Koken is een echte kunst. Een perfecte timing, een goede mix van ingrediënten, creativiteit, handelen onder stress, het hoort er allemaal bij. Daarom zijn er ook niet zoveel goede restaurants in Arnhem. 

 

Wel een leuk restaurant Arnhem is nou De Kommensaal! En hier vertel ik je uitgebreid waarom. 

 

De bovengenoemde dingen zijn vaak essentieel voor een goede kok. Veel mensen vergeten echter een belangrijk ingrediënt van de kunst van koken – de kwaliteit van de ingrediënten! Wanneer je ingrediënten puur en vers zijn – proef je dat gelijk. Veel voedsel uit bijvoorbeeld de supermarkt is verwerkt. Dit zorgt ervoor dat er allerlei toevoegingen zijn die de smaak verpesten. Het doel is om het langer houdbaar te laten zijn. Als het eten namelijk langer houdbaar is, dan kun je het transporteren naar een fabriek of een ander land om bepaalde handelingen uit te voeren.

 

Als restaurant in regio Arnhem is het belangrijk om hier op te letten. Zorg voor vers voedsel op het bord van de gasten. Zo word er maximaal genoten!

 

Een voorbeeld hiervan is Hollandse garnalen in de supermarkt. Deze worden weliswaar hier in Nederland gevangen, maar gaan vervolgens naar Marokko om gepeld te worden. Dat is goedkoper. Vanuit Marokko gaan ze weer terug. Dit zorgt ervoor dat de garnaal in de supermarkt, zo’n drie maanden geleden is gevangen. Niet iets dat u wilt eten, neem ik aan!

 

Daarom zorgen ze bij restaurant de Kommensaal in Arnhem ervoor dat alle gerechten uit de streek komen. Zo staan ze direct in contact met de boeren. Het vlees op uw bord is dan ook veel puurder, doordat het geen extra rare E-nummers en andere toevoegingen heeft. Dit is niet alleen gezond voor u, maar vooral gewoon heel lekker.

 

Dit maakt restaurant De Kommensaal dan ook zo speciaal. Ik zou zeggen, kom eens langs! Het is 20 minuutjes met de auto vanuit Arnhem. 

 

https://www.de-kommensaal.nl/restaurant/arnhem/