Wilt u laadpalen laten plaatsen? Bijvoorbeeld op het parkeerterrein van uw bedrijfspand, zodat u en uw medewerkers daar hun elektrische auto kunnen opladen? Of wilt u graag een New Motion laadpaal bij u thuis?  In beide gevallen helpen de experts van Charge Pro u graag. Zij installeren laadvoorzieningen voor bedrijven én particulieren. Door heel België hebben zij al laadpalen geplaatst en zij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw locatie. Wanneer u kiest voor een New Motion laadpaal, krijgt u gegarandeerd de beste laadervaring. Charge Pro installeert deze paal deskundig voor u, zodat alles optimaal functioneert en u de laadpaal na de installatie meteen kunt gebruiken.

Wat kost een New Motion laadpaal?

De kosten om laadpalen te laten plaatsen, verschillen per gebruiker. Bent u particulier of zakelijk gebruiker? Gebruikt u de laadpaal alleen zelf, of maken medewerkers en klanten er ook gebruik van? Charge Pro is installatiepartner van New Motion en kan u dan ook precies vertellen wat voor u de voordeligste optie is. Bent u bijvoorbeeld zakelijk gebruiker, heeft u minimaal 600 bezoekers per dag en is de gemiddelde laadtijd 30 minuten? Dan komt u in aanmerking voor een gratis laadpaal. Charge Pro regelt de vergunningen en de volledige installatie van de laadpaal. Na de installatie zijn de laadkosten de enige kosten die u nog heeft.

Op iedere locatie New Motion laadpalen laten plaatsen

Met een New Motion laadpaal bent u duurzaam bezig. Elektrisch rijden belast het milieu immers veel minder dan rijden met een benzine- of dieselauto. Bovendien gaat een laadpaal van New Motion lang mee en kan deze vrijwel overal geplaatst worden. Of u nu premium parkeerplaatsen beschikbaar stelt bij uw woning, bedrijfspand, vrijstaand op de buitenparking of in een parkeergarage: de experts van Charge Pro weet in iedere situatie een New Motion laadpaal te plaatsen. Ook kunnen zij u adviseren over het gebruik van de New Motion app, waarmee elektrische rijders in een handomdraai beschikbare oplaadpunten vinden.