Een tuinhuis met overkapping is een bron van vrijheid. Door de toevoeging van een houten afdak of overkapping aan uw tuin creëert u een extra leefruimte waar u het hele jaar door, weer of geen weer, terecht kunt. Het is heerlijk om niet afhankelijk te zijn van weersomstandigheden en een ware vrijheid om meer buiten te kunnen leven. Voldoende buitenlucht doet een mens goed en met een afdak bent u geneigd om daar eerder voor te gaan zitten. Bovendien kunt u uw overkapping of afdak helemaal naar eigen invulling laten maken, in samenwerking met Van der Heijden Buitenleven.

Een overkapping die in volledige samenspraak tot stand komt

Voor het ontwerpen en produceren van een tuinhuis met overkapping of houten afdak wordt alles in overleg gedaan. Het wordt in samenspraak met u ontworpen en er is volop ruimte voor uw eigen wensen. Bovendien wordt met de productie alleen van start gegaan als u volledig achter het ontwerp staat. Is het nog niet helemaal naar wens? Dan geeft u dat direct aan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? In de showroom van Van der Heijden Buitenleven in Heesch is hiervan een selectie te zien. Bovendien kunt u zich hier laten adviseren over de mogelijkheden en uw wensen delen.

Een afdak dat perfect bij uw huis en tuin past

Het voordeel van een tuinhuis met overkapping is de complete eigen invulling die u eraan kunt geven. Pas het aan op uw huis en tuin, zodat het een prachtig geheel vormt. Kiest u liever voor modern, klassiek of landelijk? Het kan allemaal. Doordat u nauw betrokken bent bij het ontwerpproces wordt een tuinhuis of een houten afdak precies gerealiseerd zoals u het wilt. Wilt u verlichting in de overkapping? Geeft u de voorkeur aan glazen schuifwanden of houdt u het liever open? Door de diverse mogelijkheden is uw houten afdak of tuinhuis met overkapping uniek.