Categorie: Verbouwen

Nieuwe ramen kopen is een uitdaging

Waarom? Omdat er zoveel keuze is natuurlijk. Bovendien zijn er best wel wat ramen die van matige kwaliteit zijn en bedrijven die het niet zo nauw nemen met het plaatsen. Gelukkig is er Meesterplaatser.be. Hier koop je nieuwe ramen in alle vertrouwen en van de beste merken.

Meesterlijke ramen in aluminium en pvc, daarvoor kan je bij Meesterplaatser.be terecht. Onze stielmannen hebben stuk voor stuk jaren ervaring in het plaatsen van nieuwe ramen en helpen je bij het kopen van nieuwe ramen. Op het vlak van nieuwe ramen maken ze enkel gebruik van de beste ramen op de markt. Toonaangevende fabrikanten als Kömmerling, Aliplast en AluK / Blyweert zitten in het gamma. Logisch dat je als klant jaren plezier hebt van goed geïsoleerde ramen.

 

Ervaren plaatsers in ramen

Waarmee Meesterplaatser.be echt het verschil maakt? Uiteraard zijn de prijzen messcherp en betaal je geen cent teveel voor je nieuwe ramen, maar het zijn vooral de ervaren plaatsers die scoren bij de klant. Niet alleen krijg je een vakkundige uitleg over alle soorten ramen, ze worden ook perfect geplaatst. Deze perfecte plaatsing zorgt ervoor dat je ramen fantastisch ogen, maar ook dat je heel wat jaren verder kan.

 

Begeleiding en advies bij het kiezen van nieuwe ramen

Onze getrainde vakmensen komen bij je langs en luisteren naar de verwachtingen over je nieuwe ramen. Stellen je de gepaste nieuwe ramen voor en zorgen ook voor correcte opmetingen. Of je nu voor aluminium of pvc ramen kiest, dat maakt geen verschil. Alles begint bij het correct opmeten.

Tijdens dit gesprek krijg je ook een heleboel advies en vervolgens bezorgen we je steeds een gratis en vrijblijvende offerte voor je nieuwe ramen. Deze offerte is glashelder, zonder verborgen kosten of addertjes onder het gras.

De experts van Meesterplaatser.be zijn perfect geplaatst om je te begeleiden tijdens je aankoop van je nieuwe ramen. Ze volgen de wetgeving op de voet, krijgen regelmatig trainingen van de fabrikanten en zijn thuis in wat ze vertellen. Nieuwe ramen kopen is immers geen kleine beslissing en ondanks het feit dat onze ramen super voordelig zijn, is het geen kleine investering.

Bespreek vandaag nog de mogelijkheden met één van onze adviseurs en kies voor nieuwe ramen van Meesterplaatser.be. Zo ben je zeker van de beste kwaliteit, een scherpe prijs en een vakkundige plaatsing. Niet voor niets geven heel wat fabrikanten het vertrouwen aan ons en ons team.

https://www.meesterplaatser.be/nl

Pvc, aluminium of houten ramen en deuren? Aan jou de keuze!

Bij Raamwinkel.be hebben ze een ontzettend groot aanbod aan ramen en deuren in deze materialen. Bovendien vind je hier ramen en deuren aan fabrieksprijzen. Met prijzen die tot 25% goedkoper zijn dan bij de collega’s, is het logisch dat heel wat zelfplaatsers kiezen voor Raamwinkel.be

Ramen en deuren van topkwaliteit

Raamwinkel.be mag dan eens stuk goedkoper zijn dan de collega’s, de kwaliteit van de materialen en de service is perfect. Ze doen enkel beroep op toonaangevende leveranciers met een uitstekende reputatie. Je vindt er dan ook bekende merken als Kömmerling, Schüco en Blyweert. Het is dus niet omdat je minder betaalt, dat je genoegen moet nemen met een mindere kwaliteit.

 

Zelf met je ramen en deuren aan de slag

Doe-het-zelvers zijn de grootste doelgroep van Raamwinkel.be. Wil je zelf met je ramen en deuren aan de slag dan is de webshop van Raamwinkel.be vast wat voor jou. Alle ramen en deuren zijn er netjes opgedeeld in categorieën en er zijn ook een heleboel instructievideo’s om het klusje te klaren. Handleidingen, video’s en plannen: alles is voorzien om van jouw project een succes te maken.

Ben je toch wat onzeker en kan je wat hulp gebruiken bij het plaatsen van je ramen en deuren? Geen enkel probleem, de specialisten van Raamwinkel.be komen je tegen een kleine meerprijs helpen. Een ander alternatief is de gratis workshop die wordt aangeboden. In enkele uren tijd leer je de kneepjes van het vak en plaats je ramen en deuren als een professional.

Surf vandaag nog naar de webshop van Raamwinkel.be en laat je overtuigen door het aanbod en de prijzen van de ramen en deuren. Je zal merken dat heel wat klanten al een bestelling plaatsen  op Raamwinkel.be. Ze beschikken dan ook over alle mogelijke kwaliteitslabels en geven een uitgebreide garantie op je ramen en deuren. Waarom zou je nog naar een winkel gaan, als het veel goedkoper kan bij Raamwinkel.be?

https://www.raamwinkel.be/nl

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén