Nieuw West in the Picture
Image default
Vervoer en transport

Extra opbergruimte nodig? Een disselbak zorgt ervoor!

Heb je behoefte aan (extra) opbergruimte in je aanhanger? Dan is een disselbak voor de aanhanger onmisbaar. Je kiest hiermee voor een veilige, schone, stevige en zeer efficiënte opberger voor je gereedschappen, spanbanden, aanhangernet, reserveonderdelen en meer. Lees in dit artikel verder over de vele voordelen van een disselbak voor de aanhanger.

Gereedschaps-, materiaal- en opbergkist in één

Gereedschappen, materialen en reserve- of overige onderdelen, je moet ze meenemen op klus en je wilt ze het liefst binnen handbereik hebben. Hier biedt de disselbak een perfecte oplossing voor, want in deze multifunctionele opberger kan je gereedschappen, materialen en overige onderdelen eenvoudig en ordelijk opbergen. Je opent de disselbak en hebt direct het item te pakken wat je nodig hebt.

Disselbakken zijn er in alle maten, neem voor inspiratie bijvoorbeeld een kijkje naar het aanbod van Aanhangeronderdelenshop en krijg een goede indruk van de mogelijkheden. Reken voor de grootte van de disselbak welke items en onderdelen je hierin wil bewaren en welke je hier op klus soms extra in wil vervoeren. Het is de meest efficiënte manier voor het creëren van opbergruimte, ook al kies je voor een groter exemplaar, want er gaat niet veel van de totale ruimte van je aanhanger verloren.

Schone en stevige opberger

De disselbak is compleet afgesloten. Er kan geen vuil of viezigheid in terecht komen en hierdoor blijven je items in de disselbak schoon. Ze zijn gemaakt van kunststof of van aluminium, waardoor het zeer stevige opbergers zijn. Zelfs fragiel en zwaar gereedschap kan je eenvoudig en schoon bewaren in je disselbak.

Spatwaterdicht

Disselbakken zijn spatwaterdicht en dat zorgt ervoor dat tijdens een goede regenbui of een klus waar veel water gebruikt wordt, je spullen veilig zijn. Geen regen, vuil of roestaanslag maakt kans, waardoor een goede duurzaamheid van deze stevige opbergers gegarandeerd is.

Diefstalpreventie

Je hebt de keuze om te kiezen uit een disselbak met ingebouwd slot, een (extra) hangslot of geen slot. Sloten zijn handig voor items die je dag en nacht veilig opgeborgen in de disselbak wil laten liggen, maar ook zeker als je op klus aan de slag gaat. Je stelt je gereedschap veilig in de afgesloten disselbak en jij kan je volledig richten op je karwei.

Kunststof en aluminium

Disselbakken zijn zowel in kunststof als in aluminium verkrijgbaar. Waar de aluminium versie iets zwaarder is dan de kunststof opbergers, zijn deze verkrijgbaar met handvatten aan de zijkant, waardoor deze makkelijk verplaatst kan worden. Het voordeel van een kunststof disselbak is het lichte gewicht, waardoor de kogeldruk van de aanhanger optimaal blijft. Qua stevigheid, duurzaamheid, roestvrije eigenschappen en spatwaterdichtheid doen beide versies niet voor elkaar onder. Lees voor aankoop de specificaties van verschillende disselbakken om te zien welke versie het beste bij jou en je klussen past. Gebruik hier bijvoorbeeld de site Aanhangeronderdelenshop voor. Je vindt hier transparante informatie en de grootste collectie in disselbakken.

De voordelen van een disselbak op een rij

Kies voor extra opbergruimte in je aanhanger door te kiezen voor de vele voordelen van een disselbak:

  • Gereedschaps-, materiaal- en opbergkist in één

  • Stevig, schoon en veilig

  • Verkrijgbaar in alle maten

  • Bestand tegen slechte weersomstandigheden

  • Spatbestendig en roestvrij

  • Diefstalpreventie