Als u plannen heeft om thuis of bij uw bedrijf zonnepanelen te laten plaatsen, wilt u natuurlijk enkel het beste. U kiest immers voor een fotovoltaïsche installatie voor het milieu, maar toch ook om uw energierekening te doen dalen. Daarom is het belangrijk om de beste installatie te plaatsen met een optimaal rendement. Kies daarom voor Sunpower zonnepanelen met een Solaredge omvormer bij Solar Pro. Dit bedrijf is een expert op het gebied van zonnepanelen en andere ecologische installaties, zoals warmtepompen. De adviseurs van dit bedrijf staan u dan ook graag bij met gedegen advies omtrent uw keuze van zonnepanelen. Zij weten als geen ander de perfecte installatie te vinden voor uw situatie. Niet enkel voor daken met een zuidelijke ligging. Hier vindt u ook mogelijkheden voor schaduwrijke daken.

Sunpower zonnepanelen: stijl en kracht

De experts van Solar Pro werken enkel met zonnepanelen van de beste kwaliteit. De Sunpower zonnepanelen behoren zeker tot deze categorie. Deze zonnepanelen combineren namelijk topprestaties en stijl in een pakket. Met deze panelen geniet u van een verhoogd vermogen. Sunpower zonepanelen zijn namelijk vervaardigde van monokristallijn silicium en hebben een egaal celoppervlak. Dit laatste is mogelijk dankzij de unieke zwarte modules van de panelen. Omdat Sunpower panelen geen metalen rooster hebben, zijn ze bovendien discreter en hebben ze een verfijnde vormgeving. Natuurlijk hebt u naast zonnepanelen ook een omvormer nodig om de opgewekte zonne-energie om te zetten naar AC-spanning. Kies daarom voor een Solaredge omvormer. Deze omvormer is licht en efficiënt. Een Solaredge omvormer kunt u bovendien binnen of buiten installeren.

Ga voor kwaliteit van een expert

Kiest u voor Sunpower zonnepanelen en een Solaredge omvormer, dan gaat u voor kwaliteit. Daarom ontvangt u bij Solar Pro ook een unieke productgarantie van 25 jaar op de zonnepanelen. Bovendien verzorgt het bedrijf meteen ook de montage van uw installatie. Zo bent u helemaal zeker dat u nog jarenlang kunt genieten van uw eigen groene energie. Meer weten? Bezoek dan de website van Solar Pro en neem contact op met het bedrijf.