Nieuw West in the Picture
Image default
Industrie

Verpak uw goederen stevig met goede transportverpakking

Moet u als bedrijf regelmatig uw goederen vervoeren? Dan wilt u dit natuurlijk zo goed mogelijk doen, zodat ze heel aankomen en er onderweg niks mee gebeurt. Een goede transportverpakking is daarom essentieel bij het vervoeren van goederen. Wanneer u gebruik maakt van een sterke transportverpakking verzekert u uzelf dat uw goederen heelhuids aankomen op hun (eind)bestemming. Het beste is om de verpakking op maat te laten maken, zodat uw producten niet kunnen gaan schuiven wanneer ze verpakt zijn. Readybox in Rotterdam is een specialist op het gebeid van transportverpakking. Zij meten de maten van uw product op en zorgen voor een op maat gemaakt exportkist van stevig hout.

Een transportverpakking van hoge kwaliteit

Door een goede transportverpakking te gebruiken voor uw goederen sluit u de nodige risico’s uit. Of u nu kleine producten of hele grote, zware machines wilt vervoeren, bij Readybox in Rotterdam verzorgen ze exportkisten van goede kwaliteit. Zo kunnen ze uw transportverpakking voorzien van een VCI (Volatile Corrosion Inhibition) bescherming. Hiermee blijven uw machines roestvrij. De verpakking is eenvoudig te verplaatsen door het gebruik van bijvoorbeeld een vorklift. Omdat Dit bedrijf houten kisten maakt, zijn uw goederen goed beschermd, maar u kunt ze ook eenvoudig stapelen zonder dat er iets mee gebeurt. Zo heeft u tijdens het vervoer meer ruimte over voor eventueel andere goederen.

Sluit risico’s uit en vervoer uw goederen veilig

Het laatste wat u wilt, is dat uw goederen kapot zijn bij aankomst op bestemming. Met een goede transportverpakking is dit niet meer het geval. Deze specialist in Rotterdam maakt verpakking voor het vervoeren van goederen over de weg, in de lucht en zelf als u ze met de boot gaat vervoeren. Ze hebben verschillende mogelijkheden voor diverse goederen, van machines tot schilderen. Op de website van Readybox kunt u alle informatie vinden over de verschillende mogelijkheden. Door contact op te nemen met een van hun medewerkers krijgt u snel antwoord op al uw vragen.

https://www.readybox.nl/

Gerelateerde artikelen

Nauwkeurig afsluiten met een magneetventiel

Koppel eenvoudig installaties met ANSI flenzen en kwaliteitsfittingen

Heeft uw bedrijf een positieve boodschap nodig?