Is een van uw prachtige glas-in-loodramen gebroken en bent u op zoek naar glasherstel in Breda? Bij Hermans & Huijgens vindt u niet alleen de standaard ruiten maar ook gespecialiseerd en specifiek glaswerk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor glaswerk dat de uitstraling van glas-in-lood geeft maar tegelijkertijd veel sterker en meer isolerend is dan een echt glas-in-loodraam. Heeft het omringende schilderwerk en frame ook schade opgelopen? Dan maken de experts van Hermans & Huijgens dit ook meteen voor u in orde. Zo heeft u binnen 24 uur een passende oplossing of zelfs een nieuw ruit.

Laat uw glas en schilderwerk herstellen door dit ervaren bedrijf

Zoals kort benoemd is Hermans & Huijgens niet alleen het bedrijf waar u aanklopt voor glasherstel in Breda, maar ook voor tal aan andere gerelateerde klussen. In- en rondom de regio Breda heeft dit bedrijf een grote variëteit aan klussen onder handen genomen en tot perfectie uitgevoerd. Of het nu gaat om het totale schilderwerk in een winkelcentrum, restauratiewerkzaamheden voor de overheid of voor (ver)bouwklussen voor woningcoöperaties, dit bedrijf in glasherstel in Breda heeft veel meer in huis. Zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers hebben al meer dan 100 jaar de hulp ingeroepen van dit ervaren bedrijf.

Al meer dan 100 jaar expert in schilderwerk en glasherstel

Sinds 1916 bestaat dit bedrijf in glasherstel in Breda. Toentertijd lag de focus op schilderwerk, glashandel en autoreparaties. Sindsdien is de tak autoreparaties verkocht en is meneer Huijgens, gespecialiseerd in de bouw- en onderhoudssector, partner geworden. Hermans & Huijgens is het bedrijf waar u tegenwoordig aanklopt voor specialistisch bouwwerk, glasherstel en schilderwerk. Dit familiebedrijf heeft aardig wat verhuizingen meegemaakt maar is tegenwoordig weer neergestreken in de regio Breda, daar waar alles 100 jaar geleden begonnen is. U kunt voor het totaalpakket aan schadeherstel bij dit bedrijf terecht. Wel zo makkelijk toch?

https://bouwenschilderwerk.nl