor Alpac. Er wordt door de productspecialisten altijd met u meegedacht voor een zo efficiënt mogelijke oplossing, ook op het gebied van kosten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van kunststof producten voor uw bedrijf? Neem een kijkje op de website en vind de kunststof pallets, bakken of andere producten die het beste passen bij uw bedrijf. Vanwege de grote voorraad die aanwezig is, kunt u rekenen op een snelle levering van uw bestelling.