Categorie: Particuliere dienstverlening Page 1 of 2

Relatietherapie in Breda: hulp bij u in de buurt

Wanneer u op zoek bent naar een praktijk waar u relatietherapie in Breda kunt volgen, dan kunnen u en uw partner terecht bij Psychologie Praktijk Floor aan de Kwekerijstraat in Breda. Heeft u vaak ruzie of communiceert u juist te weinig? In relatietherapie wordt gezocht naar onderliggende oorzaken om zo te kunnen werken aan oplossingen. Via Psychologie Praktijk Floor kunt u geholpen worden bij heel diverse relatieproblemen. Er zal altijd gezocht worden naar oplossingen die specifiek bij uw situatie aansluiten.

Werkwijze Psychologie Praktijk Floor

Op het moment dat u kiest voor relatietherapie in Breda bij Psychologie Praktijk Floor zult u geholpen worden door psycholoog Floor van den Eijnden. Deze ervaren psycholoog zal u en uw partner tijdens de intake dezelfde vragen voor leggen. Dit geeft inzicht in de problematiek die u beiden individueel ervaart. Het kan namelijk voorkomen dat per partner andere problemen ondervonden worden. Op basis van deze inventarisatie kan de psycholoog een behandelplan voor u opstellen waarbij specifiek gewerkt gaat worden aan de problemen die spelen in uw relatie. De manier waarop dit gebeurt probleemafhankelijk. Het kan bijvoorbeeld nodig blijken om gedragspatronen uit te diepen, met elkaar leren te onderhandelen, of een ruziestop in te lassen. Afhankelijk van uw relatie zal samen gezocht worden naar een behandeling die voor u en uw partner effectief is.

Snelle hulp in drie stappen

Kiest u voor relatietherapie in Breda via Psychologie Praktijk Floor dan bestaat het behandeltraject uit de volgende drie stappen: aanmelding, intake, behandeling. De aanmelding kunt u telefonisch doen, maar dit mag ook online via de website van deze praktijk. Vervolgens zal u benaderd worden voor een intakegesprek. Dit is op korte termijn want er zijn geen wachtlijsten bij deze praktijk. Op basis van de intake zal de psycholoog een verslag schrijven en een behandelplan opstellen. Aan de hand hiervan kan een inschatting gemaakt worden over het aantal gesprekken dat nodig is.

https://www.psychologiepraktijkfloor.nl

Een slechte akoestische isolatie kan erg vervelend zijn

Heeft u wel eens gehoord van akoestische isolatie? Bij het bouwen van nieuwe woningen wordt vaak direct gedacht aan thermische isolatie. Akoestische isolatie is echter minder vanzelfsprekend. Eigenlijk zouden bouwbedrijven standaard rekening moeten houden met akoestische isolatie. Is er in uw woning geen rekening gehouden met geluidsisolatie? Dan kan dit vervelende gevolgen hebben. Zo heeft het een sterk psychologisch effect. Vaak gaat u zich focussen op een vervelend geluid in huis. Op lange termijn wordt u hier helemaal gek van. Het is immers erg moeilijk om geluiden constant te negeren. Gelukkig biedt Easycell oplossingen om de akoestische isolatie in uw woning te verbeteren.

Van welk akoestisch probleem is er sprake in uw woning?

Er zijn verschillende oorzaken waardoor er sprake kan zijn van een slechte akoestiek. Door een slechte akoestiek kan het lastig zijn om elkaar te verstaan of om u te concentreren, bijvoorbeeld wanneer u een boek leest en constant een vervelend geluid hoort. Om de akoestiek in uw woning te verbeteren moet u eerst de oorzaak vinden. Er zijn vier verschillende akoestische problemen te onderscheiden:

  • Contactlawaai, zoals voetstappen van de buren of een dreunende bas
  • Luchtlawaai, zoals televisiegeluid of stemmen van de buren
  • Installatielawaai, zoals het geluid van de koelkast
  • Verkeer van buitenaf, zoals vliegtuigen en auto’s

Hoe verbetert u de akoestiek in uw woning?

Weet u de oorzaak van het vervelende geluid dat u steeds hoort? Dan is het tijd om de akoestiek in uw woning te verbeteren. Zo zijn er verschillende types isolatie zoals isolatie voor uw vloer, muren of plafond. Bent u benieuwd welke akoestische isolatie het meest geschikt is in uw situatie? Neem dan contact op met Easycell. Een specialist komt dan uw woonsituatie bekijken en gaat op zoek naar een passende oplossing. Dit isolatiebedrijf biedt maatwerk. Verbeter de akoestiek in uw woning en geniet van rust en privacy!

https://www.easycell.nl/site/home

Een lasapparaat huren met alle voordelen bij LST Lastechniek

Wanneer u een lasapparaat gaat huren, zult u merken dat u alle baten heeft, maar niet de lasten. Een lasapparaat huren is namelijk erg geschikt voor het doen van eenmalige werkzaamheden, zodat u geen nieuw apparaat hoeft aan te schaffen. Bij LST Lastechniek heeft u daarom de mogelijkheid om deze te huren in combinatie met alle benodigdheden om uw veiligheid te garanderen.

Een geschikt lasapparaat huren voor uw werkzaamheden

Een lasapparaat huren brengt veel verschillende mogelijkheden met zich mee. Er zijn namelijk verschillende merken in het assortiment, die voor verschillende werkzaamheden geschikt zijn. Het is daarom goed om eerst goed te weten waar u aan gaat beginnen en welke apparaten hiervoor geschikt zijn. Professionals van een bedrijf als LST Lastechniek kunnen u hier altijd bij helpen met gedegen advies, maar u kunt zelf ook alle omschrijvingen doorlezen.

Huur ook de andere benodigdheden

Een lasapparaat huren komt ook met verschillende andere benodigdheden. Wanneer u namelijk geen bescherming in huis hebt, dan kunt u namelijk ook al deze benodigdheden eenvoudig bij uw bestelling voegen. Zo is er bijvoorbeeld gehoorbescherming en handgereedschap te verkrijgen, waardoor u uw werkzaamheden met extra gemak kunt voltooien zonder dat uw veiligheid hiermee in het geding komt.

Schaf het apparaat uiteindelijk aan

Uiteraard kunt u bij LST Lastechniek de lasapparatuur ook aanschaffen, wanneer een bepaald merk u bevalt. U bent op deze manier verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een product wat u al uit heeft kunnen proberen door deze in eerste instantie te huren. Als u de apparatuur aanschaft heeft u  altijd uw eigen lasapparaat tot uw beschikking. De reden waarom u voor een partij als LST Lastechniek moet kiezen is evident. Dit bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van lastechniek. Ze beschikken over alle denkbare artikelen op het gebied van lassen. U maakt zeker de juiste keuze door voor deze partij te kiezen.

https://lstlastechniek.nl

Snel en uitstekend glasherstel in de regio Breda

Is een van uw prachtige glas-in-loodramen gebroken en bent u op zoek naar glasherstel in Breda? Bij Hermans & Huijgens vindt u niet alleen de standaard ruiten maar ook gespecialiseerd en specifiek glaswerk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor glaswerk dat de uitstraling van glas-in-lood geeft maar tegelijkertijd veel sterker en meer isolerend is dan een echt glas-in-loodraam. Heeft het omringende schilderwerk en frame ook schade opgelopen? Dan maken de experts van Hermans & Huijgens dit ook meteen voor u in orde. Zo heeft u binnen 24 uur een passende oplossing of zelfs een nieuw ruit.

Laat uw glas en schilderwerk herstellen door dit ervaren bedrijf

Zoals kort benoemd is Hermans & Huijgens niet alleen het bedrijf waar u aanklopt voor glasherstel in Breda, maar ook voor tal aan andere gerelateerde klussen. In- en rondom de regio Breda heeft dit bedrijf een grote variëteit aan klussen onder handen genomen en tot perfectie uitgevoerd. Of het nu gaat om het totale schilderwerk in een winkelcentrum, restauratiewerkzaamheden voor de overheid of voor (ver)bouwklussen voor woningcoöperaties, dit bedrijf in glasherstel in Breda heeft veel meer in huis. Zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers hebben al meer dan 100 jaar de hulp ingeroepen van dit ervaren bedrijf.

Al meer dan 100 jaar expert in schilderwerk en glasherstel

Sinds 1916 bestaat dit bedrijf in glasherstel in Breda. Toentertijd lag de focus op schilderwerk, glashandel en autoreparaties. Sindsdien is de tak autoreparaties verkocht en is meneer Huijgens, gespecialiseerd in de bouw- en onderhoudssector, partner geworden. Hermans & Huijgens is het bedrijf waar u tegenwoordig aanklopt voor specialistisch bouwwerk, glasherstel en schilderwerk. Dit familiebedrijf heeft aardig wat verhuizingen meegemaakt maar is tegenwoordig weer neergestreken in de regio Breda, daar waar alles 100 jaar geleden begonnen is. U kunt voor het totaalpakket aan schadeherstel bij dit bedrijf terecht. Wel zo makkelijk toch?

https://bouwenschilderwerk.nl

Waarom kiezen voor een groene muur binnen?

Heb je thuis of op kantoor een saaie, lege muur? Dan kun je deze opvullen met een mooie foto of een kunstwerk, of je kunt kiezen voor een groene muur binnen. Een groene wand binnen of buiten brengt namelijk heel wat voordelen met zich mee. Ten eerste is een groene wand, bestaande uit bloemen en planten, natuurlijk een ware lust voor het oog. Verder breng je met een plantenmuur letterlijk leven in huis. Natuurlijk is een groene muur binnen meer dan enkel esthetisch, het is ook functioneel. Zo zuiveren de planten de lucht in je woning of kantoor en zorgen ze op natuurlijke wijze voor meer zuurstof. Tenslotte, heeft een groen wand binnen ook een isolerende werken. De wand dempt geluid. Zo zorgt een groene muur binnen dus voor een aangenamere leef- en werkomgeving.

Een groene wand binnen of buiten?

Wil jij een groene muur binnen of gaat je voorkeur uit naar een groene wand buiten aan je gebouw? Bijvoorbeeld een plantengevel? Ook dat kan! Een groene gevel geeft je huis of kantoor een unieke uitstraling. Terwijl de andere panden in je straat een saaie, grijze gevel hebben, val jij onmiddellijk op! Bovendien zorgt een groene wand ervoor dat graffiti geen kans krijgt en worden straatgeluiden gedempt. Een groene gevel is bovendien niet enkel fijn voor jou, maar ook voor anderen. Zo zuiveren de planten de lucht in de stad, wat leidt tot minder fijnstof. Ook de natuur, zoals bijen en vlinders, hebben er baat bij. Kortom, er zijn enkel voordelen verbonden aan een groene wand.

Ga in zee met een ervaren bedrijf

Ongeacht of je gaat voor een groene muur binnen in je huis of een groene wand buiten aan je kantoorgebouw, het is belangrijk om te kiezen voor de juiste partner om dit te realiseren. Je wilt natuurlijk wel een bedrijf inschakelen met kennis van zaken, eentje dat ook rekening houdt met jouw wensen. Kies daarom voor Ecoworks. Dit bedrijf heeft een ruime lijst van tevreden klanten, zowel particulieren als bedrijven. De experts van deze firma leveren verzorgd maatwerk en zorgen voor een professionele installatie. Bovendien kan je ook nu de plaatsen van de groene muur rekenen op hun expertise. Ook het onderhoud en ander beheer nemen zij voor hun rekening. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet op contact op te nemen met Ecoworks en bezoek snel de website!

Autolak beschadigd? Je kunt een lakstift kopen om dit zelf te herstellen

Een lakstift kopen is de goedkoopste manier om beschadigingen in de lak van je auto zelf te verhelpen. Ook al gaat het om een relatief kleine oneffenheid, als je er niets aan doet kan dit snel verergeren. Dit is niet alleen lelijk, maar je loopt ook het risico op roestvorming en dan ben je verder van huis. Autolak kopen is dan ook zeker het overwegen waard om beschadiging zelf te verhelpen. Dit is makkelijker dan je misschien denkt. Een lakstift kopen stelt je in staat om door simpelweg aanstippen een kleine lakbeschadiging te herstellen.

Wees zuinig op de lak van je auto

Een lakstift kopen kun je ook meteen doen, voordat er daadwerkelijk een beschadiging ontstaat. Het is handig om deze alvast bij de hand te hebben zodat je schade meteen kunt herstellen. Vooral mensen die het leuk vinden om zelf aan hun auto te klussen doen dit. Maar natuurlijk kun je ook autolak kopen op het moment dat je het daadwerkelijk nodig hebt. De levertijd is doorgaans niet langer dan twee werkdagen dus je hebt het dan evengoed snel genoeg in huis. Het bijwerken van kleine beschadigingen aan de lak is relatief eenvoudig. Je kunt hier eventueel ook instructievideo’s over vinden op het internet en dan met name op YouTube.

Kies voor kwaliteitslak voor je auto

Autolak kopen is niet zomaar verf bestellen. Het is met zorg samengesteld en exact op de juiste kleur gemaakt. Dat moet ook wel, want de kleur van je auto staat in het kentekenbewijs en die mag je niet zomaar aanpassen. Een lakstift kopen doe je dan ook altijd op kleur aan de hand van de code die in het kentekenbewijs staat. Deze code vind je overigens ook op verschillende plaatsen op de auto zelf. Waar precies hangt af van het merk. Op de website van Autolakkenopkleur.nl kun je uitzoeken waar je de code kunt terugvinden. Hier kun je ook meteen de lak bestellen, alsmede blanke lak en andere hulpmiddelen om de lak van je auto in topconditie te krijgen en te houden.

Uw partner voor huurwoningen in de Betuwe

De Betuwe is een prachtige omgeving om in te wonen, werken en leven. Als u op zoek bent naar een koophuis in deze streek, draagt dit ook vaak het nodige prijskaartje bij zich. Den Hartog Makelaardij heeft daarom een groot aanbod aan huurwoningen in de Betuwe beschikbaar voor u. U hoeft voor mooie huurwoningen Betuwe als landstreek dus niet eens te verlaten! Een huurwoning biedt u tevens diverse voordelen:

  • U kunt een huurcontract vaak op korte termijn opzeggen.
  • Als uw situatie hiervoor geschikt is, komt u in aanmerking voor huurtoeslag.
  • Het verrichten van groot onderhoud aan de woning ligt bij de eigenaar of verhuurder van uw huurwoning.

Met één van onze huurwoningen in de Betuwe geniet u van al het moois van deze omgeving en profiteert u van diverse voordelen. Uiteraard komt het kopen van een huis weer met andere voordelen, zoals het opbouwen van vermogen en de mogelijkheid om uw huis naar uw smaak aan te passen.

Den Hartog Makelaardij: een betrouwbare taxateur in Wageningen

Wanneer u van plan bent om een huis te kopen kan een taxatie niet ontbreken. Zo stelt u de waarde van de woning vast en kunt u op grond hiervan een hypotheek aanvragen. Ook hiervoor kunt u terecht bij Den Hartog Makelaardij, uw betrouwbare taxateur in Wageningen. Deze makelaar staat ingeschreven in het register van VastgoedCert, een voorwaarde om een door de bank erkend taxatierapport te kunnen uitbrengen. Zo bent u verzekerd van een authentiek taxatierapport dat u vertelt hoeveel uw woning waard is.

Laat u ondersteunen bij het vinden van een huurwoning of het taxeren van uw woning

Den Hartog Makelaardij is uw betrouwbare partner als het gaat om alles wat met huizen te maken heeft. Deze gespecialiseerde makelaar ondersteunt u graag en is tevens een gewaardeerde taxateur in Wageningen. Bespreek de mogelijkheden voor het kopen of huren van uw droomhuis.

NL Wonen, makelaar in Den Bosch

Je bent bij NL Wonen aan het goede adres wanneer je op zoek bent naar een geschikte makelaar in Den Bosch. De stad heeft tal aan historische gebouwen, een museumkwartier en shop- en uitgaansgelegenheden. Al deze aspecten hebben invloed op de huizenprijzen in het gebied. Ben je op zoek naar je eigen paleisje of wil je je huis verkopen of laten taxeren? NL Wonen is een makelaar die wortels heeft in de stad en je goed kan adviseren.

 NL Wonen deskundige makelaars

NL Wonen is welbekend als betrouwbare en deskundige makelaar in Den Bosch. Dit makelaarskantoor begeleidt en ondersteunt mensen in de aankoop van een huis, maar ook het verkopen of laten taxeren. Omdat ze veel weten van de regio kunnen ze de onderste steen voor je boven halen. Een huis kopen of verkopen is niet niks en je wilt alles goed doen. Hierbij heb je hulp nodig van deskundige makelaars die de ins- en outs van het vak kennen. Vertrouwen en aandacht staan bovenaan bij dit bedrijf.   

Kopen of verkopen?

Zelfs als je niet nieuw bent in het wereldje van kopen en verkopen is het niet gek als je wat zaken over het hoofd ziet. NL Wonen vervult de rol van aankoopmakelaar; zij stellen de relevante vragen en zorgen ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Tot en met de ondertekening is NL Wonen aanwezig als bemiddelaar. Deze makelaar in Den Bosch is ook degene waar je aanklopt als je je huis wilt verkopen. Kies een traject en ga voor bijvoorbeeld voor fullservice. Daarnaast is deze makelaar in Den Bosch ook goed voor een gratis WaardebepalingPlus en kan je aankloppen voor advies over duurzamer verkopen.

 Taxatie van je woning

Er zijn ontzettend veel factoren als je je woning wilt laten taxeren. Denk bijvoorbeeld aan de volgende factoren: de omgeving, voorzieningen, afwerking, ligging en het bestemmingsplan. Dit zijn allemaal dingen die meebepalen wat de waarde van je huis is. Daarnaast zijn je eigen omstandigheden en rechten en lasten natuurlijk ook een overweging. Kortom, bij NL Wonen vind je een deskundig team dat onafhankelijke taxaties kan uitvoeren. Deze makelaar in Den Bosch is een betrouwbare partner in het kopen, verkopen of taxeren van je huis.

 

Internationale verhuizingen eenvoudig regelen

Bij internationale verhuizingen komt vaak meer kijken dan u zou denken. Zowel bij verhuizingen binnen Europa als overzees krijgt u te maken met een hoop voorschriften en papierwerk. Heeft u alles tot in de puntjes geregeld en bent u niets vergeten? Heeft u bijvoorbeeld al gekeken naar een nieuwe school voor de kinderen en een nieuwe huisarts voor wanneer er iemand ziek raakt? Omdat er al zoveel komt kijken bij een internationale verhuizing, ondersteunt UTS u hierbij graag. UTS heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vakgebied en voert iedere dag internationale verhuizingen uit. U bent bij UTS daarom altijd verzekerd van een professionele aanpak!

UTS ondersteunt bij internationale verhuizingen

UTS heeft Service Centers in zes verschillende continenten. De medewerkers in deze centra staan u bij tijdens uw verhuisproces en adviseren u waar nodig. Doe-het-zelf of full service, bij UTS bent u voor elke soort dienst aan het juiste adres! UTS biedt een scala aan diensten voor u om uit te kiezen. Zo stelt u een persoonlijk pakket samen uit de verschillende diensten. U kiest zo wat het beste bij u en uw situatie past en bent daarmee verzekerd van een gepersonaliseerd plan.

Haal uw voordeel uit combinatie zendingen

Bent u iets vergeten tijdens de verhuizing of wilt u iets laten verzenden met een bestemming binnen Europese grenzen? UTS is dagelijks onderweg naar verschillende bestemmingen in Europa. U kunt uw zending combineren met één van de zendingen om zo te genieten van gunstige tariefafspraken. UTS is uw betrouwbare partner voor Europese zendingen.

UTS ondersteunt bij internationale verhuizingen

Gaat u binnenkort verhuizen binnen of buiten Europa en kunt u wel wat hulp gebruiken? UTS ondersteunt u graag tijdens dit traject en adviseert u over elk aspect tijdens uw verhuizing. Bij UTS bent u altijd aan het juiste adres voor uw internationale verhuizing, binnen Europa of overzees.

https://utsinternational.nl

Kies voor een unieke feestlocatie op het water in Maastricht

Heeft u een huwelijksjubileum in het vooruitzicht? Of wilt u een verjaardagsfeest organiseren op een unieke locatie? Voor welke gelegenheid u ook een feestje wilt teven, voor een exclusieve feestlocatie in Maastricht moet u bij Rederij Stiphout zijn. Huur een passagiersschip af voor uw evenement en laat uw gasten in stijl genieten. Bewonder Maastricht vanaf het water terwijl uw gasten in luxe feestvieren. Verras uw gasten met heerlijke drankjes uit de scheepsbar en verse maaltijden, die aan boord geserveerd worden. Wilt u een dansje wagen op de dansvloer? Dit kan allemaal wanneer u voor deze originele feestlocatie in Maastricht kiest.

Verras uw gasten met entertainment op deze originele feestlocatie in Maastricht

Vindt u het belangrijk om lekker eten en drinken te serveren aan uw gasten? Deze factoren kunnen doorslaggevend zijn wanneer u een geschikte feestlocatie in Maastricht zoekt. U wilt natuurlijk dat uw gasten een geweldige tijd beleven gedurende uw evenement. Daarom kunt u bij Rederij Stiphout voor een themacruise kiezen of speciaal entertainment inhuren. Wilt u graag live muziek of een DJ die ervoor zorgt dat u en uw gasten met de voetjes van de vloer gaan? Ook kan deze specialist zorgen voor een purser die uw gasten ontvangt. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden waar Rederij Stiphout u bij kan helpen. Maak van uw feest een groot succes. Niets is te gek bij deze feestlocatie in Maastricht.

Ervaar een gezellige tijd

Niet op zoek naar een unieke feestlocatie in Maastricht? Maar wilt u toch graag Maastricht verkennen vanaf het water? Met de leuke rondvaarten en city tours die Rederij Stiphout organiseert, kunt u op een bijzondere manier deze prachtige stad verkennen. Wilt u liever op het vaste land blijven? Verken de stad met een rondtocht van ongeveer één uur in een knalgele schoolbus. Ontdek de verschillende mogelijkheden en neem een kijkje op de website van Rederij Stiphout.

https://www.stiphout.nl/home

Page 1 of 2

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén