Nieuw West in the Picture
Image default
Vervoer en transport

Spoedig btw laten terugvorderen uit het buitenland

De specialisten van Nebu Transport Services staan voor u klaar wanneer u snel btw wilt laten terugvorderen uit het buitenland. Bij dit bedrijf hebben ze jarenlange ervaring op het gebied van het terugvorderen en de teruggave van buitenlandse btw. Bij deze specialist zorgen ze er dan ook voor dat uw transport sneller, goedkoper en overzichtelijker wordt gemaakt. Daarbij richten zij hun service geheel op uw persoonlijke wensen en luisteren ze naar wat u nodig heeft. Bij dit bedrijf kunt u dan ook een heldere werkwijze verwachten. Dit maakt deze specialist uw betrouwbare, gedegen en ervaren partner in de Europese tansportbranche.

Het voordeel van btw uit het buitenland terugvorderen

Er zijn tal van voordelen bij het terugvorderen van btw uit het buitenland, zeker wanneer u het door dit gespecialiseerde bedrijf laat doen. Zo gaat het teruggevorderde bedrag niet naar dit bedrijf, maar direct naar u. Hierdoor zijn er geen notariële akten nodig. Voor Nederlandse, Duitse en Ierse klanten maakt dit bedrijf gebruik van een speciaal bulk programma die zij hebben ontwikkeld samen met de belastingdienst. Hierdoor worden uw aangiftes sneller en accuraat verstuurd. Bovendien ontvangt u een ontvangt u bij deze specialist een overzicht van alle opstaande btw bedragen en kunt u in uw klantenportaal alle detailinformatie vinden over uw aangiftes. Zo bent u altijd op de hoogte van de stand van zaken.

Profiteer van een heldere werkwijze

Wanneer u ervoor kiest om Nebu Transport Services in te schalen voor het terugvorderen van btw uit het buitenland, kunt u met alle zekerheid een heldere werkwijze verwachten. Digitale factureren worden bij dit bedrijf dagelijks verwerkt en aan het begin van een nieuw kwartaal wordt er gekeken of alle facturen compleet zijn. Op dat moment neemt deze specialist altijd even contact met u als klant op. Dit schept ook gelijk de gelegenheid om informatie uit te wisselen en uw vragen persoonlijke te beantwoorden. Zo profiteert u van een prettige en persoonlijke service!

https://www.nebutransport.nl/NL