Nieuw West in the Picture
Image default
Media

Een persoonlijk 06-nummer kopen voor uw werktelefoon

Met gebruik van de zoekmachine van 06express koopt u 06-nummers naar eigen keuze. Wanneer u bij een provider een nieuwe sim-only of een nieuw abonnement afsluit, krijgt u een gerandomiseerd nummer toegewezen. Vaak zijn deze telefoonnummers volledig willekeurig en daardoor lastig te onthouden. Dat is niet fijn wanneer u wilt dat uw bedrijf makkelijk te bereiken is voor uw klanten. U overweegt dan het kopen van een persoonlijk gekozen 06-nummer. Dit bedrijf heeft contact met alle providers en koopt voorgesorteerde nummers bij deze providers in. Deze zijn overzichtelijk verzameld waardoor u het gewenste nummer snel vindt en bestelt.

U koopt bij ons telefoonnummers in verschillende categorieën

De 06-nummers die u terugvindt in de zoekmachine van het bedrijf zijn opgedeeld in verschillende categorieën. Deze categorieën bepalen de richting van de prijs van het telefoonnummer. Een heel mooi en makkelijk 06-nummer kopen, gaat u meer geld kosten dan een nummer dat iets minder mooi is. Echter alle nummers die door dit bedrijf verkocht worden, zijn eenvoudigere nummers dan de telefoonnummers die u rechtstreeks van de provider toegewezen krijgt. Het bedrijf hanteert de volgende categorieën:

  • Zilver
  • Goud
  • Platina

Naarmate u in een hogere categorie zoekt, worden de nummers beter, maar ook de prijzen hoger. Het is maar net wat u over hebt voor een mooi telefoonnummer. Naast deze categorieën, zijn er ook altijd nog honderden 06-nummers bij het bedrijf in de aanbieding. Het hoeft u dus niet veel te kosten om een mooi uitziend en gemakkelijk te onthouden telefoonnummer aan te schaffen voor uw bedrijf.

Kies voor een makkelijk telefoonnummer verkocht door dit bedrijf

Waarom zou u genoegen nemen met een willekeurig telefoonnummer dat u door een provider toegewezen wordt als u een 06-nummer naar keuze kunt kopen? Omdat u waarschijnlijk nog niet op de hoogte was van dit bedrijf. De beste 06-nummers vindt u in de zoekmachine en bestelt u gemakkelijk bij deze experts. Wacht niet langer en claim uw nieuwe 06-nummer.