Heeft u nieuwe heftruckbanden nodig voor uw heftruck om weer snel aan het werk te gaan? Dan is het verstandig om bij een professionele groothandel rond te kijken. Juma Industriebanden B.V. in Klundert is zo’n professionele groothandel waar u diverse heftruckbanden koopt. Wanneer u nieuwe heftruckbanden nodig heeft, is het van belang dat deze naadloos aansluiten. Deze groothandel is gespecialiseerd in langzaam transport en heeft een uitgebreid assortiment heftruckbanden waardoor er altijd wel banden tussen zitten die geschikt zijn voor uw heftruck.

Een uitgebreid assortiment heftruckbanden en diverse services

Deze groothandel heeft een ruim assortiment banden van verschillende merken. Denkt u eens aan merken als Continental, Unicorn, Tusker, Vulcolan en Michelin. Naast heftruckwielen kunt u hier ook terecht voor zwaarlastwielen om zware materialen te vervoeren die u niet zomaar op een normale kas kunt leggen. Ook zwenk- en bokwielen voor intern transport kunt u hier verkrijgen. Bij het bestellen van heftruckbanden wilt natuurlijk zo snel mogelijk de oude banden vervangen. Dit kunt u laten doen door de medewerkers van deze groothandel. U kunt hen inschakelen voor diverse services:

  • Reparatie van de banden van uw transportmiddel
  • Verwisselen van heftruckbanden
  • Ruilvelgen voor heftrucks

Maak gebruik van deskundig advies bij het vinden van de perfecte heftruckbanden

De intensiteit van de heftruck bepaalt de keuze voor de band die u nodig heeft. Denkt u hierbij aan het gewicht en de ondergrond waar de heftruck op rijdt. Heeft u geen idee welke heftruckbanden u nodig heeft en welke naadloos aansluiten op uw heftruck? Dan kunt u ook deskundig advies vragen aan de medewerkers van deze groothandel. U geeft eenvoudig uw wensen en behoeftes door en de medewerkers gaan op zoek naar de perfecte heftruckbanden of geven u deskundig advies. Voordat u uw nieuwe banden bestelt, kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Op deze manier loopt u niet tegen ongewenste kosten aan en weet u exact welk bedrag u kwijt bent.

https://juma-bv.nl/