Categorie: Woningen

Verkoop van uw woning via ervaren makelaar in Wageningen

Bent u op zoek naar een makelaar in Wageningen of omstreken die u kan begeleiden bij de verkoop van uw huidige woning? Dan bent u bij Jeltes ten Hoor Makelaars aan het juiste adres. Dit familiebedrijf bestaat al 50 jaar en heeft veel succesvolle verkopen op naam staan. Bij deze makelaar kunt u dan ook rekenen op aanzienlijke beroepservaring en expertise waar het woningverkoop betreft. Daarbij wordt deze makelaar in Wageningen gekenmerkt door een betrokken, persoonlijke dienstverlening en een grote kennis van de woningmarkt in Wageningen en omstreken. Denk hierbij aan Wageningen-Hoog, Bennekom, Ede, Heelsum, Renkum, Rhenen, Wolfheze, Doorwerth en de Betuwe. 

Vergroot uw verkoopkansen

Met dit makelaarskantoor aan uw zijde bent u ervan verzekerd dat de verkoopkansen van uw woning zo groot en aantrekkelijk mogelijk worden gemaakt. Jeltes ten Hoor denkt actief na bij de verkoop van iedere woning. U mag dus een aanpak op maat verwachten. De medewerkers van dit ervaren makelaarskantoor wenden hun creativiteit aan om zoveel mogelijk geïnteresseerden aan te trekken en uw woning binnen het aanbod op te laten vallen. Dit makelaarskantoor werkt daarnaast samen professionals die precies weten hoe uw woning op stylinggebied het beste klaargestoomd kan worden voor de verkoop. 

Betrokken dienstverlening in Wageningen en omstreken

De dienstverlening van deze makelaar in Wageningen is persoonlijk. De lijnen zijn kort en u bent altijd welkom voor informatie of advies. Een groep enthousiaste medewerkers denkt graag met u mee. Kiest u bij de verkoop van uw woning voor Jeltes ten Hoor, dan zult u professioneel begeleid worden door deze ervaren makelaar. U wordt daarbij op informele wijze altijd op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Zelf kunt u ten alle tijden uw eventuele vragen stellen of advies inwinnen. Dit makelaarskantoor biedt namelijk 24/7 dienstverlening. Daarnaast kunt u ook voor een taxatie, waardebepaling of het kopen van een woning bij Jeltes ten Hoor terecht. 

Verkoop je huis, tegen de beste prijs

Het is voor veel mensen een moeilijke beslissing om hun oude huis te verkopen. Je hebt er zoveel meegemaakt, je huis is en blijft toch een belangrijk deel van je leven. Maar als je die beslissing dan toch genomen hebt, is de vraag: wat nu? Het verkopen van je huis is iets ingewikkelder dan het verkopen van een fiets op marktplaats. Goed, je hebt voor beide goede foto’s nodig, maar daar houdt de overeenkomst tussen beiden wel op. Wat is de juiste vraagprijs voor je huis? Hoe zet je het in de markt? Hoe maak je van een bezichtiging een succes? Bolck Makelaardij & Taxaties uit Zevenaar kent de markt en weet precies hoe je de beste prijs voor je woning kunt krijgen. Met ruim 20 jaar ervaring nemen we je alle zorgen uit handen.

Reële verkoopstrategie

Een reële verkoopstrategie vergt een goed inzicht in de juiste vraagprijs. Te hoog, en kopers blijven weg. Maar ook een te lage prijs is nadelig. Omdat je meer had kunnen krijgen, maar ook omdat een te lage prijs voor wantrouwen kan zorgen: “Zo goedkoop, daar is iets mis mee.” Wij helpen bij het bepalen van de juiste vraagprijs en komen vervolgens met een goed publiciteitsplan. We zetten de woning in de markt en helpen je het huis netjes te presenteren voor de bezichtingen. Dat begint met het opruimen van de kamers, het uitvoeren van kleine reparaties en het verwijderen van alles wat de koper zou kunnen afleiden van het idee dat jouw huis zijn thuis zou kunnen worden.

Verkooponderhandelingen en papierwerk

Wanneer de bezichtigingen een kandidaat opleveren komt het stuk dat voor veel verkopers het lastigste is: de onderhandeling. Veel verkopers worden bij de onderhandeling beïnvloedt door de emotionele band die iedereen met zijn thuis heeft. Wij voeren deze onderhandelingen namens u, voor een optimale uitkomst. Daarna zorgen wij ervoor dat al het juridische en notariële papierwerk goed wordt uitgevoerd.

Zo verkoopt Bolck Makelaardij & Taxaties uw woning in Zevenaar, Arnhem of de Achterhoek snel, simpel en voor de best mogelijke prijs. Of bent u op zoek naar een woning? Bekijk dan eens de categorie koopwoningen in Zevenaar.

https://www.bolckmakelaardij.nl/

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén