Nieuw West in the Picture
Winkelen

Een watermatras van Hollandse bodem

HDW Shop levert al meer dan 35 jaar watermatrassen van de beste kwaliteit. Het productieproces vindt geheel in Nederland plaats. U kunt uw watermatras bovendien geheel naar eigen wens samenstellen. In de online showroom kunt u alle informatie vinden die u zoekt. En wilt u eens voelen hoe zo’n watermatras ligt en ook advies krijgen van een deskundige medewerker? Dan bent u op afspraak van harte welkom in de showroom te Druten. U vindt er gegarandeerd een watermatras die past bij uw wensen.

Voor een betere nachtrust

Een watermatras van HDW Shop zal uw nachtrust aanzienlijk verbeteren. Deze vormt zich namelijk naar uw lichaam en biedt uiterst goede ondersteuning van uw spieren en ruggengraat. Dit bevordert de bloedsomloop en zorgt door de beter verdeelde druk dat u ’s nachts minder vaak omdraait. Zo slaapt u beter door en staat u fit en uitgerust op. De HDW Shop levert u snel en deskundig uw watermatras. Vakmensen zorgen ervoor dat het perfect wordt geplaatst en gemonteerd.

Verschillende soorten watermatrassen

Watermatrassen kunnen onderling erg verschillen. HDW Shop heeft vijf modellen ontwikkeld waarbij talloze opties mogelijk zijn. U kunt kiezen uit hardside en softside watermatrassen. Hardside matrassen liggen in een stevige ombouw, die het matras op zijn plaats houdt. Bij deze matras heeft u dus te maken met een harde rand. De softside matrassen liggen juist op de onderbouw en hebben een zachte rand van isolerend schuim. Hierdoor gaat minder warmte verloren en is er ook minder water nodig om het matras te vullen.

Eén geheel of apart

Er zijn watermatrassen, die uit één geheel bestaan. Deze hebben dan ook maar één verwarmingselement nodig en zijn dus goedkoper. De watermatrassen met twee waterkernen zijn geschikt als u de watertemperatuur van beide compartimenten afzonderlijk wilt kunnen regelen. Ook bij een groot verschil in gewicht en slaapritme is een matras met twee waterkernen fijner. U heeft de keuze uit zes breedtes en twee lengtes, zodat er voor iedereen wel een geschikt matras te vinden is.

https://www.hdwshop.nl