Nieuw West in the Picture
Hobby en vrije tijd

Altijd een leuk dagje weg met het gezin bij deze dierentuin

Een dagje weg met het gezin en de kinderen is een leuke manier om samen tijd te spenderen én iets speciaals mee te maken. Samen eropuit om er een fijne dag van te maken. Elke keer een nieuwe plek kiezen om naar toe te gaan, kan echter lastig zijn. Maar als je een bestemming weet die leuk genoeg is, hoeft dat gelukkig ook helemaal niet. Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn is een voorbeeld van zo’n plek waar je steeds weer naar terug wilt. Dankzij de vele voordelen van lidmaatschap van deze mooie dierentuin liggen er heel wat onvergetelijke dagjes weg met het gezin in het verschiet.

Vertrouwde bezoekers

Er zijn volop gezinnen die steeds weer terugkomen naar Vogelpark Avifauna. Waarom? Omdat er simpelweg heel veel te zien en te beleven valt in dit mooie vogelpark. Je favoriete vogels wil je altijd wel bezoeken, zeker als ze bijvoorbeeld jongen krijgen. Daarna kun je weer een keer langs om te kijken of de kleintjes al groter zijn geworden en of ze al hun kleurrijke veren hebben gekregen. Een goed excuus voor een leuk extra dagje weg met het gezin of met de kinderen. Ook Lori’s voeren of verschillende vogels in actie zien tijdens een demonstratie gaat niet snel vervelen. In de speeltuin van het park kan bovendien met een lidmaatschap altijd gespeeld worden. Daarnaast kunnen jullie met z’n allen genieten in het restaurant. Genoeg te doen dus!

Profiteer van de voordelen

Regelmatig op bezoek komen is een feest, zeker als het extra voordelig kan. Als gezin kun je lid worden en het hele jaar door langskomen wanneer je wilt. Zeker als jullie met veel zijn, is het na drie bezoeken al voordeliger. Verder krijg je als lid standaard korting in het restaurant en de souvenirshop en andere speciale kortingen op parken en de rondvaart. En het mooiste is misschien nog wel dat je als gezin een mooi park met bijzondere vogels steunt. Met een lidmaatschap lopen jullie straks als echte VIP’s door het park tijdens het volgende dagje weg met het gezin en de kinderen. Heb je interesse? Neem dan contact op met Vogelpark Avifauna.