Bent u op zoek naar een koerier in Den Bosch of omgeving die zowel nationaal als internationaal uw zendingen kan verzorgen? Dan bent u bij A. Kentie en Zoon aan het juiste adres. Deze koerier uit Den Bosch is namelijk gespecialiseerd in zowel nationale als internationale spoedzendingen. Een chauffeur haalt uw zending op en zorgt ervoor dat deze wordt afgeleverd op de plaats van bestemming. Hier zitten geen andere partijen tussen, zoals een depot of crossdocklocatie. Daardoor kunt u altijd vertrouwen op snel en veilig transport van uw zendingen. U kunt voor zendingen tot wel 10.000 kilogram terecht bij dit transportbedrijf uit Den Bosch.

Voor al uw soorten zendingen is er geschikt transport

Er zijn uiteraard veel uiteenlopende zendingen waar u vervoer voor kunt zoeken. Bij A. Kentie en Zoon kunt u terecht voor uiteenlopende vormen van transport. Voor pakketten tot 500 kilogram is er de koeriersdienst en daarboven de transportdienst. Maar ook met het vervoer van uw gekoelde artikelen of gevaarlijke stoffen helpt dit transportbedrijf uit Den Bosch u graag. Met de koelwagen worden allerlei soorten zendingen gekoeld vervoerd. U kunt hierbij denken aan geneesmiddelen, chemische producten of allerhande bederfelijke goederen. Het bedrijf voldoet aan de hiervoor gestelde richtlijnen. Ook voor het vervoer van gevaarlijke stoffen gelden uiteraard belangrijke regels. Ook dit gespecialiseerde transport is in vertrouwde handen bij dit transportbedrijf uit Den Bosch.

De meest flexibele koerier uit Den Bosch

Wilt u kennismaken met de meest flexibele koerier uit Den Bosch, neem dan telefonisch contact op of vraag via de website vrijblijvend een offerte aan voor het transport van uw zendingen. Zowel voor nationale als internationale transporten kunt u hier terecht. Daarbij wordt dit transportbedrijf uit Den Bosch ook gekenmerkt door kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid. U kunt uw zendingen in vertrouwen meegeven met de gecertificeerde chauffeurs van A. Kentie en Zoon.