Nieuw West in the Picture
Image default
Sport

De nieuwste sneakers van dit moment

Iedereen heeft thuis wel één paar of meerdere paren thuis liggen. Dan hebben we het natuurlijk over sneakers! Sneakers zijn inmiddels onmisbaar in je schoenencollectie. Veel verschillende sneakers worden door het hele jaar uitgebracht en verkocht. Grote en bekende merken brengen tegenwoordig zoveel sneakers uit, dat het bijna niet meer bij te houden is hoeveel het er zijn en welke nu nieuw zijn of al een aantal jaar verkrijgbaar zijn. Aan de andere kant heeft het ook een voordeel dat er juist zoveel keuze is. Het geeft je de mogelijkheid oneindig te combineren in je outfit en sneakers 

Het voorjaar

Nu we richting het voorjaar en de warmere dagen gaan zie je veel de kleur wit terugkomen bij nieuwe sneakers. Kijkend naar grote merken zie je bijvoorbeeld bij adidas de witte Stan Smith sneakers in een nieuwe variant. En dit geldt bij Nike voor de Nike Air force One, waarbij de witte schoen is gecombineerd met verschillende stijlen en kleuren wat betreft het logo en andere elementen. Hierdoor kun je eindeloos een witte sneakers blijven combineren en ze opnieuw uitbrengen. 

Coloblocks

Een witte sneaker is een altijd een sneaker die geliefd is onder vele mensen. Maar iets wat je toch steeds vaker ziet komen zijn schoenen met colorblocks. Dit zijn sneakers met verschillende gekleurde vakken op de sneaker. Een merk dat dit op het moment veel doet is PUMA. De PUMA X-Ray en PUMA RS-X zijn de sneakers ontworpen door PUMA, die verschillende kleuren gebruiken bij de stijl van deze sneakers. Opvallende en verfrissende sneakers die momenteel een echte nieuwe trend aan het worden zijn. 

Ook iets wat steeds meer is terug te vinden bij het uitbrengen van nieuwe sneakers, zijn retro sneakers die opnieuw worden uitgebracht met wat aangepaste details. Sneaker die zijn afgeleid van de jaren ‘80 en ‘90. De voornaamste merken die dit doen zijn Reebok, Nike, adidas en Converse. Reebok is een merk die dit heel erg heeft laten terugkomen met de Reebok Club C sneakers. Een sneaker uit de jaren ‘80 die is teruggebracht met enorm veel verschillende stijlelementen en kleuren. 

Opkomende sneakers

Een van de meeste opvallende en opkomende sneakers van dit voorjaar zijn de Platform sneakers voor dames. Bij deze sneakers is de zool een stuk hoger dan een gemiddelde sneaker. 

Waardoor je als vrouw zijn de wat centimeters langer lijkt. Deze sneaker verhoogd niet alleen de lengte maar ook het comfort, zo hoeven vrouwen niet alleen maar hakken te dragen om groter te lijken. Converse heeft afgelopen tijd heel veel verschillende modellen van wereldbekende Chuck Taylor All Star uitgebracht met een Platform onderkant die razend populair zijn onder de vrouwen. 

Er zijn dus talloze nieuwe sneakers bij gekomen afgelopen tijd en dat zal hoogstwaarschijnlijk de komende tijd zo blijven. Maar het belangrijkste is bij het kiezen van een nieuwe sneaker is dat een sneaker bij jou past en dat je er een fijn gevoel bij krijgt als je de sneaker aantrekt!