Categorie: Zakelijke dienstverlening Page 1 of 2

Deze specialist heeft alle lasbenodigdheden in huis

Bent u op zoek naar lasbenodigdheden, zoals lasdraad of een lastoorts? Dan kan LST Lastechniek u uitstekend helpen. Deze groothandelaar is al ruim 25 jaar specialist op het gebied van lastechniek en lasbenodigdheden. Alles wat u nodig heeft om veilig en nauwkeurig te lassen, is hier verkrijgbaar. Zo kunt er ook beschermingsproducten kopen, zoals handschoenen en veiligheidskleding. Weet u niet precies welke lasmaterialen en beschermingsartikelen nodig zijn voor uw lasproject? Vraag het dan gerust aan de experts van LST Lastechniek. Zij vertellen u precies wat u nodig heeft en waarom. Zo bent u snel voorzien van alle benodigde materialen en kunt veilig aan de slag.

Koop hier een lastoorts van topkwaliteit

Heeft u een lastoorts nodig? Uiteraard levert LST Lastechniek deze. In het ruime aanbod van lasapparatuur vindt u onder andere een lastoorts van het bekende merk Binzel. Deze fabrikant van lastoortsen is een begrip in de lasbranche. Met een lastoorts van Binzel haalt u zeker kwaliteit in huis. Binzel is echter niet het enige topmerk in het assortiment van deze lasspecialist. LST Lastechniek is bijvoorbeeld ook een officiële dealer van Ceweld en Lincoln Electric. Ook van deze merken zijn er veel producten op voorraad.

Profiteer van een uitstekende service

Bij LST Lastechniek bestelt u eenvoudig allerlei lasbenodigdheden en -materialen. Deze worden dan meestal de volgende dag al bij u afgeleverd. U kunt uw bestelling ook zelf afhalen bij de groothandel in Waardenburg. Heeft u slechts tijdelijk lasproducten nodig? Bijvoorbeeld voor de verbouwing van uw huis? Dan is kopen overbodig en biedt LST Lastechniek de mogelijkheid om benodigdheden te huren. Heeft uw lasapparatuur een onderhoudsbeurt nodig of wilt u deze laten repareren? Dan staat de technische dienst voor u klaar. De ervaren monteurs voeren reparaties en onderhoud vakkundig en zo snel mogelijk uit. Dan kunt u snel verder werken met uw vertrouwde apparatuur. Heeft u tijdelijk vervangende apparatuur nodig? Ook deze service kan LST Lastechniek u bieden.

Uw logo op de juiste promotieartikelen bedrukken

Wanneer u op de beurs staat, dan is het belangrijk dat u de juiste promotieartikelen op de juiste manier laat bedrukken. Het is namelijk belangrijk om uw merk of bedrijf op de kaart te zetten. En een uitstekende manier is om promotiemateriaal op maat te laten bedrukken. Promotie.nl is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het bedrukken van promotieartikelen. Heeft u al uw promotiemateriaal al klaar staan voor de beurs? Dan is het aan te raden deze ook te laten bedrukken. Zo valt u op en kunt u op unieke wijze uw bedrijf in de schijnwerpers zetten. U kunt er ook voor kiezen om relatiegeschenken te laten bedrukken om uw waardering uit te spreken naar uw (potentiële) klanten.

Kan ik mijn eigen ontwerp aanleveren?

Bij Promotie.nl kunt u inderdaad uw eigen ontwerp aanleveren. Ze bedrukken namelijk logo’s, bedrijfsnamen, slogans en meer op uw promotieartikelen. Deze zijn natuurlijk verschillend per bedrijf. U kunt ook met de specialisten van dit bedrijf in overleg treden en ze geven u advies over de beste druktechnieken, welk promotiemateriaal het beste gebruikt kan worden op de beurs en nog veel meer. U kunt dus zeker met een gerust hart op de beurs gaan staan of relatiegeschenken aan uw klanten geven.

Welke promotieartikelen kan ik laten bedrukken?

Vrijwel alles is mogelijk. U kunt technologische promotieartikelen bedrukken, zoals USB sticks, powerbanks en koptelefoons. Maakt u gebruik van verzorgingsproducten, kantoorartikelen, kleding, snoep, tassen of iets anders als promotiemateriaal op de beurs? Ook deze kunnen custom gedrukt worden. Dit betekent natuurlijk ook dat ze bij Promotie.nl verschillende druktechnieken toe moeten passen. Niet elk product kan met dezelfde techniek bedrukt worden namelijk. Promotie.nl maakt gebruik van tampondrukken, zeefdrukken, blinddrukken, foliedrukken, borduren en nog veel meer. Ook kunnen ze het materiaal graveren. Welke techniek beter werkt voor uw producten, is afhankelijk van het type product. Hoe dan ook, uw promotiemateriaal wordt een succes.

Een speeltuin kopen die past bij uw zaak

Een speeltuin kopen is een belangrijke investering voor uw zaak. Daarom is het belangrijk om een specialist als Ameco Playgrounds onder de arm te nemen. Deze expert kijkt naar de mogelijkheden van uw locatie en welke beleving u wilt creëren. Daarna gaat deze specialist aan de slag om uw speeltoestellen te ontwerpen. Vervolgens worden deze speeltoestellen vervaardigd bij een gespecialiseerde fabrikant in België. Zo bent u verzekerd van een stipte levering. Nadien komt er een montageteam bij u langs voor een vakkundige installatie. Alle werkzaamheden gebeuren altijd met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Zo weet u zeker dat diverse generaties kinderen en ouders genieten van uw speeltuin.

Ontdek onze originele ontwerpen voor uw speeltoestel

Ameco Playgrounds heeft een jarenlange ervaring in het ontwikkelen van speeltoestellen voor speeltuinen in binnen- en buitenland. Wanneer u bij dit bedrijf een speeltuin gaat kopen, ontvangt u een goede begeleiding. Wilt u bijvoorbeeld een speeltoestel ontwerpen in het thema van uw speeltuin? Dan zorgt dit bedrijf voor een ontwerp op maat. Daarbij voldoet het ontwerp van uw speeltoestel altijd aan de strengste Europese normen. Uw nieuwe speeltoestel bestaat uit de beste kwaliteit materialen, die eenvoudig in onderhoud zijn. Hierdoor weet u zeker dat uw speeltuin jaren meegaat. Wilt u graag een nieuwe glijbaan of een educatief speeltoestel? De mogelijkheden bij deze producent zijn eindeloos.

Contacteer dit bedrijf voor de uitbreiding van uw indoor speeltuin

Heeft u enkele jaren geleden een speeltuin gekocht? En wilt u deze nu graag uitbreiden? Dan bent u hiervoor aan het juiste adres bij Ameco Playgrounds. Dit bedrijf helpt u bij het creëren van toevoegingen die perfect passen in het geheel. Daarbij ontvangt u altijd een product met minimale onderhouds- en servicekosten. Wilt u graag dat de kinderen genieten van een uitdagende speeltuin? Neem dan contact op met deze specialist voor een resultaat op maat dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Een persluchtlekkage is snel opgelost en bespaart u veel geld

De kosten van een lekkage aan uw perslucht kunnen hoog oplopen. Dit is jammer, aangezien dit onnodige kosten zijn. Een persluchtlekkage is namelijk snel verholpen, mits u de juiste partij inschakelt. Op deze manier kunt u gemakkelijk en snel geld terugverdienen. Schakel KDS Persluchtlek in om uw leidingnet te inspecteren en zij zullen de bestaande lekken in kaart brengen. In een heldere rapportage brengen ze dan de locatie van de lekken inzichtelijk en ziet u daarmee meteen hoeveel u zult besparen. Tevredenheid staat voorop bij dit bedrijf en ze helpen u graag direct bij de reparatie van uw persluchtlekkage. Zo kunt u uw geld terug gaan verdienen.

De kosten van de reparatie aan de lekkage van uw perslucht zijn snel terugverdiend

Wanneer u ervoor kiest om KDS Persluchtlek in te schakelen voor het opsporen en de reparatie aan uw lekkages, maakt u een verstandige keuze. U heeft het namelijk snel terugverdiend! De gemiddelde return on investment bij de reparatie van persluchtlekkage is 40 dagen. U bespaart dus duizenden euro’s die u kunt investeren in andere zaken binnen uw bedrijf! Bij KDS Persluchtlek maken ze het inzichtelijk wat de situatie is, hoe deze verholpen wordt en wat u daarmee wint. Ze werken enkel met VCA gecertificeerde monteurs en doen ook na de reparatie meerdere checks. Dit alles om u te garanderen van een succesvolle reparatie aan uw persluchtlekkage. Dat is de service die ze garanderen.

Wilt u meer weten?

Wilt u erachter komen wat KDS Persluchtlek voor u kan betekenen? Wilt u weten of u ook een persluchtlekkage heeft? Of wilt u ontdekken wat de kosten zijn van een reparatie aan de lekkage van uw perslucht? Neem dan gerust contact met ze op. Ze geven u graag gericht en professioneel advies. Ze zijn een betrouwbare partner en helpen u graag met geld terugverdienen door middel van reparatie en advies.

Breng de exploitatiekosten van uw vastgoed in kaart

Als projectontwikkelaar wilt u de exploitatiekosten voor vastgoed zo laag mogelijk houden. Onder deze kosten vallen onder andere kosten voor vaste lasten, zoals afschrijvingen en belastingen, maar ook rente en verzekering. De hoog opgeleide professionals van DDC Consulting managen de exploitatiekosten van uw vastgoed en houden deze inzichtelijk voor u. Dit doen zij onder andere door het voeren van energiebeheer en het opstellen van onderhoudskostenplanningen. Ook het opstellen en voeren van een gedegen onderhoudsstrategie en het bieden van ondersteuning bij het opstellen van een Service Level Agreement (SLA) behoren tot het servicepakket van dit adviesbureau.

Uw vluchtwegplattegrond volgens de geldende norm

Een vluchtwegplattegrond of ontruimingsplattegrond, is essentieel om gebruikers van een gebouw te voorzien van de juiste informatie over hoe zij een gebouw moeten verlaten in geval van brand of een andere calamiteit. Als onderdeel van het ontruimingsplan worden deze plattegronden op strategische plekken in uw gebouw opgehangen. Zo weten inzittenden hoe zij op zelfstandige en veilige wijze het gebouw kunnen verlaten. Een vluchtwegplattegrond moet aan verschillende eisen voldoen, zoals specifieke informatieve inhoud,, de schaal, de teksten en de toe te passen symbolen en kleuren. DDC Consulting tekent voor uw gebouw een vluchtwegplattegrond volgens de geldende norm. Deze plattegrond kunt u op elk gewenst formaat laten maken.

Neem voor meer informatie contact op met dit adviesbureau

Heeft u te maken met nieuwbouw, renovatie, herbestemming, beheer of sloop? Al meer dan 25 jaar is DDC Consulting een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau op het gebied van bouw en vastgoed. Met gedegen kennis en jarenlange praktijkervaring wordt u door deze professionals volledig ontzorgt op het gebied van bouwkundige of installatietechnische vraagstukken. De vakkundige experts van DDC Consulting voorzien u altijd van een passend advies waarmee uw project altijd een succes wordt. Zo wordt bouwen en beheren weer leuk. Wilt u meer informatie over het beheren van de exploitatiekosten van uw vastgoed, het opstellen van een vluchtwegplattegrond of andere diensten van dit adviesbureau? Neemt dan contact op met DDC Consulting.  

Ervaar de service van dé specialist in import en export van een auto

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? En heeft u op een buitenlandse website een prachtige auto gezien waar u van blijft dromen? Quadriga Car Rental helpt u bij het importeren van uw droomauto naar Nederland. Bij de import en export van een auto komt veel administratief werk kijken. Gelukkig is deze specialist al jarenlang actief in deze branche. Zo weet u zeker dat u altijd nieuwe auto’s en recente occasies van de beste kwaliteit laat importeren of exporteren. Quadriga Car Rental helpt u bij de vereenvoudiging van procedures en een vlotte communicatie. Denkt u dat u veel geld kwijt bent? Dat is helemaal niet zo. Ondanks de professionele hulp van deze expert, worden scherpe prijzen gehanteerd.

Profiteer van de voordelen van een vereenvoudigde procedure

Een vereenvoudigde procedure voor de import en export van een auto is een groot voordeel. Quadriga Car Rental importeert allereerst auto’s vanuit het buitenland naar hun speciale vestiging in Antwerpen. Hier worden de auto’s uitgebreid gecontroleerd en getest. Zo weet u zeker dat u zorgeloos de weg op kunt en u nog jarenlang kunt genieten van uw nieuwe auto. Wanneer u een auto laat importeren, hoeft u slechts uw auto op te halen in het magazijn in Antwerpen. Deze specialist zorgt voor een vlotte logistieke afhandeling. De experts van Quadriga Car Rental blijven innoveren en streven naar de grootst mogelijke efficiëntie.

Geniet van een heldere communicatie

Deze specialist vindt het belangrijk om de lijntjes tussen leveranciers en klanten kort te houden. Hiervoor is een professionele aanpak nodig. Eenvoudige procedures en een vlotte communicatie spelen hier een belangrijke rol in. Bent u op zoek naar een vakkundige partij die u kan helpen met de import of export van een auto? Plan een afspraak in met Quadriga Car Rental en bespreek de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie.

https://www.qcr.be

Onafhankelijk pensioenadvies dat niet wordt beïnvloed door verzekeraars

Voor veel mensen is het pensioen nog ver weg en zijn alle pensioenregelingen moeilijk te begrijpen. Maar u krijgt sneller met uw pensioen te maken dan u denkt. Al was het maar omdat u via het afdragen van pensioenpremie moet sparen voor uw pensioenuitkering. Daarom is het belangrijk om nu al persoonlijk en onafhankelijk pensioenadvies in te winnen. Doe dit bij PHB Financieel adviseurs. U weet dan zeker dat u onafhankelijk advies over uw pensioen krijgt, dat gegarandeerd niet is beïnvloed door verzekeraars. Bij veel verzekeraars kunt u zich namelijk verzekeren voor een goede pensioenuitkering, waardoor de verzekeraars altijd hun eigen verzekeringen zullen aanraden wanneer u hen om pensioenadvies vraagt. Echter is dit dus niet altijd de beste optie voor u.

Laat uw medewerkers profiteren van een collectieve pensioenregeling

Heeft u een eigen bedrijf? Om uw medewerkers van een extra voordelige pensioenregeling te laten profiteren, sluit u een collectieve pensioenregeling voor hen af. Dit lijkt lastig, maar bij PHB Financieel adviseur is dit zeer eenvoudig. Deze specialisten helpen u graag met het opzetten van de collectieve pensioenregeling binnen uw bedrijf. Ze houden hierbij rekening met uw financiële situatie én ze zorgen ervoor dat er een zo gunstig mogelijke pensioenregeling voor uw medewerkers wordt gerealiseerd. Een win-winsituatie dus. U betaalt niet te veel, terwijl uw medewerkers toch kunnen uitkijken naar een eerlijke pensioenuitkering.

Besteed ook uw pensioenadministratie uit

Wanneer u een pensioenregeling voor uw medewerkers heeft ontwikkeld, begint het eigenlijk pas. Want bij een goede pensioenregeling hoort een juiste pensioenadministratie binnen uw bedrijf. Heeft u het gevoel dat u niet voldoende kennis in huis hebt voor het goed bijhouden van de pensioenadministratie? Laat ook dit doen door de onafhankelijk pensioenadviseur. Zo weet u zeker dat het pensioen voor uw medewerkers goed geregeld is. Heeft u of hebben uw medewerkers vragen? PHB Financieel advies staat altijd voor u klaar om meer informatie te geven.

https://www.phb.nl

Stelconplaten en industrieplaten voor een scherpe prijs

Wanneer u uw kavelpad of bedrijventerrein wilt verharden, zijn stelconplaten en industrieplaten ideaal. Sinds 2006 is De Keij Betonplaten & Keerwanden gespecialiseerd in het leveren en leggen van deze betonplaten. Dit bedrijf levert altijd de juiste platen die voldoen aan al uw eisen. Heeft u bijvoorbeeld platen nodig met constructieve bewapening? Dan zorgen de experts van De Keij ervoor dat deze worden gelegd. U ontvangt altijd stelconplaten of industrieplaten van de beste kwaliteit en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Doordat De Keij namelijk betonplaten in bulk inkoopt bij fabrikanten in heel Nederland, zijn de inkoopprijzen laag en profiteert u van kortingen. Zo krijgt u kwalitatieve bestrating tegen een scherp tarief.

De voordelen van betonplaten

Betonplaten, ook wel industrieplaten genoemd, en stelconplaten zijn perfect om uw kavelpad, toegangsweg, binnen- of buitenterrein efficiënt te verharden. De Keij levert betonplaten in de juiste maten en die berekend zijn op hun taak. Moeten de platen zwaar materiaal, zoals vrachtwagens, kunnen dragen? Of worden de platen alleen betreden door vee? In beide gevallen hebben de experts van De Keij een passende oplossing. Indien gewenst, kunnen zij uw locatie ook tijdelijk voorzien van betonplaten. De industrieplaten die de experts plaatsen, kunnen zij namelijk altijd verleggen en op een andere locatie toepassen. Zo kunnen zij met stelconplaten of industrieplaten een onverhard terrein snel omtoveren tot een tijdelijk maar volwaardig bedrijfsterrein, en dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs.

Altijd een uitstekende service

De Keij levert stelconplaten met uiteenlopende eigenschappen. Zo kunt u bij deze groothandel standaard stelconplaten bestellen, maar ook platen met constructieve bewapening. De platen zijn sterk én maatvast, waardoor iedere verharding nauwkeurig gerealiseerd kan worden. Naast de kwaliteit van stelconplaten en industrieplaten, zult u ook de uitstekende service van De Keij op prijs stellen. U ontvangt hier altijd deskundig en persoonlijk advies en de platen worden altijd op tijd op de gewenste locatie afgeleverd. Daar worden ze professioneel gelegd, zodat u de verharding veilig met zwaar materiaal kunt betreden.

Laadpalen laten plaatsen door dé specialist

Wilt u laadpalen laten plaatsen? Bijvoorbeeld op het parkeerterrein van uw bedrijfspand, zodat u en uw medewerkers daar hun elektrische auto kunnen opladen? Of wilt u graag een New Motion laadpaal bij u thuis?  In beide gevallen helpen de experts van Charge Pro u graag. Zij installeren laadvoorzieningen voor bedrijven én particulieren. Door heel België hebben zij al laadpalen geplaatst en zij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw locatie. Wanneer u kiest voor een New Motion laadpaal, krijgt u gegarandeerd de beste laadervaring. Charge Pro installeert deze paal deskundig voor u, zodat alles optimaal functioneert en u de laadpaal na de installatie meteen kunt gebruiken.

Wat kost een New Motion laadpaal?

De kosten om laadpalen te laten plaatsen, verschillen per gebruiker. Bent u particulier of zakelijk gebruiker? Gebruikt u de laadpaal alleen zelf, of maken medewerkers en klanten er ook gebruik van? Charge Pro is installatiepartner van New Motion en kan u dan ook precies vertellen wat voor u de voordeligste optie is. Bent u bijvoorbeeld zakelijk gebruiker, heeft u minimaal 600 bezoekers per dag en is de gemiddelde laadtijd 30 minuten? Dan komt u in aanmerking voor een gratis laadpaal. Charge Pro regelt de vergunningen en de volledige installatie van de laadpaal. Na de installatie zijn de laadkosten de enige kosten die u nog heeft.

Op iedere locatie New Motion laadpalen laten plaatsen

Met een New Motion laadpaal bent u duurzaam bezig. Elektrisch rijden belast het milieu immers veel minder dan rijden met een benzine- of dieselauto. Bovendien gaat een laadpaal van New Motion lang mee en kan deze vrijwel overal geplaatst worden. Of u nu premium parkeerplaatsen beschikbaar stelt bij uw woning, bedrijfspand, vrijstaand op de buitenparking of in een parkeergarage: de experts van Charge Pro weet in iedere situatie een New Motion laadpaal te plaatsen. Ook kunnen zij u adviseren over het gebruik van de New Motion app, waarmee elektrische rijders in een handomdraai beschikbare oplaadpunten vinden.

Ervaar professionele service voor uw grootkeuken onderhoud

Voor grootkeuken onderhoud van uw horecagelegenheid doet uw personeel dagelijks veel moeite. Het is immers erg belangrijk dat alles hygiënisch en proper blijft. In een keuken staat veel apparatuur, daarom is het niet altijd even eenvoudig om achter en tussen al het apparatuur schoon te maken. Daarom wordt geadviseerd met regelmaat een dieptereiniging uit te laten voeren. Dit kunt u laten doen door specialist Valor Services. U bent er van verzekerd dat alles wordt uitgevoerd volgende de HACCP-richtlijnen wanneer u deze specialist inhuurt voor uw grootkeuken onderhoud. Een team van professionals gaat aan de slag en voert een uitgebreide inspectie uit om de huidige situatie te bepalen. Werkzaamheden als reinigen van de frituurbakwanden en luchtkanaalreiniging worden vervolgens uitgevoerd.

Focus u op uw taken terwijl Valor Services grondig onderhoud pleegt

Valor Services helpt u graag met het onderhoud van uw grootkeuken. Hierbij worden uw dampkappen gereinigd, uw keuken en voedingshallen van brandveiligheid voorzien en uw vetafscheider onderhouden. Valor Services maakt een onderhoudsplan op maat, zodat al het onderhoud grondig gepleegd wordt. Zo kunt u de volledige focus op al uw kerntaken leggen. Het met regelmaat reinigen van een damkap is een belangrijk onderdeel. U gebruikt deze tenslotte dagelijks en daardoor kunnen na verloop van tijd vetdruppels aan de schacht koeken. Met aangekoekt vet wordt de brandveiligheid aangetast. Vet is tenslotte zeer licht ontvlambaar. Door deze kap met een biologisch product schoon te maken geniet u niet alleen van een brandveilige werkplek, maar ook een milieuvriendelijk resultaat.

Een verbeterde luchtkwaliteit dankzij een uitgebreide luchtkanaalreiniging

Gebruikt u chemicaliën in uw horecazaak of bedrijf? U kunt dan veel baat hebben bij een luchtkanaalreiniging. Creëer een gezonde en veilige werkomgeving voor uw medewerkers. Valor Service is gespecialiseerd in het uitvoeren van luchtkanaalreiniging. Allereerst zullen zij een inspectie uitvoeren waarbij een inventaris wordt gemaakt van de huidige situatie. Aan de hand van deze situatie wordt gekeken naar de beste oplossing. Dit kan gaan om het vervangen van een luchtfilter of het volledige beheer van het onderhoudsprogramma. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met deze specialist.  

Page 1 of 2

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén