Categorie: Particuliere dienstverlening Page 1 of 2

Kies voor een unieke feestlocatie op het water in Maastricht

Heeft u een huwelijksjubileum in het vooruitzicht? Of wilt u een verjaardagsfeest organiseren op een unieke locatie? Voor welke gelegenheid u ook een feestje wilt teven, voor een exclusieve feestlocatie in Maastricht moet u bij Rederij Stiphout zijn. Huur een passagiersschip af voor uw evenement en laat uw gasten in stijl genieten. Bewonder Maastricht vanaf het water terwijl uw gasten in luxe feestvieren. Verras uw gasten met heerlijke drankjes uit de scheepsbar en verse maaltijden, die aan boord geserveerd worden. Wilt u een dansje wagen op de dansvloer? Dit kan allemaal wanneer u voor deze originele feestlocatie in Maastricht kiest.

Verras uw gasten met entertainment op deze originele feestlocatie in Maastricht

Vindt u het belangrijk om lekker eten en drinken te serveren aan uw gasten? Deze factoren kunnen doorslaggevend zijn wanneer u een geschikte feestlocatie in Maastricht zoekt. U wilt natuurlijk dat uw gasten een geweldige tijd beleven gedurende uw evenement. Daarom kunt u bij Rederij Stiphout voor een themacruise kiezen of speciaal entertainment inhuren. Wilt u graag live muziek of een DJ die ervoor zorgt dat u en uw gasten met de voetjes van de vloer gaan? Ook kan deze specialist zorgen voor een purser die uw gasten ontvangt. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden waar Rederij Stiphout u bij kan helpen. Maak van uw feest een groot succes. Niets is te gek bij deze feestlocatie in Maastricht.

Ervaar een gezellige tijd

Niet op zoek naar een unieke feestlocatie in Maastricht? Maar wilt u toch graag Maastricht verkennen vanaf het water? Met de leuke rondvaarten en city tours die Rederij Stiphout organiseert, kunt u op een bijzondere manier deze prachtige stad verkennen. Wilt u liever op het vaste land blijven? Verken de stad met een rondtocht van ongeveer één uur in een knalgele schoolbus. Ontdek de verschillende mogelijkheden en neem een kijkje op de website van Rederij Stiphout.

https://www.stiphout.nl/home

Kies voor de Solaredge omvormer voor de optimale zonnepaneelinstallatie

Als u plannen heeft om thuis of bij uw bedrijf zonnepanelen te laten plaatsen, wilt u natuurlijk enkel het beste. U kiest immers voor een fotovoltaïsche installatie voor het milieu, maar toch ook om uw energierekening te doen dalen. Daarom is het belangrijk om de beste installatie te plaatsen met een optimaal rendement. Kies daarom voor Sunpower zonnepanelen met een Solaredge omvormer bij Solar Pro. Dit bedrijf is een expert op het gebied van zonnepanelen en andere ecologische installaties, zoals warmtepompen. De adviseurs van dit bedrijf staan u dan ook graag bij met gedegen advies omtrent uw keuze van zonnepanelen. Zij weten als geen ander de perfecte installatie te vinden voor uw situatie. Niet enkel voor daken met een zuidelijke ligging. Hier vindt u ook mogelijkheden voor schaduwrijke daken.

Sunpower zonnepanelen: stijl en kracht

De experts van Solar Pro werken enkel met zonnepanelen van de beste kwaliteit. De Sunpower zonnepanelen behoren zeker tot deze categorie. Deze zonnepanelen combineren namelijk topprestaties en stijl in een pakket. Met deze panelen geniet u van een verhoogd vermogen. Sunpower zonepanelen zijn namelijk vervaardigde van monokristallijn silicium en hebben een egaal celoppervlak. Dit laatste is mogelijk dankzij de unieke zwarte modules van de panelen. Omdat Sunpower panelen geen metalen rooster hebben, zijn ze bovendien discreter en hebben ze een verfijnde vormgeving. Natuurlijk hebt u naast zonnepanelen ook een omvormer nodig om de opgewekte zonne-energie om te zetten naar AC-spanning. Kies daarom voor een Solaredge omvormer. Deze omvormer is licht en efficiënt. Een Solaredge omvormer kunt u bovendien binnen of buiten installeren.

Ga voor kwaliteit van een expert

Kiest u voor Sunpower zonnepanelen en een Solaredge omvormer, dan gaat u voor kwaliteit. Daarom ontvangt u bij Solar Pro ook een unieke productgarantie van 25 jaar op de zonnepanelen. Bovendien verzorgt het bedrijf meteen ook de montage van uw installatie. Zo bent u helemaal zeker dat u nog jarenlang kunt genieten van uw eigen groene energie. Meer weten? Bezoek dan de website van Solar Pro en neem contact op met het bedrijf.

Een zeil op maat is ideaal in verschillende situaties

Een zeil is te gebruiken in verschillende situaties. Met bijvoorbeeld een transparant zeil voor uw veranda, zit u droog en uit de wind in uw tuin. Of bent u op zoek naar een zeil op maat, dat u kunt gebruiken bij het transporteren van grote ladingen? Ga dan langs bij Zeilmakerij Witte in Breda. Bij dit bedrijf worden de zeilen precies volgens uw wensen gemaakt. Bent u op zoek naar een zeil op maat met afwijkende afmetingen? Neem dan contact op met Zeilmakerij Witte en informeer naar de mogelijkheden.

Een op maat gemaakt transparant zeil voor uw veranda

Wilt u lekker beschut op uw veranda kunnen zitten én genieten van het uitzicht op uw mooie tuin? Dan is een transparant zeil voor uw veranda mogelijk een uitkomst. Bij Zeilmakerij Witte hebben ze altijd het juiste zeil dat van uitstekende kwaliteit is. De specialisten voeren namelijk vakkundig handwerk uit, gecombineerd met de modernste technieken. Dit ziet u gegarandeerd terug in de kwaliteit van het zeildoek dat ze leveren. Wanneer u op zoek bent naar een transparant zeil voor uw veranda of een zeil op maat voor een andere plek, gaan ze graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. De mogelijkheden zijn eindeloos en u zult precies het zeil ontvangen dat u voor ogen heeft!

Schakel Zeilmakerij Witte in voor een zeil op maat

Wat voor zeil u ook wilt laten maken of laten repareren, het kan bij Zeilmakerij Witte. Ze maken onder andere speciale zeilen voor vrachtwagens, maar ook schaduwdoeken, spandoeken en ze voeren vakkundige tentreparaties uit. Wilt u een zeil op maat laten maken door dit vakkundige bedrijf? Neem dan contact met ze op via het contactformulier op de website. Ze bespreken graag de verschillende mogelijkheden en komen dan samen met u tot een prachtig en kwalitatief hoogwaardig eindresultaat.

Individueel begeleid wonen voor optimale ontwikkeling jongvolwassenen

Een coach coacht en ondersteunt de jongvolwassenen tijdens begeleid wonen  . Deze jongeren kunnen terecht in een van de twee trainingscentra van Leviaan. Met de juiste coaching en training werken jongvolwassenen in een stabiele omgeving aan hun toekomst. De coach kijkt samen met de jongere waar hulp bij nodig is. De hulpvragen die uit het gesprek naar voren komen, leggen zij vast in een persoonlijk plan. Hierin staan altijd de wensen en (zorg)behoeften van de jongere centraal. Zo wordt er gekeken naar de eventuele beperkingen en de mogelijkheden van de jongvolwassene. De doelen worden in nauw overleg opgesteld. Leviaan doet dit bewust. Door samen de doelen op te stellen, worden jongeren gemotiveerd om aan zichzelf te werken.

Voor elk individu een unieke aanpak

Voor alle jongvolwassenen die zich bij Leviaan aanmelden voor begeleid wonen, wordt een uniek traject opgesteld. Leviaan stemt de aanpak altijd af op specifieke doelgroepen, en op de persoon. Zo hebben ze twee trainingscentra voor jongeren. Deze richten zich op een optimale ontwikkeling van jongvolwassenen met psychische problematiek. Ook het gebruik van geneesmiddelen en veranderingen in hun leven komen aan bod. Sociale en persoonlijke ontwikkelingen komen ook aan bod in het traject, evenals het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. Leviaan biedt een passende oplossing voor elke hulpvraag met het oog op een stabiele toekomst.

Een traject duurt doorgaans twee jaar

Een traject bij Leviaan duurt doorgaans twee jaar. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de behoeften van de persoon. Het doel is altijd om zo zelfstandig mogelijk te leren leven en op eigen benen te staan in de maatschappij. Als jongvolwassenen zich aanmelden voor begeleid wonen bij Leviaan, wordt hen gevraagd om minimaal 4 dagdelen te werken of een studie te volgen. Dit biedt een zinvolle invulling van de dag. Gedurende het hele traject staan coaches klaar voor de vragen die de jongeren hebben. Wil jij graag begeleid wonen voor jongvolwassenen aanvragen? Vraag dan gerust meer informatie op bij Leviaan.

https://leviaan.nl/

Golfplaten en polycarbonaat in alle soorten en maten

Bent u op zoek naar golfplaten voor uw schuur, loods, woning of stal? Hiervoor moet u bij Huisman Gemert zijn. Dit bedrijf verkoopt diverse soorten golfplaten tegen scherpe prijzen per vierkante meter. Van vezelcement, metalen tot geïsoleerde golfplaten; bij deze specialist bent u voor elk type golfplaat aan het juiste adres. Ook voor stevige en duurzame polycarbonaat platen kunt u bij deze leverancier terecht. In de afgelopen 55 jaar hebben de specialisten van Huisman Gemewrt maar liefst 125 renovaties per jaar verricht. U kunt dus zeggen dat het een ervaren bouwbedrijf is. Op de website van Huisman Gemert vindt u een zeer ruim aanbod aan platen. Ontdek de mogelijkheden die dit bedrijf biedt en selecteer het materiaal dat u nodig heeft.

De grote voordelen van golfplaten en polycarbonaat platen

Golfplaten worden toegepast op vele soorten constructies: van stallen, schuren en loodsen tot woningen, kantoor- en bedrijfspanden. Ook bij bijvoorbeeld maneges en agrarische bedrijven vindt u deze platen. De kunststofvezel waarvan golfplaten worden gemaakt houdt ze lang sterk, alsmede de golfvorm. De voordelen van deze platen zijn onder andere dat ze voordelig, duurzaam, onderhoudsarm, asbestvrij en milieuvriendelijk zijn. Polycarbonaat dakplaten worden gebruikt als damwandplaten, dakpanplaten of sandwichpanelen. Ook zorgen ze voor lichtvoorziening bij een golfplatendak en zijn ze gemakkelijk te monteren. De polycarbonaat platen zijn eveneens in vele soorten en maten leverbaar. De bevestigingsmiddelen voor de platen die Huisman Gemert verkoopt, zijn in verschillende hoeveelheden afzonderlijk verkrijgbaar.

Bestel eenvoudig uw bouwmateriaal

Als één van Nederlands grootste leveranciers van bouwmateriaal kan Huisman Gemert snel en voordelig uw bestellingen leveren. Online, telefonisch en aan de balie in Gemert kunt u golfplaten, polycarbonaat platen en ander materiaal eenvoudig bestellen. De voorraad is omvangrijk en u vindt altijd het materiaal dat u voor ogen heeft. Bovendien voldoen alle platen aan de Europese normen, zodat u altijd verzekerd bent van veiligheid, betrouwbaarheid en uiteraard dat elk dak binnen de wet wordt aangelegd. Huisman Gemert geeft u altijd het beste advies als het gaat om het soort bouwmateriaal dat nodig is, de wijze van monteren en het onderhoud ervan. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met deze specialist.

Altijd uw sloten kunnen vervangen in de omgeving van Amersfoort en Vathorst

Het kan weleens gebeuren dat u zichzelf heeft buitengesloten of dat u uw sleutels bent verloren. Dat is natuurlijk erg vervelend wanneer u net gewerkt heeft of een avondje uit bent geweest, zeker wanneer het buiten slecht weer is. Dit bedrijf zal niemand in de kou laten staan; op ieder moment van de dag kunt u de hulp van Sleutel24 inschakelen. De service van dit bedrijf staat altijd paraat, zowel overdag als midden in de nacht. In de omgeving van Amersfoort en Vathorst zijn uw sloten bovendien zo vervangen en bent u goed beschermd tegen inbraken. De medewerkers van Sleutel24 zijn professionals op het gebied van sloten vervangen, en staan voor iedereen in de omgeving van Amersfoort klaar.

De beveiliging van uw woning inclusief gedegen advies

Sleutel24 kan in Amersfoort en omgeving meer dan alleen uw sloten vervangen. Ook woningbeveiliging is voor dit bedrijf een specialisme. Uw woning beveiligen is niet altijd een gemakkelijke klus. U wilt uiteraard elke inbraak voorkomen. Het is daarom belangrijk dat de beveiliging van uw woning goed gecontroleerd wordt. Dit bedrijf weet er alles van en kan u over de juiste materialen en apparatuur adviseren. Denk hierbij aan toegangscontroles en camera’s, maar ook robuuste sloten die met geen mogelijkheid te kapot te krijgen zijn. Alles wordt voordelig en snel voor u gerepareerd, geleverd en geïnstalleerd. De professionals van Sleutel24 zetten alles op alles om u een veilig gevoel te geven.

De meest duurzame beveiliging voor uw woning

De beste materialen die dit bedrijf gebruikt, zorgen ervoor dat uw huis nog jarenlang bestand is tegen inbraak. Wanneer u buitengesloten bent of uw sleutels kwijt bent geraakt, biedt het bedrijf noodopeningen tegen verschillende tarieven: het dag-, nacht- en weekendtarief. Dit betekent dat ze op geen enkel moment onbereikbaar zullen zijn. Bovendien rekenen ze geen voorrijkosten bij noodopeningen. Bent u in deze situatie terechtgekomen, of wilt u de sloten laten vervangen van uw woning in Amersfoort of Vathorst? Sleutel24 is bereikbaar via telefoon en via WhatsApp.

https://sleutel24.nl/

Laat uw tuin in regio Eindhoven aanleggen door vakkundige hoveniers

Heeft u onlangs de sleutel van uw droomwoning bemachtigd? Maar is de tuin nog niet zoals u uw droomtuin voor ogen heeft? Of woont u nog vol plezier in uw huidige woning? Maar wilt u het woonplezier vergroten door uw tuin grondig aan te pakken? Het valt altijd aan te raden om voor het aanleggen van uw tuin in regio Eindhoven een specialist in te schakelen. In Nuenen vindt u een specialist in tuinontwerp en tuinaanleg, genaamd Stoop Tuinen. Voor alles wat met uw tuin te maken heeft, schakelt u deze vakkundige hoveniers in. Met passie voor het vak weten ze alles uit uw tuin te halen. Bent u een liefhebber van moderne tuinen? En wilt u graag een prachtige vijver in het midden van uw tuin? Deze vakkundige hoveniers realiseren de tuin waar u nog jaren van geniet.

Een ontwerp op basis van uw wensen

Waarschijnlijk heeft u als u een tuin wilt laten aanleggen in regio Eindhoven, specifieke wensen en eisen. Deze horen de vakkundige hoveniers van Stoop Tuinen graag. Want een mooie tuin, begint met een goed tuinontwerp. Bent u weg van moderne tuinen? Wilt u graag een groene tuin waarin de kinderen heerlijk kunnen spelen? Of wilt u een grote vijver? Laat uw wensen horen en laat u verrassen door de moderne tuinontwerpen van deze hovenier. Zij tonen dit tuinontwerp in 3D met een aantal afbeeldingen. Zo weet u exact hoe uw tuin eruit komt te zien en komt u niet voor verrassingen te staan. Bent u helemaal tevreden met het ontwerp? Dan gaan de specialisten uw tuin in regio Eindhoven naar wens aanleggen.

Laat ook het onderhoud over aan een specialist

Wanneer u uw tuin in regio Eindhoven heeft laten aanleggen, is onderhoud van groot belang. De hoveniers van Stoop Tuinen ontwerpen en leggen niet alleen prachtige moderne tuinen aan. Laat ook het onderhoud over aan een specialist. Door tijdig onderhoud uit te voeren, blijft uw tuin de perfecte plek om van het mooie weer te genieten.

Kies voor een aannemer in regio Arnhem die samenwerkt met lokale vakmensen

Om uw nieuwe huis te verbouwen of te bouwen is het belangrijk dat een partij met gespecialiseerde kennis en veel ervaring wordt ingeschakeld. Uw wilt natuurlijk dat deze grote klus in goede banen geleid wordt. Bent u van plan om te gaan bouwen of verbouwen? Kies dan voor de aannemers van Bumé. Deze specialisten uit Velp geven u graag vakkundig advies. Woont u in de omgeving van Arnhem en bent u op zoek naar een aannemer die werkt met een breed netwerk met lokale vakmensen? Dit aannemersbedrijf heeft veel kennis in de bouw en help u graag bij het verwezenlijken van uw dromen. Laat uw project vakkundig afwerken door een bedrijf dat werkt met bekende gezichten uit de omgeving.

Een aannemer die werkt aan een betere wereld

Schakel deze aannemer uit de omgeving van Arnhem in voor de bouw of verbouwing van uw woning. Of heeft u een groot bouwproject waarvoor u graag een aannemer in de armen neemt? Deze specialisten bouwen graag mee aan een betere wereld. Ze vinden het erg belangrijk dat iedereen comfortabel en gezond kan wonen, werken en leven. Voor de specialisten van Bumé is geen enkele klus te veel. Zij helpen zowel zakelijke klanten als particulieren. Schakel dit bedrijf uit Velp in voor een aanbouw aan uw woning of voor de bouw van een volledig nieuw zorgcomplex. Kan uw gebouw het nodige onderhoud gebruiken? Deze specialist helpt u graag. U bent altijd gegarandeerd van een uitstekend resultaat. Deze aannemer werkt slechts met de beste en nieuwste technieken en zoekt telkens weer slimmere manieren om een bouwproject te realiseren.

Plan een kennismakingsgesprek en ontdek de mogelijkheden

Door vandaag nog een kennismakingsgesprek in te plannen met deze aannemer in de omgeving van Arnhem, kunt u snel aan de slag met uw bouwproject. Tijdens deze kennismaking wordt u op de hoogte gebracht van de mogelijkheden. Uw wensen en verwachtingen worden volledig besproken, zodat u een uitstekende dienstverlening kan verwachten. Bezoek de website van Bumé en vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

https://www.bume.nl/

Kozijnen op maat voor uw woning in Nijmegen en Eindhoven

Kozijnen dragen bij aan de aanblik van uw woning. Het is daarom te begrijpen dat u enkel kozijnen wilt van hoogwaardige kwaliteit, die op een professionele manier geplaatst worden. In dat geval bent u bij Timmerbedrijf de Valk aan het juiste adres. Of u nu kozijnen nodig heeft voor uw woning in Eindhoven of in Nijmegen, deze experts helpen u graag verder. Ze vervaardigen de kozijnen zelf, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Maar dat is nog niet alles, want zelfs het lakken en leveren van de kozijnen voor uw woning in Eindhoven of Nijmegen nemen zij voor hun rekening.

De specialist houdt overal rekening mee

Wanneer u kozijnen laat plaatsen door Timmerbedrijf de Valk, dan kunt u ervan uitgaan dat overal rekening mee gehouden wordt. Zo zorgen zij ervoor dat de kozijnen die u voor uw woning in Eindhoven of Nijmegen goed tochtdicht en inbraakwerend zijn, maar ook dat ze goed isoleren. De kozijnen moeten natuurlijk volledig bij uw wensen en eisen aansluiten. Om deze reden bepaalt u welk hout er gebruikt wordt en welke kleur de kozijnen moeten hebben, voordat deze experts beginnen met het vervaardigen van de kozijnen. Het is zelfs mogelijk om kozijnen samen te stellen die al voorzien zijn van beglazing!

Meer dan 30 jaar ervaring

Timmerwerk is de passie van dit timmerbedrijf en dat kunt u zien aan het eindresultaat. Geef uw woning karakter en kies voor de kozijnen op maat van Timmerbedrijf de Valk. Met meer dan 30 jaar ervaring zorgen zij voor de perfecte kozijnen voor uw woning in Eindhoven of Nijmegen. Maar ook wanneer u woonachtig bent in de omgeving van deze twee steden staat dit timmerbedrijf klaar om u van dienst te zijn. Vraag naar een offerte op maat door contact met hen op te nemen. Ze medewerkers staan u graag te woord.

Een landelijke keuken op basis van uw wensen

Heeft u een landelijke woonstijl en wilt u uw keuken graag hierop aanpassen? Laat uw nieuwe keuken dan ontwerpen door Tinello. Hier wordt een keuken met hout ontworpen, geheel volgens uw wensen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een interactief 360-graden ontwerpsysteem, zodat u tijdens de ontwerpfase al precies ziet hoe uw nieuwe keuken eruit komt te zien. Zo kunt u ook precies aangeven wat er eventueel nog aangepast dient te worden aan het ontwerp voor uw nieuwe keuken. Op deze manier wordt zeker de keuken van uw dromen gefabriceerd. Uiteraard krijgt u tijdens het gehele proces begeleiding van A tot Z.

Van idee tot een nieuwe landelijke keuken met hout

Heeft u al een tijdje het idee om een nieuwe keuken te laten plaatsen en heeft u in uw hoofd al een mooi ontwerp gemaakt? Breng dit ontwerp tot leven en laat een 3D ontwerp maken door de technici van Tinello. Wanneer de offerte rond is, komen de vakmensen bij u langs om de maten op te meten. Dan is het tijd voor het definitieve ontwerp. Uw gehele landelijke keuken wordt vervolgens gemaakt in de fabriek van Tinello. Tot slot plaatsen de experts uw keuken op een professionele wijze.

Er is ook een showroom bij u in de buurt

Wilt u een nieuwe landelijke keuken, maar wilt u eerst nog wat inspiratie opdoen voordat u een keuken laat ontwerpen? Ga langs bij een showroom van Tinello, die gevestigd zijn in Hilversum en Kaatsheuvel. Zo is Tinello altijd bij u in de buurt. In de showrooms vindt u een mooie keuken met hout in verschillende stijlen, die toch allemaal een landelijke uitstraling hebben. Heeft u doordeweeks niet veel tijd om een van de showrooms te bezoeken? Bijvoorbeeld omdat u full time werkt? Dat is geen probleem, want de showrooms, zijn regelmatig op zondag geopend. Wanneer laat u een nieuwe keuken ontwerpen?

Page 1 of 2

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén