Voor het kopen en verkopen van een boot kunt u het beste naar een jachtmakelaar gaan. Deze makelaar weet alles over de koop en verkoop van verschillende soorten boten, zowel zeilboten als motorboten. Dankzij ervaring en internationale connecties kan een botenmakelaar een goede boot voor u vinden, of een goede koper vinden voor uw boot. Voor een betrouwbare makelaar die met u in overleg gaat over de boot die u zoekt, kunt u terecht bij White Whale Yachtbrokers. Wilt u een boot verkopen? Dan bent u hier ook welkom.

Betrouwbaarheid en een goed netwerk

White Whale Yachtbrokers heeft al meer dan 2500 succesvolle transacties geregeld en het bedrijf kan daardoor zeggen dat het veel ervaring heeft met het kopen en verkopen van boten. Met een groeiend internationaal netwerk en meerdere kantoren die zowel in Nederland als in het buitenland te vinden zijn, kan deze jachtmakelaar een groot aantal mensen bereiken. Als verkoper is dit handig, omdat u zo een koper kan vinden. Ook heeft u hier veel aan als koper: White Whale Yachts heeft contact met verkopers op verschillende locaties, met verschillende boten. Ook uw perfecte boot kan deze jachtmakelaar zeker vinden.

Diensten waar u gebruik van kunt maken

White Whale Yachtbrokers helpt u dus om uw boot te verkopen of om een boot te kopen. Ook kunt u advies krijgen en antwoorden krijgen op de vragen die u heeft. Deze mensen van deze jachtmakelaardij luisteren naar uw wensen en helpen u in het hele proces. Als u zich afvraagt hoeveel geld u voor uw boot moet vragen, kunt u ook contact opnemen met de jachtmakelaar. White Whale Yachtbrokers geeft u gratis advies over de waarde van uw boot. Als u de specificaties van uw boot doorgeeft, kunnen de medewerkers van dit bedrijf inschatten welke prijs goed bij uw boot past.