Categorie: Mode en Kleding

Hoe zich te kleden om een gala te begeleiden

Dus je bood je aan om het schoolbal te begeleiden, maar je hebt geen idee wat je moet dragen. Volg deze stappen om een prachtige, leeftijdgeschikte outfit samen te stellen die je niet in de hoek laat verstoppen.

Zet de 80’s galajurk terug in de kast. Als afbeeldingen van ruches, gezwollen jurken en glitter je hoofd vullen, overweeg dan je idee van de perfecte prom chaperonnekleding te heroverwegen. Natuurlijk wil je er goed uitzien en je goed voelen, maar je wilt de kinderen niet uitlachen.

Bepaal of het passend is om het thema van het thema te volgen. Alleen omdat het thema ‘Avonturen onder de zee’ is, wil dat nog niet zeggen dat je gekleed moet zijn als Ariel. Als de chaperones besloten hebben om zich in een thema te kleden, dan ben je OK, maar als dat niet het geval is, zul je hoogst waarschijnlijk spijt krijgen van je beslissing op het moment dat je de deur binnenkomt.

Ga de conservatieve route. Het enige wat meer gênant is dan te zien dat een vrouw gekleed in een warm roze baljurk die vrouw IS. Om ervoor te zorgen dat je comfortabel zit in je outfit, moet je voorzichtig zijn. Dit is niet jouw nacht om te schitteren, dus speel het veilig met een klein zwart jurkje of iets klassieks in een verend kleurenschema. Als de kinderen in formele kleding zijn, dan zou je dat ook moeten doen, maar houd het onder controle.

Speel het veilig met een bescheiden pak. De beste optie van papa is om te gaan met een pak en stropdas – iets dat hij zou dragen naar de kerk of een zakelijke bijeenkomst. Het coördineren van de outfits van mama en papa is een manier om een ​​statement te maken onder het volwassen publiek, maar toch opgaan in de algehele groep.

Houd de meisjes bedekt. Het schoolfeest van je kind is niet het moment om je decolleté te onthullen. Houd je borst bedekt en blijf weg van spaghettibandjes. Zelfs als je denkt dat je er geweldig uitziet, is het eenvoudigweg niet de tijd of plaats daarvoor. Koop de jurk en bewaar deze voor een andere keer.

Houd comfort in gedachten. Je zult waarschijnlijk het grootste deel van de nacht op je voeten staan, dus kies schoenen die je niet halverwege het feest laten strompelen. Je kunt ook worden gevraagd om na het feest rond te hangen om te helpen met afbreken, dus kies een jurk of rok die je in staat stelt om te buigen en een beetje te bewegen.

Als u nog steeds op zoek bent naar zwarte galajurken, kunt u een kijkje nemen op veaul.com, Veaul biedt trendy avondjurken, galajurken en trouwjurken.

https://www.veaul.com

Bretels met logo

Maak je bretels persoonlijk

Heb jij eigen bedrijf, dat is natuurlijk hartstikke leuk! Maar, je wilt dat het bedrijf ook wat meer zichtbaar is. Je kunt dan kiezen voor stickers op je auto of bus, maar wat dacht jij van bretels met logo? Een uniek idee, en het is vrijwel altijd zichtbaar! 

Online bestellen

Uiteraard kunt je bij ons terecht voor bretels met logo, maar ook voor bretels zonder logo ben jij bij ons aan het juiste adres! Met de vele verschillende kleuren zit er voor ieder wel wat bij. Perfect om te combineren met je kleding, of dat nou tijdens het werk is, of voor in je vrije tijd. 

website

Bretellen zijn weer helemaal hip Bretellen zijn weer helemaal terug in het straatbeeld. Ze maken een outfit stoer, mannelijk en een echte eye catcher voor de mensen om je heen.  Modieus en trendy Bretels heren zijn modieus, hip en weer helemaal terug. Onze bretels staan voor kwaliteit en extra stevigheid met aandacht voor de sterke gespen. Onze specialiteit bestaat erin om alle bretellen te voorzien van 2 gespen vooraan en 2 langs de achterzijde om de garantie te bieden dat ze stevig op hun plaats blijven zitten. De lengte van 120 cm en de breedte van 3,5 cm zorgt voor dat tikkeltje extra comfort bij het dragen. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar zodat je de juiste kleur op je outfit kan dragen. Bretellen maken de look van een stoere gentleman helemaal compleet. Zowel bij een casual look als een meer gesofisticeerde outfit kan je met bretels alle kanten uit. 

Verzending en Retourneren

Wij streven ernaar uw pakket dezelfde dag nog aan de bezorger mee te geven. Lukt dit niet, of is het in het weekend of op een feestdag, dan word het de eerstvolgende werkdag. 

Natuurlijk kan het ook gebeuren dat u de kleur in het echt iets minder mooi vind, of dat hij toch niet zo mooi bij u staat. Dan kunt u de bretels binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden terug sturen. let u er dan wel op dat de bretels nog in originele staat zijn, met eventueel het kaartje er nog aan, en in een degelijke verpakking.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén